"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla bende üzülürüm sevale umarım eşi bağlatır ama eşi istemezse kız ne yapsın bi yolunu buksada ikna etse keşkem...

canım gördüm seni ya geç geliyo galiba yazdıklarım..
ketçap mayonez döktüm ama 3 patates kızarttım sadece az olsun dedim çok kilo alıyom sonra (

selam hanımlar napıyosunuz bakıyım?
derinimmm datlum kızma yaa nebiliyim buara tuhaf ruh halim var .değişken yani .sonu hayır olur inşallah .yerim seni yaa arkadaşınıda nasıl motive edermiş...
canım benimmm kızarım tabiii öyle düşünmek yok datlummmmmŞenizbu yola birlikte çıktık hepimiz tek tek kalıcaz Allahın iziniyle..
oohhh sen şimdi doğum gününe gidiyon pastalar mastalar ne güzeeeel benimde canım istedi yaş pasta kızzz benim yerimede ye ok:))
kızzz deme öyle yaaaaaldırırsın kociş gelince delü:)yerim tabii..amaaa hamileleri unutuyoss kısss sussskaydirigubbakcemile3
ayy içebiliyosan iç cnm yaa.bana dokunmamıştı ilkten ama şimdi içemiyom
derinim hazırlanıyo heralde makyajmı yapıyon delümmmm

yok kısss hgoşgeldin bitanem..süslüyüm bugün zatenzemuszemushazırım yani kocişi bekliyorum:)
pc ye resim atıyodum da işyerimi gösteriyim dedim size bugün çektim dur atim iki dakkada:)

ebrar sen gözükmüyon aşşağıda canım..
derinde süslensin bakem ama yazık midesi ağrıyomuş..

canım benim doğru yazmama gerkiyo pardon koy resimleri hatta şimdiki kokoş halinide koysana cicim:))

ebrar kızartmalık değil hani küçük haşlamalık varya onlardan 3 tane kilomda 60 boyum 1.65 kemiklerim iri benim :)) derler ya öyle(

deriin hadi kıss annemim karnı ağrıyomuş bi bakayım geleyim dedim ama resimleri bekliyorum biz altlı üstlüyüz ya annemlerle hemen çıkıp iniyorum ben..

ooo sen iyiymişsin canım ya maşallah asıl kilo bende var 1.67 boy kilo 72 nasıl ama iri kemik benim kaydirigubbakcemile3

bende son aylarda zayıfladım canım yoksa 70 olmuştum ama gene alıyorum kilo (
ama valla ben çok yemesemde alıyorum en çok hamile kilosu olur ya göbek çıkar aty ben öyle olmak istiyorum ne güzel hamile kıyafetleri var kıss ebrar(

burdayım ebrar daha çıkmadım anneme reklam arlarında bi bakıyom iniyom ama derinin resimlerini bekliyom çıkmadım bir dahki reklama..

kızlar kociş yoldaymış iki dakkaya geliyom dedi resmileri attım ama yollamadı sonra koycam söz.öptüm çıkıyom ben

iyi kilo vermişsin canım .ben hem tedavilerden hemde hamileliğimde almıştım veremedim sonra yani..
valla güzel kıyafetler varda giyecek adam yok .oyüzden hiç bakmıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…