• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

semoşum yapma kız yorma kendini evin iye kirlensin ki 1 5 günde bir sil yeter kim kirletecek ki eviin ben haftada bir silioym canım

yaparsın yavaş yavaş canım memlekt bşka burdada evim var eşim sevdiğim ninsanvar diye alıştım inşlah daha çok alışırım bitanem amam yaşanılacsak yer 4 ayda bir uçakla gidyom geliyomee anem gelelcek 13 gün sonra

garibim eşim elinden geleni yapıyo ama o da işte akşam geliyo bide hafta sonu evde
ama iyi ki memleketteyim görümcemler ve kız ardeşim imdadıma yetişiyolar arada bana kalıyo zaten öyle olmasa ooo ben hiçkalkamam
bide geçen gün 2 tane hamile arkadaş vardı onlarda ikiz hamişti aniden ikisinin de rahim açılması olmuş 6.ayında dikiş atılmış o yüden korkuyomda oturmakla meşgulum

semoşum allah korusun yaa sen dinlen gerçekten .ikizlerde çok oluyo erken doğum .allahım tam günlerinde doğmayı nasip etsin.şimdi insan herşeyden korkar oluyo valla..

kzın ismi elif olucak ebroş erkek da karar veremedik ben yusuf diyom eşimde yok diyo bakalım nolucakk
benimde annem haftaya ankaraya gidicek kontrol için hasta yine aklım onda hep kalp hastası annem ameliyat oldu ama yine problemleri var kalple alakalı allahım bütün hastalara şifa versin benim anneme de

oh iyi iiyki onlarvar gelir yaparlar san ne var biraz diare etsinler seni canım
beişn olunca uyutur beişelrini yaparsın işini canın sıkma
evet anaame gelecek beaberce vakit geçiriiiz

geçmiş olsun semoşunm alalh acil şif versinbitanme ankarada çok iiy doktorlar var işnllalh şifa bulur bütün hastalarda bulur inşlah canım

ay canım yaa kusura bakma doğru haklısın hatta dedim elif ismini çok severim diye .ufff buara varya acayip unutkan oldum ...
semoşum allahım anneciğine şifa versin tabi bütün hastalarada .baypasmı oldu ?

napıyım sevalim yaa .aynı bideğişiklik yok evde uğraşıp duruyoruz .valla görüşemiyoruz hiç gündüzleri pek vaktim olmuyo genelde akşam buralardayım .ama bugün işim yok takılırım inşallah..
semoşum tabi yaa takdir yüce rabbimin neylerse güzel eyler .aslında çokda korkmamak gerek insanın başına hep korktuğu şeyler geliyo..

ne kusuru ebroşum aaaaa unutman normal ebroşşşş
annem kalp kapakçıklarını değişdi dr u ankarada şu aralar yine hasta olduğu için onun yanına gidiyo kontrol maksatlıı

korkununda ecele faydası yok tedbririni alıcan gerisi allaha kalmış ne dilerse o olur allahım isyankarlardan etmesin önemli olan zor anda şükür etmekk
günle de hemşehri çıkmışın ebroşş
hemşehirlerin mekanı benlede sevalim ve gökçe karısı hemşehriyiz delüm benim onuda özledim yaa

ya bugün makbuş uğramamış iyidir inşallah .canım hamileliğin tadını çıkaramadı hastalıktan ..allahım şifa versin .

siz tam hemşosunuz .
buarada gökce hanım anasıyla ilgileniyo .bide gelen giden oluyomuş gelemiyo delüü .özledim onuda..

Back
X