ammaan boşver onları doğala kaç ben kayısı,gül ve hodan yağı kullanıyorum yüzüme krem sürmeye korkarım bide gülsuyu ama güzel olacak su gibi değil..
yumurta akı,yoğurt limon harika ben bunları kullanıyorum ama öteki kozmetik ürünlerim ise a... anlarsın ismini vermiyeyim.
kız bu sefer sende beni güldürdün emla krem başka işe yarıyor. güzellikle alakası yok :) evet bütün ev hanımlarının seçimi a... dan yana. ben fransız bir marka tercih ediyorum.gerçi biraz uçuk fiyatlar ama hem doğala en yakın hem de ne olduğu belli. içim rahat yani bide cilt analizi yapıldığında hangisi uygun orda yönlendiriyorlar. ne de olsa en değerli giysimiz cildimiz :)
hoşbulduk güzellerrrrr
agol sonbaharım iyi diyelim iyi olsun biraz moralim bozuldu dün ama şimdi toparlandım bakalım zalim bebik ne zaman gelicek sende canın ne istiyosa ye tatlım hiç kilo alcam die düşünme sonra atarsın okiloları
oyyy nurunm sagol datlum ya keşke onun gibi şeker bi yavrum olsa keşkee allah cümlemize böyle evlat sahibi olmak nasip etsin inşşşşşşşş
ya bende bu ara kendimden vazgeçmişim hiç nakım yapmıyorum yaa hastalıgım bitsin bende saçlrımı boyatıcam sıkıldım artık röfleden yaa
kız sonbahar v..hy die olan markadan mı kullanıyon sen
bende eşim gelmeden istedim ama havalar soğuk ya benim hep yaptırdığım kuaför uzak eşim giderken arabayı kullamayayım diye anahtarıda aldı gözüm kesmedi gidip yaptırmayı bakalım bana eserler bazen gidip yaptırırım:)
ya tv de her reklamı çıkanı markalaşmış zannetmeyin. cilt uzmanları var güzellik merkezlerinde. onlar yönlendiriyorlar zaten cildin ihtiyacına ve ürünün içeriğine göre. herşeyi kullanmamak lazım.
ay kızlar kaçırdım sizi yaa off bişeye bakıcaktım geldim gitmişsiniz
nuruncum saçrengim allta kahve tonu var gibi üstte paltin rengi röfle canım ama gitmişsin yaa
sonbaharcım burdayım ben ama sende gittin galiba neyse bende gezem sitede biraz bebek örgülerine bakam barim:)