"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kıslarrr.
sevalimm canım benim..kist çıkmış takma sakın doktorun dedigi gibi olur öyle..ben napam bak birsürü folikülle yaşıyorum:)))inşallah ilaçla geçecek cnm...bu arada gidiyorum deme sakınnnn o eşine söyle cimrilik etmesin eve baglatsın aaaaaklava:ne demek masraflı oluyooo karıcıgına o kadarda masraf etsin:umursamaz:kızma hee seninle görüşemicez diye sinirip tepeme zıpladı:çok üzgünüm:
evinde tamamlanmış canım..istedigin gibi güzelce dekore et mis gibi güle güle oltur loçkammmmmmmmmmŞeniz
semoşummmm canım benim hoşgelmişsin kızzz görüşemedik..annecigine geçmiş olsun öncelikle canım:Saruboceq:börekleri ye ye şişkaydirigubbakcemile3afiyet olsun canıma:))görüşürüz tatlımŞeniz
ayyyy valla sopalıksın ebroş heeeeeklava:sanada oklava gosterttin yaaaa ahhh ne diyimmm...hemen kafandan negatiflikleri atıyosunnnnnn,evrene "BEN YAKINDA HAMİLE KALACAGIM"MESAJINI GÖNDERİYOSUNNNNNN:)))yoksaaaa çok fena öperim seni aha böyle delü garularınnn en deelüsüüüüüüüüüüüŞeniz du bide tokat yapıştırıyımmm :mymeka:
oyy oyyy bebişim benim.kıyamam sana ben.bencede sürekli ölç ateşini aklınada öyle şeyleri getirmeee Allah korusun canım..herkesi o illet hastalıktan korusun Allahım:Saruboceq:
bitanesiiii bugün sesin iyi geliyodu kuşum..daha iyi olacaksın inşallahh..seni seviyorum öptüm canım arkadasımŞeniz
mrb kızlar.yumurtama baktırdık bugün.13. gün 14 mmmafoldumben
kızz dur niye üzülüyosun yaaaa 13.gün 14 mm ama takip bitmedi daha diger gün inşallah daha büyümüş olur takma kafana canım..
aşkı memnuda başladı bir yandan onu izliyorum bir yandan burdayım bihterin sonu geldi galiba...

canım geçmişe dalmıştım ya kusura bakma...naber tatlım?ben izleyemiyom yaaa çanakta sorun var bizim..yagmurdan göstermiyo çogunu((

faddim yumurtanın boyu ne kadar olmalıki ben hiç ölçtürmedim bir dahaki ay takip ettireceğim sende takma kafana umarım büyür yumoşların..

bu arada bahar ben çok uzun uzadıya yazmak istemiyorum bu konuda ama,herkesin dedigi gibi keşke riçin sana fıstık dedigi esnada fıstık dedin de ona takıldım demek yerine ;arkadasım ben böyle kelimeleri sevmiyorum deseydin böyle uzamazdı konu bence..sonuçta yeni tanışıyoruz seninle,huyunu suyunu bilemeyiz dimi.bunu söyleseydin tamam der kapanırdı konu.ayrıca bizim burada kimseyi dışlama gibi bir durumumuz olamaz ki...kadınlar kulübü herkesin...ama topicler kendi aralarında zamanla bütünleşiyor..bizde onlardan biriyiz hatta tek sıcak topiciz diyebilirim..buraya gelen herkes çok memnun..kimseyede durup dururken bi laf etmedik şimdiye kadar..buradaki tek yanlış,senin hoşlanmadıgı söylemeden gitmen sorularında bir gün boyunca ceevapsız kalmasıyla bizde ne oluyo dedik niye böyle dedi şimdi,hatırlarsan geçen de bana pc başında fazla oturma dedigimde şu ifadeyi göndermiştin cümlenin sonunda:1closedeyes: ve bende o ifadene takılmıştım ama sana birşey demedim..alındı heralde dedim kendi kendime.olsun dedim alışır bize nasılsa...niyetim gayet içtenlikle sana zararı oldugunu belirtmekti...

iyiyim canım karnım acıktı eşim yok kendime bişeyler hazırlıyorum erkencisin bugün??
hee afiyet olsun tatlım:))
eşim gelene kadar bakınayım dedim bende..geldiginde çıkıcaz hemen.arkadasımızın kızının dogum günü var oraya davetliyiz cnm.
inşallah derinsu teşekkür ederim canım.

rica ederim cnm ya.üzme kendini...

ayyy midem karmakarışık sanki kızlar yaaa...soda içtim yinede bana mısın demiyo..yanma varr çok kötü.şimdi gidicez yemesen olmaz offf.şiş hissediyom kendimi çok fazla.

güle güle canım iyi gezmeler..
miğden niye ağrıyoki sen bi dr gitsene geçenlerdede böyle olkuşutun sen dimi..
bide rejimi bıraktın galiba abur cuburu kaçırmış olmayasın:))

güle güle canım iyi gezmeler..
miğden niye ağrıyoki sen bi dr gitsene geçenlerdede böyle olkuşutun sen dimi..
bide rejimi bıraktın galiba abur cuburu kaçırmış olmayasın:))

sırnaşık şeyitiraf.com.efettttttttttttttdelikafaduldendaha demin bişyler tıkındım ama o yapmaz yaaaa(işyerinde inanki yemiyorum.ögle yemegine bile gitmiyom bazen.atıştırıyom öylesine...ama eve gelincesırnaşık şey

derin tuzum bitmiş bacım sende varsa azcık versene :))
deme kız bende öğlen aç aç geziyom akşam tv karşısında kendimi kaybediyom amaaan sağlık olsun napalım...

yolladım canım al bakalım:))
evet yaaa.offf rejimi de dedigim gibi canım sirkeyi kabul etmiyo midem (bi ara yine başlamak istiyorum ama.

selam hanımlar napıyosunuz bakıyım?
derinimmm datlum kızma yaa nebiliyim buara tuhaf ruh halim var .değişken yani .sonu hayır olur inşallah .yerim seni yaa arkadaşınıda nasıl motive edermiş...

oohhh sen şimdi doğum gününe gidiyon pastalar mastalar ne güzeeeel benimde canım istedi yaş pasta kızzz benim yerimede ye ok:))

buarada MAKBUŞUM daha iyiymiş çok sevindim şükürler olsun yaa ..
makbuşşş ıhlamur işe yaradı değilmikaydirigubbakcemile3

bende elma sirkesi aldım ama dolapta duruyo öylece aslında bi başlasam devam ederim amma başlayamıyorum kan hapım var onu bile içmiyorum sabah sabah miğdem ağrıyo..
sende midene dikkat et valla benim eşimin reflüsü vardı ben ne çektim ona baka baka geçti çok şükür..

ya kızlar gerçekten seval giderse çok üzülücem .inşallah kocası anlayışlı olurda bağlatır evet nett.yoksa çok özliycem datlumu..

sağol ebrar ya öyle bişey yiyemiyomki çocuk gibi patates kızarttım yedim bide kola yalnızım ya canım yemek bile yapmak istemedi eşim yer gelir geç glince evde yemek ymiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…