fıstıklarrr naberrrrrrrrrrrrr
ya geçmişi okudum ama gerilmemek adına bişeyler yazmıyıcam neyse ben kendimden bahsedeyim bugün sabahtan beri ayaktayım dün yegenim gelmişti oturduk gece giremedim sabahta 6 da onu gönderdim 7.30 kocişi gönderdim sonra anacıgımla kahvaltı ettik sonra öglen yemegi hazıladım kociş geldi yemek yedi derkeennn karşı komşum geldi dışarı gittik geldik sonra bana geçtik nescafe yatıkiçtik akşam kalktı sonraaaaa akşam yeemegi derdine düştüm yemegi pişirdim tekrar kociş geldiiiiii.... sonra çaydır meyvedir derken bi baktım 10 olmuş saat acaip yoruldum gene bugün hem uykumda var.. neyse fazla konuşmayım yarın inş görüşürüz...hepinizi öpüyorum hepiniziiii çokkk seviyorummm canlarım fıstıklarımmmm....
sevalim dükkanı saatıyomuşsunuz üzüldüm yaa ama eve net baglat canım özleriz seni yaa
makbuşum biraz daha iyisin inş canım avatrında çok tatlı zaten seni onla tanımıştım eski günler geldi aklıma yaaa
derinim sen nasılsın datlum kolay gelsin yarın sanada
ebroşum kanki senden naber fıstık bende sizi özledim aama napıyımmüsait olamıyomm yaaaa kib öp
richimmm cnaım sende sıkma canını burda her türlü yanlış anlama olabilir sanal alem nede olsa boşver fıstık
günüm sen nasılsın karar verdiniz mi aşılama mı tüp mü die canım
semoşum datlu hamiş sende korkmuşsun datlum inş rabbim kucagına almayı nasıp etcek bende sana hırkalar alcam hediye canımmm hemşommm
nuruncum sen nasılsın presed alcakmışsın inş yardımı dokunur da bebegin sana gelir
ituanacım sen nerelerdesin kız nasıl gidiyo
yellovsum sen nasılsın yumurta takibi sonunda inş gelir bebgin canım kib özletme fazla kendini
bersummmmmmmm datluşum benim allta görünüyon naber kuşumm