"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar nedense hiç karşılaşamaz olduk topiği böyle boş göre göre giresim gelmiyo valla...özledimmmmm muhabbetlerimizi
ebroşummm bende özledim tatlım öpüyorum canımmmm

slm kızlar makberim geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine bende üşütmüşüm yaa burnun çeşme sanki durmuyo 2 dk rapor verdi doktor dinleniyorum inşallah fazla ilerlemeden atlatabilirim
canım sağol sanada geçmiş olsun tatlım dediğin gibi inşallah ilerlemez..benim hastalığımın zamanı değildi yaa ilaç falan kullanamıyorum buda kötü oldu((
canımm ay senide kaçırmışımm maşallah sende bebişinde iyiymişsiniz yolu yarılamışsınız bile Allah hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin..opuyorumnanaktan

ebroşumm sende sağol bitanem ya zaten bol bol dinleniyorum ama bugün nedense ağrılarım olmaya başladı adet olucakmışım gibi..hayırlısı diyelim

slm zülal ben aranıza yeni katıldım ben de hamiş olmak istiyorum ama bir türlü olmuyor ((((((((((((((((8

iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz yaa sayfa ilerlememiş bile..
güncüm rüyan hayır olsun ölü haber getirir derler benim duyduğuma göre kayınbabanıda severmişsin umarım müjdeli bi haber alır bizede verirsin..
derincim senindzorxxcim sen nasılsın canım sormuşsun yeni okudum bende okadar ağrıe rüyan hayrolsun..
zorxxcim ağrıların çoğaldımı diye sormuşsun canım bense okadar çoğalmadı acaba israr yollarını üşütmüş olmayasın.. sizde bu ay çalışma oldumu :kedi: bizde olmadı eşim yoktu gelincede hastalandı anlıcan bi umudum yok çalışmalardan ama RABBıM dilemişse olur diyorum..
kızlar hadiiii gelin iki lafın belini kıralım..

canım iyiyim ya öylesine girdim çıkarım birazdan sen nasılsın bebiş nasıl, eşin döndümü kaçgündür giremiyodum özledim sizleri yarın bütün gün girerim inş..
sevalcim ya gözükmüyon evinimi temizliyon hala umarım önemli bişey yoktur canım..

slm güzeller
bugün hiç giremedim sabahtan beri çok yogunum annem var hem onla ilgileniyorum hem komşum geldi sonra diger komşular geldiler annemi görmeye hoşgeldine akşam oldu giremedim sonra yemek yaptık eşimle de yegenim geldi anlıyacagınız misafirim çogaldı bugün:) inş herkes iyidir hepiciginizi öpüyorum ii akşamlar gece belki girerim yine byss

makbercim tatlim nasilsin? guzelim bogazin gecmediyse doktora git lutfen. karnin da gaz agrisi olmasin. rahim genisliyor diyedir bir tanem kotu dusunme sakin.olmadi doktoruna ara o seni rahatlatir.
richim nasilsin?
nurun tesekkur ederim ruya yorumuna hayra ciksin, guzel bir ruyaydi ama bugun beklenen reglem geldi baska guzel haberlere vesile olur belki.

sonbahar hem ben sana ayıp olmasın dıye ısım oldugu halde cvp yazım kımse yokmu dedıgın ıcın hemde sen bana böyle cvp ver bıde takıldım dıye beklet benı ya bılmıyorum bu lafa nasıl cvp verılır
cnm ben sapık degılımkı sana laf atım fıstık dıye allah şükür cınsıyetımde kız yanı
gercekten bende takıldım öyle bısıy yazmana aslında üzüldümde burda kımse kımseye art nıyetlı bısıy yazmaz sadece samımıyet acısından yazılır kusurabakma senın yenı oldugunu unuttum bızım kızlardan bırı sandımkı samımı bı sekılde fıstık dedım oda benım hatam neyapım süreklı burda gördügüm ıcın heralde alısmıstır topıge dıye düşündüm boşluguma geldı bıdaha olmaz

burdayım günüm nasılsın cnm ben gırere gırmez üzüldüm ya bıraz canım sıkıldı kendımı kötü hıssettım bınbır türlü derdımız var böyle küçük seylere bıle üzülebılıyoruz

evet canım şükür karşılaştık .özlemiştim yaa .iyisin değilmi?takılma boşver daha tanımadıkları için böyle konuşmuş arkadaş .bilse bizim muhabbetimizi tuhf gelmezdi heralde

selam canlarımmmmmmmŞeniz
ay ceylanım ve bticigimi alt alta yazmış görünce bi hoş oldum özlemişim hepinizi bi arada görmeyi yaaa((
ceylanım çok geçmiş olsun canım ya.çalışırkende hastalık hiç çekilmiyodur eminim.Allah şifa versin kuşum çok öptüm seniŞeniz
betyymmmmmm güzel hamisssŞenizohh makbuşun dedigi gibi yolu yarılamışsın valla..Allahım herşeyi gönlüne göre versin canım benim..melegini kokluyorum kocamannnnopuyorumnanaktansenidee öpüyorum tatlımŞeniz
ebrarım gökçemm datluşlarrrr ikinizide çok öpüyom kıslarr..gökçem misafirler çogalmış ohh ohh bereket demek misafir gelsinlerrr ne güzel:))
riçimmm sen nasılsın canım.boşver takma kafana fıstıgım öpüyom senideŞeniz
günümm gelmiş seninkiler..hayırlısı tatlım.neler yaptın bakıyım ?öptüm Şeniz
makbuşşşşş hasta kuşşşşşş:sinifsinif:iç iç ıhlamurları bol limonlu balda koyy.günün dedigi gibi doktorada bi görünsen aslında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…