"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oh iyi olmuş mis gib güle güle kirlwet caınm evet en iysi yıkamya vermek temizde oluoy demi canım
riçhim hoşgeldin ya çok özldeim seni nerelerdein en yapıoyn iiysin umarım

valla benden temiz yıkamışlar desem yeridir açık renk bide hep kırem üzrine hele mutfağınki berbat olmuştu bayramdada yemek falan döküldü çok temiz olmuş serdim şimdi geldim.

anladım afiyet olsun ben daha bişey yemedim biliyonmu bi çikolata yedim öyle duruyom..
sizede iyi günler iyi hafta sonları..

bitoş ablam sanada iiy tatiler sağol ablam
nurum vllalh içayiçsem diye düşünüyom canım yesene aç kalma ben birde eve giderim temizlikyparım güç topluauyım bide koişmle yerim

seval demin baktımda önce sgk tüp bebek denemeliri 3 iken devlet baba 2ye indirmiş ve özellerin yarısını karşılamıyolarmış ilaçlarda yüksek fiyatlardaymış niye böyle yaparlarki..
yurt dışında böylemi? hele arabistanı beğenmezler orada hastaneye para vermiyolarmış bide kıralları çocukları ücretsiz okutuyomuş ayrıca bilmem nekadar maaş bağlıyormu kıralları her aileye..
bize basana tüp bebek bile gittikçe zorlaşıyo tamam tıp ilerliyo ama fiyatlar düşmüyo RABBıM bize yardım etsin..

kızlar mrb nasılsınız birazdan kaçarım çok duramıyıcam yemek yapıcam da nuruncum sevalim makbuş naber kızlar
makbuşum adet oldum canım ocak listesine al beni 9 ocak gibi olurum heralde :)gene kırmızı kartı yedim sahalardan uzaklaştırıldık bakalım :)

valla nuruncum dün adet oldum die üzüldüm gece ama yapacak bişey yok vakit zaman gelmedi deyip beklemeye devam etcez

gökçoşum üzelim hoşgeldin bitanem nasılsın caınn sıkın gibi canım inşlalh bir daha ki aya bitanem canın sıkma

üzülme demek kolay ama laf olsun işte umarım daha fazla beklemeyip bizlerde seviniriz kızlar inanın kendim kadar sizlerinde bebeleriniz olmasını istiyorum nerde varsa tanımadıklarımızıda okadar zorki..

saolun kızlar yaa dün üzüldüm ama bugün geçti artık biraz can sıkılıyo ama elden de bişey gelmiyo rabbim daha fazla sınamasın bekletmesin inş hayırlısı
sevoşum iştesin canım kolaygelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…