bebegim yordum bile valla ama napayım haftanın bi günü derin temizlik yapabiliyorumherkese günaydın
nurum sen öğle kendnini bilmez insanlarla hiç canın sıkma ya ne bileyim kendim hazır hisietmiyom de doğuranlar göğemi erdi de kendinine bu kadar yıpratma bitanem yani üzüldüğünü belirtme inşlalh rabim en kıasa zamanda nasip eder hepimize anne olmayı
gökçem inşlalh güzel sonuçlar alırsın canım kb öptüm
loçkam derinim bitanem bugün zinilisin kendini yorma fazla temizlik hiç bitmiyo canım seninde yaran dondurulur nişalalh bir an önce meleğine kavuşursun her şweyde bir hayır vardı
loçkam abalnda gerçekten çok s abırlı biriymiş m ükafatını en yakın zamanda alır inşlallh eniştwenede doğru düzgün bir iş bulur inşlallh anlıyom seni canım alalh yardımcıları olsun çu dünyada her şey i satın albilriiz amma huzuur asla inşnlah en yakın zaamnda onlarda huzur bulurlar
Amin tatlım inşallah.Allah razı olsun senden de canım benim.Şenizderincim geçmişi okudum ALLAH ablana sabır versin eşine güzel hayırlı bi iş versin sanada kolay gelsin benim pc çöktü yine eşim oyun oynaya oynaya cırkını çıkardı neyseki bu akşam gelecek ben kardeşimden yazıyorum ALLAH EMANET OLUN..
canım yaa izledim ben dün gece şiştim glamaktan:çok üzgünüm:ama bide ilgimi çeken şey oldu..bi bebeginiz olacak dedi..tüp bebek kesin tutacak gibi:)inşallah tutar tabiki:Saruboceq:ama kızın çantasında patikler saklaması falan acaip duygulandırdı beni..sinan çetin dedi ya"ben hiç bu kadar bebek hasreti çeken bi çift görmedim" diye...ahhh ahhh sinan abi dedim gelde bizim kadınlar kulübünü bi oku da...eşimde gülüyo:))canım sende günde derinde haklısınız ama ben gitmesemde o annemlere geliyo gidiyo belki art niyeti yoktur bu gün daha geniş düşünmeye başladım ama her fırsatta sorulmazki değilmi..
bide dün başkaları vardı onların yanında kızını kastdiyo ... sizden hızlı çkıtı diyo bende ALLAH öyle dilemiş o dilemzse olmazdı dedim o zaman sustu bu sefer ben böyle cevaplar verdikçe kıskanıyo dicekler...
halbuki niye kıskanıyom ben onun bebeğini kıskanınca elime ne geçecek hemen hamilemi kalıcam değilmi aman kim ne derse desin..
bu arada dün akşam hatyat sineması diye b proğram vardı izledinizmi bilkmem bebekleri olmuyo diye ayrılmaya kalkışmışlar sinan cetine çıkmışlar oda barıştırmak için güzel bi film hazırlamış ve tüp bebek için biyere başvurmuş ve tüp bebek hediye etti...
ya böyle neler neler var ben bu dünyada anne olmamasamda cennette anne olmak için çabalamaya karar verdimm nasibimizde ne varsa o olur..
ben çıkmak zorundayım..
çok haklısın bebegim...Allah daha kötü şeylerle sınamasın inşallah hiçbirimizi..destegin için Allahım razı olsun ebrarım..sizlerde olmasanızŞenizevet dedigin gibi her fırtınanın sonunda bir güneş dogar elbet...inan kendim yaşasam bu denli üzülmem.ablacım o benim..mafoldumbencanım yaa inan çok üzüldüm rabbim kolaylık versin .eniştenede güzel bir iş inşallah .canoya şu hayatta rahat hiç kimse yok inan .hep bitaraflarımız eksik .kimimiz maddi açıdan imtihan oluyoruz ,kimimiz sağlık kimimizde böyle evlat hasretiyle ha bide evlatlarıyla imtihan olanlar var .ana ,babaya ,vatana ,dinine asi evlatlar var allahım hiçbirimizi böyle imtihan etmesin.dua etmekten başka yapıcak bişey yok cano.herşey insanlar için .herfırtınanın sonunda bi güneş çıkar mutlaka .ablanlar içinde enkısa zamanda çıkmasını diliyorum.RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN..
buarada kolay gelsin datlum.çok yorma kendini...
canım semoşum çok sagol Allah razı olsun hayatım.inşallah atlatır dedigin gibi cano:çok üzgünüm:sende iyisin inşallah bitanem?bebişlerini de seni de çok öpüyorum .Şenizben geldim bi bakıyım dedim ebroş nasılsı canım sevalim sen nasılsın kuşummm
derinim ablana çokk üzüldüm rabbim mükafatını versin inş bu zor günleri en kısa zamanda biter inş
cahillerle uğraşmak onlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur ayyy allah kolaylık versinnn
canım bence doktor tam anlamıyla "biz elimizden geleni yapıyoruz gör işte" der gibi yapmış...Allah büyük.takma kafana canım benim.doktorların bazıları böyle moral bozuyor işte..halbuki seni o anda dahada üzeceginin farkında olması gerek..Allah bizede vericek inşallah..:Saruboceq:kızlar hepiniz çok sagolun rabbim büyük inş sorunda varsa dermanı olur sonrada bebegimi bana gönderir hayırlısı ile inşallah ya bide dün dr um artık hava mı atmak istedi sorun kendilerinde degil mi demek istedi anlamadım bi hastasının kagıtlarını bana gösterdi onun yumurtalar hep ikinci kailte eşinin spermleri çok bozuk ve kadının yaşıda 37 dedi şuan 3 aylık gebe dedi ama sen 27 yaşındasın hepsi birinci kaliteydi eşinn spermleri de onun gibi kötü degildi dedi ...bende dedim napalım geriside allah a kalmış off üzülsem mi yoksa kader deyip geçsem mi anlaamadım neyse rabbim herşeyin en iyisini bilir ..
sizlerden naber beniim gelirken dün annemide getirdim onla oturuyoruz bikaç gün kalcak bende öglende misafirim var gelicek neyse imdilik kaçar ben görüşürüz öp
canım gökçemm.Amin inşallah tek dilegim bu..inşallah herşey düzelir tez zamanda...Allah razı olsun duların için :Saruboceq:semoşum sende hoşgelmişsin naber
derinim canım ya ablana bende üzüldüm ama ne yapıcan hayatta herkes bi yerlerde dert sıkıntı yokluk çekiyo rabbim çok sınamasın inş eniştende tez vakitte hayırlı bi iş bulur ablan da huzurlu olur inş canım
nuruncum artık başkalarının lafları o kadar dokunmuyo bana herkes bişeylr söyleyip duruyo diger eltim hamile ve şuan ne eltim nede kaynanam onun hamile oldugunu söylemiyolar sanki kimse hamile kalamıyodabi o kalıyo nasıl bi mantıktır anlamadım neyse işin aslı sıkmayalım canımızı verende allah alan da allah yeterki o ol desin.....
evet haklısın bebegimm.huzur olmazsa hiçbişeyin anlamı olmuyor.inşallah düzelcek herşey:çok üzgünüm:Allah razı olsun hayatımŞenizgeçmişi okuyayım derken sizi kaçırmışım neyse bende çıkıcam zaten çok öptüm kızlar akşama görüşürüz
derinişkon sıkma canını tatlım allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar ablanada eniştenede allah yardım etsin tez vakitte inşallah" huzur" işte asıl hazine budur .diye boşuna dememişler rabbim hiçbirimizin evinden huzuru eksik etmesinnnn
hehhhh işte senden duymak istediklerimkaydirigubbakcemile5hmmm okudumda geçmişi ben kimseyle uğraşamam son zamanlar kendimi çok salmıştım manevi bakımdan amma artık kendimi toplama zamanım geldi diye düşünüyorum...
o yüzden benim kalbimi bozacak insanlarla karşılaşmamaya çalışacağım benim hayatımda ben neden umudumu kesti isem RABBİM onu bana nasip etti bebek konusu hiçbirimizin elinde değilki biz ne yapalım onun her dilediğinde vardır bi bildiği...
ama o hamile kalıpta hava atanlar nispet yapanlar. ve kıskanılır nazar edilir düşüncesiyle hamile kaldığını saklıyanları RABBİMDE görüyo biz bu özlemle yaşıyoruz bunuda biliyor ben eminimki o müjdeli haberi bizde alacağız bu dünyda olmasa bile öteki alemde..
bide bi dr den bahsetmişsiniz karizmatik falan diye ben gırgırmı gerçekmi düşünceleriniz anlayamadım gökçe sana çok yanlış şeyler demiş boşver güzelim bide ne tseti yaptırdığınızı anlamadım ne için o test canım..
bebegimm canım benim kıyamam sana benselam fıstıklar bugün giremedim hiç merak etmişsiniz anneme geldim sabah kafamı kaldırıpta pcye bakamadım bile..bu sabah her zamankinden daha kötü uyandım boğaz ağrısının üstüne baş ağrısıda eklendi ne yapıcam bilemiyorum hafta sonu görümcemin nişanı var hepsi gözümün içine bakıyor(( neyse şimdilik kaçıyorum haber vermek için girdim akişam gelebilirsem gelirim yine öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
hee kızzz melihamız varken oldumu ya şimdiakannehirneyse takrarını izlersin pazar günü:))iyi eglenceler tatlımŞenizyine kimsecikler yokkkkk bende akşam gezmeye gidicemmm görümcemin kızının doğum günü var melihammda var bu gece offff evde ayaklarımı uzatıp keyif yapmayı tercih ederdim ya neyse hepinizi öptümmmm
derincim ablana cok uzuldum Insallah cok uzak bir yere tasinrlar hem de en kisa zamanda. en azindan gelen gidenden kurtulur bir rahat nefes alir.
nuruncum sen takma da gerisi onemli degil aslinda. Allah buyuk, Insallah gonlune gore vericek. kontrollerine devam tamam mi? tedbir senden.
gokcecim doktorun bence bunda bile oldu sende olucak demeye getirdi lafi. Insallah en kisa zamanda olucak birtanem. hic bir zaman olmayacak diye dusunme, hepimiz anne olacagiz kizlar Allah'in izniyle.
yaa bir ruya gordum hayra ciksin, deniz kenarindayiz cok guzel bir ada, istanbula yakinmis. rahmetli kayinbabama diyorumki "bakin nasil guzel eylendik ne olur gelince arayin, oglunuz sizi duyunca gelir cikar gezer boyle diyorum. denize bakiyoruz oyle guzelki, guneste cok isitiyor.
sonra esim bana turk kahvesi yapiyor ben gunesten sicacik olmusum, oh diyorum ne keyif her haftasonu gelelim, tum sahilde ben esim ve rahmetli kayinbabam variz sadece. sonra turk kahvesi geliyor esim getiriyor ama nasil kopuklu kopugu disari tasiyor fokur fokur oh diyorum iciyorum o anda uyandim. kizlar ya nasil yorulur bu ruya. ama kayinbabam sanki baskasi gb gorunuyordu yuzu aklimda net kalmadi. rahmetliyi cok severdim. o da beni, Allah rahmet eylesin.
derinim benim de ruyami yorumlasana yukarda ben de cok etkilendim.
canim ya niye bozustun kocisle, olur gerci hepimizde oluyor aksama ikinizde gulersiniz birbirinize bitiverir, Insallah. ruyanda hayra ciksin Insallah.
iyi akşamlar kızlar derincim ablana nasıl bir dua edelimki bilemedim cnm Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin dilerimki çok huzurlu mutlu bereketli bi yuvaları olur bundan sonra kimsenin zart zurt gelmediği:) kendi başlarına rahat rahat ohhh.
canım dr umuz sema ile benim aynı adam iyi birisi aslınjda karizmatik degil de biz lakap taktık ona neyse şaka yani.. ben genetikl test ve kan pıht testi için kan verdim geçen de demiştim yaa tüp bebekten sonra araştırma için istedi dr um eşimden vebenden canımhmmm okudumda geçmişi ben kimseyle uğraşamam son zamanlar kendimi çok salmıştım manevi bakımdan amma artık kendimi toplama zamanım geldi diye düşünüyorum...
o yüzden benim kalbimi bozacak insanlarla karşılaşmamaya çalışacağım benim hayatımda ben neden umudumu kesti isem RABBİM onu bana nasip etti bebek konusu hiçbirimizin elinde değilki biz ne yapalım onun her dilediğinde vardır bi bildiği...
ama o hamile kalıpta hava atanlar nispet yapanlar. ve kıskanılır nazar edilir düşüncesiyle hamile kaldığını saklıyanları RABBİMDE görüyo biz bu özlemle yaşıyoruz bunuda biliyor ben eminimki o müjdeli haberi bizde alacağız bu dünyda olmasa bile öteki alemde..
bide bi dr den bahsetmişsiniz karizmatik falan diye ben gırgırmı gerçekmi düşünceleriniz anlayamadım gökçe sana çok yanlış şeyler demiş boşver güzelim bide ne tseti yaptırdığınızı anlamadım ne için o test canım..
canım saol yaannem geldi öglende miafirim vardı oturduk karılarla çay vs işte vakit geçirdik canım senneler yapıyon adet olunmu?semoşum ebroşum gökçoşum bersucum kaçırdım siiz
semoşum nasılsın bitanem yeğenlerimizde iyi iinşllah yerim onları ben alalha emanet olun öptüm
ebroşum canım sende iiyiisin umarım
gökçoşum kolay gelsin anaanen gelmiş gözün aydın
bersuucm sanada iiy dersler öptüm
selam fıstıklar bugün giremedim hiç merak etmişsiniz anneme geldim sabah kafamı kaldırıpta pcye bakamadım bile..bu sabah her zamankinden daha kötü uyandım boğaz ağrısının üstüne baş ağrısıda eklendi ne yapıcam bilemiyorum hafta sonu görümcemin nişanı var hepsi gözümün içine bakıyor(( neyse şimdilik kaçıyorum haber vermek için girdim akişam gelebilirsem gelirim yine öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?