iyiyim ebroş ne olsun işte..işten geldim sabah yarım kalan işlerim vardı çamasır falan astım..Allahtan yemegim var..anneme ugradım gelirken.sagolsun yogurt mayalamış bana onu aldım..kocişi bekliyom şimdide.
ya evet topic olarak böyle tepkilere alışkın degiliz ondan oluyo canım..ama bide ondan dinlemek gerek ne demek istedigini bende anlayamadım.belkide fıstık denmesini sevmiyodur.herşey olabilir.
burdayım günüm nasılsın cnm ben gırere gırmez üzüldüm ya bıraz canım sıkıldı kendımı kötü hıssettım bınbır türlü derdımız var böyle küçük seylere bıle üzülebılıyoruz
evet öyle vallasagolsunlar..yanınada eşantiyonlar eklemişkaydirigubbakcemile3
ayy bizim alıcıda sorun var hiçbir kanalı çekmiyo yaaa...d smarttan bıktımm yeni kutu alcam offf.izleyemiyom..nettede kanal d açılmıyo(
derin bizimde d smrt sorun yok cano .sadece sinema kanallarımız kapalı .dün eşim aradı bi ton söylendi kimin umrunda ..
günüm başlamadı tatlım.buarada sen oldunmu ?benmi kaçırdım yaa .geçmişi okudum ama sanırım görmedim..
tamam günümm..kasıklarına sıcak koymanı tavsiye etmem aslında canom iyi olmadıgını duymuştum sen bilirsin yinede.
ebrarım bizimki antenden sanırım.lnb ayarlarından bakıyo eşim bişyler ypıyo açılıyo..ben yapamadım.ama bu sefer yabancı kanallar var bizim kanallar yok offf.