• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet ya ebarım niye öğle diyon kız inişlah çok yakında sende şikayet edecn midem bulnaıyo diye
evet oluyo yeni olunca oluyo zaman lazım
ya sıkıldım evimde oturayım umduğum gibi değil işle r çok şükür geçniiyoz aamam günüm burda geçiyo sosyal faliyet yok adamla anlaşırsak devredecem

çiçeklerimi eve isterim ebroş senle ilgilendim nede olsa neyse canlar sizleri çok seviyom ebroş sevalim ve bütün arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın allah büyük kötü düşünceleri atın akıldan şeytan vesvesesiii isyan ettirmek için her yola başvuruyoo

oyy kıyamam semoşum .bende öyle belgeselleri her izlediğimde çok duygulanıyorum .RABBıMıN HıKMETıNDEN SUAL OLUNMAZ gerçektende..

evet herkesin oluyo dediğoni gib isemoşum kırıvı olmamaka hatayı kabıu letmek zamaanla insan biribirini tanıyo benlede mkaber konuşmuştu çok iyi ihatırlıoym hey giid günler

oy semoşum bitanem bende seni çok seviyom canım inişlah canım dualrımız akbul olu inşlalaah

selam kızlar ay yine merak ettirmişin kendimi kusuruma bakmayın bugün daha iyiyim boğazım ağırmıyo çok şükür sadece öksürük var birde burnum tıkalı..yarın anneme gitmeyi planlıyorum orda dışarı çıkıcam biraz toparlanmam lazım..semoşummm sevalim ebroşumm kaçırdım muhabbeti :))) hepiniz iyisinizdir inşallahhh

makberim caınm hoşgeldin nasılsın canım iyleşmisisin canım sevindim vala canım dikdkat et kendine iyim işte dükandayım caınm sende iiymişsin kbö ptüm alalha emanet olun

sağol sevalimm iyiyim ama halsizlik hala var yatıyorum sürekli..aman sende dikkat et bak dün haberlerde gördüm antalyada fırıtına varmış dikkatli ol bitanem öpüyorum seni çok görüşürüz sonra

yat bacım geçecek inşalh hepsi canım dünç ok kötüydü krkudan uyaaamdık dün açmadım bugün iiy hava canım bende çok öptüm görüşürüz alalha eamant olkb öptüm

sevalcim hoşbuldum eşimi yolladım bulaşıkları topladım geldiiimm geçmişi okudumda kızzlar ne olmuş yav öyle..
baharın tuhafına gitmiş olabilir hani kadınlar kulübü ama erkek üyelerde kadın ismiyle girmiş olabilir diye düşünmüş olabilir richi ile daha önce konuşmadı galiba fıstık lafı belki hoşuna gitmemiş olabilir ama keşke düşüncelerini arkadaşım benim bi huyum var bu gibi lafları pek sevmem deseydi belki düşünemedi belki richinin alınacağını hesaba katmadı.. bilemiyorumm..
richicim boşver canım alınmış olabilirsin ama üzülme olurmu...
baharcım sen hamilesin alıngan olabilirsin hormonlardan dolayı ama bizim gibi olamazsın..
demem şuki RABBıM sana güzel bi hediye lutfetmiş biz ise o hediyeyi kalbi yaralı bi şekilde bekliyıruz ALLAH tan burası ebrarın dediği gibi sanal bi alem ama hepimizin derdi ve isteği tek bi konu var oda BEBEK..
eee hepimizin isteği,üzüntüsü aını olunca birbirimize çok yakın davranıyoruz richi sende hamile olmana rağmen bu topivdesin diye yakın davranmak istemiş olabilir bilki bence arkadaşımın niyeti çok samimi bence sende artık takma ve gel aramıza olurmu...

siz herhalde bana fıstık denmesinden hoşlanmadığım için dışladınız . neyse canınız sağolsun. bende gelmem birdaha ne yapıyım başka.

boşver sevalcim sen kendini yorma. beni tanımayan hiç muhabbetim olmayan biri de bana fıstık mıstık öle basit ifadeler ne biliyim. hadi senle nurla ve bi kaç arkadaşla daha muhabbetim oldu ki siz bile bana bunu demediniz. hatayı ben yapmadım ki ben üzüleyim. zaten hamilelikten gayet hassas bir dönemdeyim. neyse sevalcim seni tanıdğıma memnun oldum. nurcum sende kendine çok iyi bak. sizler umarım bebeklerinize kavuşursunuz. makbercim sende umarım sağ salim bebişini alırsın kucağına . Allaha emanet olun . hoşcakalın..

arkadasim sende kompleks falan mi var hala basitlik, beni tanimayan biri, hatayi yapan ben degilimki vs vs!!!!!!!!!!!
hamilelikle ilgisi yok bu laflarin, kulturun gecmisin hangi siniftan geldigini bilemeyecegim ama iki lafindan biri, seviye, kultur!!!!!!!!!!!!!!!!
fistik denmesinden hoslanmiyormussun hayatimda duymadim boole komik bir sey.
hani bir erkek kadin gb davranip da yaziyor mu desen, anlayacagim hala neler diyorsun!!!
ozrun kabahatinden buyuk.
bir de cevap yazmayinki kimsenin kalbi kirilmasin demissin, ne olur kirma bizi mi diyecegiz?????????
kimsenin senin sahsina dedigi bir sey yoktu tepkini soguk ve anlamsiz bulduk ve tepkimizi gosterdik.
ama su an direk sahsina seni kinadigimi yaziyorum. seviyene uygun yerlere yaz istersen bundan sonra burda herkes birbirine fistik diyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevoş kıss evin mis gibi oldu desene canım hadi güle güle kirlet..
ebrar sende yanlış düşüncelere dalma bacım yaaa bebek bana uzak.. gibi bişeyler demişsin..
napalım sağlık olsun benim kadar kafasına takan varmıdır bilmem ama ben artık bu özlemimi üstelemesemde RABBıMıN takdirine bıraktım o herşeyin en iyisini bilemdir...
umarım buradan ayrılırken hepimiz hamile olarak ayrılırız...

günümde gelmiş hhoşgeldin caınm nasılsın
oh iiy atin nurum azıcık konuşak kız
bersucum sanda kolay gelsin bitanem

nurcum evet bende bitim amam ayç ok zor inşşaşt çkok şüüker biitiya kolezet takımı sizce nasıl alayım
imşlah nurum

Back
X