"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sonbaharcıgım hamıleler topıgıne takılıyomusun bak hangı ay dogum yapıcaksan onların topıgı vardır herkes herseyını paylasıyo yardımı olur belkıde sana

ya demin düştüm eşimde geldi yazamadım şimdi canım bişeyler çekti :) almaya gitti bi bakayım dedi.
gökçe iyi kıss örüyosun ne güzel ben tembelim..
bahar demin yarım kaldı zaten ben ciilt analizi yaptırdım normal bi cildim var ona göre maskeler hazırlıyorum evde ama öyle bi gün şunu bi gün bubu yapmam belirlidir yaptıklarım.. valla ben öyle pahalı şeylere para vermem hem dediğim gibi yüzüme korkarım sürmeye ama parfüme kıyarım alırım ama çok abartmam

richi nasılsın canım bu gün gelmedin umarım iyisindir..
birazdan derinde gelir cicim öpüyorum senide kokulu kokulu :kedi:

ıyı cnm sevındım ozaman sana faydası olur
nurcugum gelemıyorum esım ızınde annesıde burda ısti yemektı vakıt bulamıyorum

eşim gelir birazdan aniden çıkabilirim yarın evde büyük ihtimal belki giremem pazartesi eğer ölmezsek görüşürüz baharcım bu arada bahar dememde bi sakınca yoktur değilmi opuyorumnanaktan

evet anlasıyorum cnm kızlar bende kacım mısafır vardı mutfagı halledım barı
sonbaharcıgım sende cok takılma bebişe zarar cnm gıt erkenden uyu
kendınıze ıyı bakın cok öpüyorumopuyorumnanaktan
buarada kızlar sızıde özledım derın makbus gökce bersu gün ebrar seval ceylan aglama..............

makbercim ben unuttum sen bugun mu gidicektin bebisini gormeye ne oldu, geriye gittim biraz da kizlar incir cincir cok kaynatmis goremedim.

selammm kızlar iyi kaynatmışınız yine derinim gelmemiş ona bakmaya girmiştim ama şimdi altta görünüyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…