• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay ebrar öyle deme olur inşallah bak benim adam içeriye erkek girer diye tüp bebeğe bile karşı aslında çok istiyorum diyor ama erkek dr olacak diye inat ediyo ...
ebrar dua et bana çok ihtiyacım var hastaneler düşmeyeyim..
hepimiz hamile kalacaz inş ve güzel güzel ciciler alıp giyineceğiz...

slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan makbercim çok tebrik ederim inşallah allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım:))) ne diyim artık darısı olmayanların başına:teytey:

selam güzellerrrr gezmeden geldik 2 bebe sevdik işte her zamanki gibi....yarın akşamada misafirlerim var ne yapsam diye tariflere bakıyorum işte yaaa kızlar sizede oluyo mu resmen zaman su gibi akıyorrrrrr yine cuma günü geldi çattı valla böyle böyle ömrümüz bitiyo ...oooof oooof

fıstıklarrr naberrrrrrrrrrrrr
ya geçmişi okudum ama gerilmemek adına bişeyler yazmıyıcam neyse ben kendimden bahsedeyim bugün sabahtan beri ayaktayım dün yegenim gelmişti oturduk gece giremedim sabahta 6 da onu gönderdim 7.30 kocişi gönderdim sonra anacıgımla kahvaltı ettik sonra öglen yemegi hazıladım kociş geldi yemek yedi derkeennn karşı komşum geldi dışarı gittik geldik sonra bana geçtik nescafe yatıkiçtik akşam kalktı sonraaaaa akşam yeemegi derdine düştüm yemegi pişirdim tekrar kociş geldiiiiii.... sonra çaydır meyvedir derken bi baktım 10 olmuş saat acaip yoruldum gene bugün hem uykumda var.. neyse fazla konuşmayım yarın inş görüşürüz...hepinizi öpüyorum hepiniziiii çokkk seviyorummm canlarım fıstıklarımmmm....
sevalim dükkanı saatıyomuşsunuz üzüldüm yaa ama eve net baglat canım özleriz seni yaa
makbuşum biraz daha iyisin inş canım avatrında çok tatlı zaten seni onla tanımıştım eski günler geldi aklıma yaaa
derinim sen nasılsın datlum kolay gelsin yarın sanada
ebroşum kanki senden naber fıstık bende sizi özledim aama napıyımmüsait olamıyomm yaaaa kib öp
richimmm cnaım sende sıkma canını burda her türlü yanlış anlama olabilir sanal alem nede olsa boşver fıstık
günüm sen nasılsın karar verdiniz mi aşılama mı tüp mü die canım
semoşum datlu hamiş sende korkmuşsun datlum inş rabbim kucagına almayı nasıp etcek bende sana hırkalar alcam hediye canımmm hemşommm
nuruncum sen nasılsın presed alcakmışsın inş yardımı dokunur da bebegin sana gelir
ituanacım sen nerelerdesin kız nasıl gidiyo
yellovsum sen nasılsın yumurta takibi sonunda inş gelir bebgin canım kib özletme fazla kendini
bersummmmmmmm datluşum benim allta görünüyon naber kuşumm

saol gökçemmm iyi diyelim iyi olalımmm işte klomenden mi nedir sinirim tepemde
sende iyisin ohhh anacığınla konu komşuyla gez bakalım gez

sagol bersum iyiym yaa nolsun işte ana kız oturup duruyoz o dizi senin bu sizi benim öyle işte aman klomen bana kilo aldırdı
ama sen nzayıfsın yaa ha bide harbiden sinir yapıyo canım sıkma canını sen neler yapıyon bakem okul nasıl gidiyo

okul iyide sinirimi veletlerden alıyom aslında sabırlıyımdır amabu klomen mahvetti beni bağırıp duruyoooom zaten az çatlaktım iyice çatlak oldum ilaçlar hormonlar allah sonumuzu hayır etsin valla klomende bana mısın demiyo şu hayatta bana kilo aldıracak bişey yok heraldekaydirigubbakcemile3

kız bersu ben klomenle başladım yaa fark ediyodum iştahım açıktı bide stresliydim hep sinir yapıyodu bana ama kıyma miniklere yaaa neyse biliyom zaten fazla karışmazsın sen canım neyse tutmayım ben git işini yap bende kaçıyım annemin yerini haazzırlıyıcam yatsın die hadi öp görüşürüz :)

kızlar merhaba.nasılsınız?inanmıyorum makber hamile mi.süper çok sevindim.allah sağlıklı sıhhatli eline almauyı nasip etsin.bizede dua et.tez zamanda hamile kalalım.ben özellikle.bu ay adet olma belirtilerim var.hadi bakalım

slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan makbercim çok tebrik ederim inşallah allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım:))) ne diyim artık darısı olmayanların başına:teytey:
canım çok sağol aminnn darısı herkesin başına..

selam kızlar iyi geceler dilemek için geldim midem yine fena duramıyorum çok..hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun iyi geceler:gitme:Şeniz

slm kızlar nasılsınız sayfaları okudum cok sagolun benı cok duygulandırdınız gercekten sızlerı cok sevıyorum ınsanın böyle arkadsları olunca dahada güçlü oluyo
sonbahar sana bısıy demıcem burası herkese acık gelebılırsın kımse senı yadırgamaz yıne yazmıssın bısıyler hamılelıgıne verıyorum sayfalrıda bunlarla mesgul etmek ıstemıyorum topık sakınlerı rahatsızlık verdıysemde bu konu ıcın özürdılerım kızlar gercekten alınmasam dıle getırmezdım cogunuz benı tanıyorsunuz zaten

Back
X