siz herhalde bana fıstık denmesinden hoşlanmadığım için dışladınız . neyse canınız sağolsun. bende gelmem birdaha ne yapıyım başka.
boşver sevalcim sen kendini yorma. beni tanımayan hiç muhabbetim olmayan biri de bana fıstık mıstık öle basit ifadeler ne biliyim. hadi senle nurla ve bi kaç arkadaşla daha muhabbetim oldu ki siz bile bana bunu demediniz. hatayı ben yapmadım ki ben üzüleyim. zaten hamilelikten gayet hassas bir dönemdeyim. neyse sevalcim seni tanıdğıma memnun oldum. nurcum sende kendine çok iyi bak. sizler umarım bebeklerinize kavuşursunuz. makbercim sende umarım sağ salim bebişini alırsın kucağına . Allaha emanet olun . hoşcakalın..
arkadasim sende kompleks falan mi var hala basitlik, beni tanimayan biri, hatayi yapan ben degilimki vs vs!!!!!!!!!!!
hamilelikle ilgisi yok bu laflarin, kulturun gecmisin hangi siniftan geldigini bilemeyecegim ama iki lafindan biri, seviye, kultur!!!!!!!!!!!!!!!!
fistik denmesinden hoslanmiyormussun hayatimda duymadim boole komik bir sey.
hani bir erkek kadin gb davranip da yaziyor mu desen, anlayacagim hala neler diyorsun!!!
ozrun kabahatinden buyuk.
bir de cevap yazmayinki kimsenin kalbi kirilmasin demissin, ne olur kirma bizi mi diyecegiz?????????
kimsenin senin sahsina dedigi bir sey yoktu tepkini soguk ve anlamsiz bulduk ve tepkimizi gosterdik.
ama su an direk sahsina seni kinadigimi yaziyorum. seviyene uygun yerlere yaz istersen bundan sonra burda herkes birbirine fistik diyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!