semoşummmm canım benim hoşgelmişsin kızzz görüşemedik..annecigine geçmiş olsun öncelikle canım:Saruboceq:börekleri ye ye şişkaydirigubbakcemile3afiyet olsun canıma:))görüşürüz tatlımŞenizgaribim eşim elinden geleni yapıyo ama o da işte akşam geliyo bide hafta sonu evde
ama iyi ki memleketteyim görümcemler ve kız ardeşim imdadıma yetişiyolar arada bana kalıyo zaten öyle olmasa ooo ben hiçkalkamam
bide geçen gün 2 tane hamile arkadaş vardı onlarda ikiz hamişti aniden ikisinin de rahim açılması olmuş 6.ayında dikiş atılmış o yüden korkuyomda oturmakla meşgulum
ayyyy valla sopalıksın ebroş heeeeeyok sevalim sıkkın değil aslında .ya böyle tatsızlıklar hoşuma gitmiyo hiç ben biraz duygusalım.üzülürüm hemen yaa .inşallah tatlıya bağlanır kimsenin kırılmasını istemeyiz..
bide buara nedense tuhaf hisler var içimde bebek olayı sanki benim için çok uzakmış gibi geliyo.neden bilmiyorumda biraz huzursuzum..
oyy oyyy bebişim benim.kıyamam sana ben.bencede sürekli ölç ateşini aklınada öyle şeyleri getirmeee Allah korusun canım..herkesi o illet hastalıktan korusun Allahım:Saruboceq:selam kızlar bi bakıp çıkayım dedim iyileşemedim 3 gündür ya grip 2 ssate bi ateş ölçüyorum valla yükselse doğru acile gidecem domuz gribi filan olurum diye ödüm patlıyo neyse öpüyorum sizi kendinize iyi bakın canlar
bitanesiiii bugün sesin iyi geliyodu kuşum..daha iyi olacaksın inşallahh..seni seviyorum öptüm canım arkadasımŞenizsağol tatlım daha iyiyim çok şükür dediğim gibi sadece burnum tıkalı o zorluyor biraz..şampuan konusunuda araştırıcam bulurum inşalah beyfendinin isteğine göre bişey:))canım şimdilik çıkıyorum yemek hazırlıcam gelebilirsem gelirim yine.bu arada sevalim bir çare bulursun sen yaa olurmu öyle hiç girmemek offf((
neyse makbuş kaçarrr
kızz dur niye üzülüyosun yaaaa 13.gün 14 mm ama takip bitmedi daha diger gün inşallah daha büyümüş olur takma kafana canım..mrb kızlar.yumurtama baktırdık bugün.13. gün 14 mmmafoldumben
aşkı memnuda başladı bir yandan onu izliyorum bir yandan burdayım bihterin sonu geldi galiba...
hee afiyet olsun tatlım:))iyiyim canım karnım acıktı eşim yok kendime bişeyler hazırlıyorum erkencisin bugün??
inşallah derinsu teşekkür ederim canım.
güle güle canım iyi gezmeler..
miğden niye ağrıyoki sen bi dr gitsene geçenlerdede böyle olkuşutun sen dimi..
bide rejimi bıraktın galiba abur cuburu kaçırmış olmayasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?