"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derincim sagol tabir icin baktin bir tanem. hayirlisi olsun.benim esim diariya cikmayi pek sevmez, babasina siz gelince cikiyor lutfen daha cok gelin, telefon edin biz geliriz demem ilginc. gemiye bindik ruyanin basinda hep beraber istabula gitmisiz sonra adaya donduk anlattim o kismini zaten:))

derinim dr un neden onu bana gösterdigini zaten tam çözemedim galiba biz başarılıyız senden kaynaklandı demek istedi aslında dr um kırıcı bi insan deil oldukça sakin bi yapısı var hatta bak sana ne göstericem diyerek hemşireden dosya istteti ama bu biraz canımı sıkt işte aman herşeye alınır olduk zaten bizde neyse sen nasılsın işten yeni mi geldin
günüm dr a gitmişsin canım sonuçlaara göre hayırlı bi tedavi uygular inşş ve rüyanda inş hayra çıkar canım deniz görmek temiz su görmek iyidir canım

gerçekten çok güzel bi rüya canım benim...sen anlatınca benim içim ferahladı valla..yemegi yiyelimde bende türk kahvemizi yapıyım içelim kocişle:)))
şuanda yanıma gel diyo tv bakıyo..banane dedim dün sen geldinmi sankim ben çagırınca:umursamaz:

kiz derin senle ayni anda hayra ciksin bu ruyalar. ay cok enterasanmis senin ruyan. mezara gidip gitmemek degil de adina dua etmek sadaka vermek onemli die biliyorum. bebekle ilgili de gostermis olabilir gb geldi bana. hayirlisi olsun. urktum yaww mezarlik falan gorunce, dur bir dua edem.

canım benim hoşgeldin...ama bak günün yazdıgını okuyunca evet bencede dedim içimden..yani dedimş ya,bak bunun bile oluyo sen hiç korkma seninde olacak anlamında da demiş olabilir cnm benim.

bende mezarliktan korkarim da derinim ondan urktum dedim yanlis anlama. senin ruyani gerekten bilene yorumlat bence guzel bir ruya cok cok enterasan. hayirlisi.

derinim benceede bi mezar ziyareti iste aslında sen bi ziyaretlere de git belki rüyan ona işarettir git dua et mubarek yerlerde allah kabul eder belki bebegin gelir soonunda canım
günüm aşılama daha zahmetsiz canım hem dedigin gibi dogal oluyo daha çok kendi dölleniyo:) hayırlısı canım
zorx cim sen nasılsın canım?

gokcem zor daldik biz ruyalara kusura bakmayin ikimizde etkilenmisiz cunku cok:))
gokcecim ya doktorlar boyle seyleri umitsizlik icin degil aksine olur diye soylerler heleki dosyadan gostermis haa tabii kendi yerini de temize cekmek istemistir ayni anda belki. ama kotuye yrormadim ben hic okuyunca.

evet günüm yaaa.rüyamda korkmadım ma kalkıp eşime anlatırken bi tuhaf oldum..bide benim enteresn bi huyum var..huy mu artık ne bilmiyom da:)))rüyayı gördüm ya şimdi..şuanda düşünüyorum başka nasıl gördüm diye aklıma gelmiyo..ama bigün geliyo aa ben bu rüyanın içinde şunuda görmüştüm diyorum:)bak o çıkan şey bebekti ama diyorum ki şimdi bebege benziyodu topraklı falan üstü resmen uzatıp verdi sanki çok ürkütücü dimi...Hele elimi tutup bırakmaması(

bende mezarliktan korkarim da derinim ondan urktum dedim yanlis anlama. senin ruyani gerekten bilene yorumlat bence guzel bir ruya cok cok enterasan. hayirlisi.
yok cnm benim yanlış anlamam niye anlıyım...cidden bende korkarım yaa...ama bayramd köyde gittim eşimin dedesini ziyarete..amcamınoglunada iki bayramdır istiyorum ama bi türlü gidemedim..eşimin dedesininkinde duamızı okuduk sonra ben uzun uzun daldım mezarına bin türlü şey geçti içimden..

kuşum gördüm yazdım bilee bagrınma delüüüüü:))))
evet istiyorum canım..İNŞALLAH en kısa zamanda.

neyse kızlar ben kaçar anacıgım oturuyo birazdan da karşı komşuma geçeriz hadi ii akşamlar güzeller
derinim evet bende dr umdan öyle bi cümle beklemem zaten çünkü çok sakin bi insan laf çakmaz hiç hep dinler ne bilim belkide ben alındım neyse haydi kaçıyom kocişte çay istiyo zate öptmmm

tamam güzeller dr umdan epey bahsettim bugün:) evet öyle dememiştir bencede beni ümitlendirmek istemiştir derinim şimdi okudum hoşgeldin demeni ama kalamıycam canım hadi sizi çokkk öpüyorum fıstıklarımm günüm kib öpüyorum canım dedigin gibii inş benimde minigim her halükarda gelir canım inşşşşşşşşşş hadi bysssss

tamam gçkçem git cnm bende kaçıyomm şimdi..
günüm canım benim müsadenle bende kaçayım canım..yemekler oldu..sofrayı hazırlıyım..sabah beri bişy yemedim temizlige daldım.öptüm seni cnm benim.rüyan beni çok umutlandırdı söylemeden edemicem...inşallahhhh çok güzel şeyler olacak bu birkaç ay içindeöptüm kuşum.

sagolun kizlar ben de tam cikmaliyim yazicaktim.
gokcecim gonlunu ferah tut doktorun dedigi gb kimlerin tutuyor bizimkiler hayli hayli tutar canim.
hayirlisi olsun kizlar.
opuyorum sizleri.
derin gizzzzzz kocisinin gonlunu al bakem:)))))))))

ayyy o benim almaya çalışıyooo:))))
kalk diyom yogurt bitmişş.bakkala gitmek zor geliyo adama iki saniyelik yer yani.
neyse kaçtım bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…