"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım benim banyon tam ne renkti ama geçen gördüm kılozet takımı simli simliydi ve hani sakallı ipler varya sanki onla örülmüş gibiydi şimdi onlar çok güzel sende bi bakın onlara bilmem anlatabildimmi renklerini uydurursun cicim:))

kremle kahverenki keçi postu oluyo onlardanmı bende bir araştıram veya banyo dekorlarına bakayım nurcum

sevacim ben geldim sen nerdesin??eşim gitti geç gelecekmiş oohhh şöyle güzel güzel laflarız hadii gelin güzeller...

canım keçi postu değil normal kılozet takımı ama simli ve uzun tüylü yumuşacık hatta onlar papatyalı oluyo biz anneme baktık 2 renkli ortası farklı yaprakları farklı sen bi nette araştır almak için alma bi bakın güzelini bul olurmu...
bide banyo takımları var taşlı taşlı onlara bayılıyorum canım şimdi moda olmuş galiba hani uzun çiçekler varya öyle çiçekde koyuyolar banyoya çok hoş duruyo senin banyon büyükmü bilmem ama alabilirsen o çiçelerdende al..
seval bide mum çok hoş oluyo hani uzun yassı uzun mumluklar oluyo ahşaptan orta sehpa üzerine koyuyolar siyah ve koyu kahve renkli oluyo onunüzeride taşlı canım banyo dolabının rafı varsa koyarsın çok romantik olur :kedi:

evet araştırayım netten baktım çok değşik güzeleri var banyom büyük zaten dolabın bir üst rafı var orda iiki tane spont var loş ışık giib birde apilk var ayrı mmu koysam olurmu

eğer yer varsa koy yakmana gerek yok süs olarak dursun dekor yani ama sen biliirsin ben olsam koyardım..
bacımya bide güneş ve saat şeklinde aynalar var onlardanda asıyolar banyoya harika oluyo dolabın aynalıdır ama ne bileyim bide banyorda aynalar diye yaz bakalım ne çıkacak ben şimdi bi bakacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…