"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

deriinm loçkam yen isacın çok yakışmış sana uğur getirir inşlalh yaranı donduruyomuşsşun innişlalh bu sefer tam tedavin sonuç verir senden güzel haberşer alırız bitanem kistim de doktor ilaç vermedi gerek yok dedi regl atarsın dedi loçkam iiy dileklerin için sağol seni kocaman öpüym karşılaşnmıyoz yaaaaaaa

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR ..
sevalim selam canım .nasılsın?neoldu şimdi kesinleştimi satış olayı?naapcaz biz sensiz inşallah çözüm bulursun canım..

nur hoşgeldin canım.nasılsın ?
dün yazmışsın ama çıkmıştım güzel duaların için çok saol .inşallah olucak bebişlerimiz..

kızlar bi selam veriyim dedim .bugün eşim evde uğruyamam .şimdide cumaya gitti bakıyım dedim .hepinizi öpüyorum .rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar versin herşey gönlünüzce olsun ..

hoşbulduk ebrarcım geçmişi okudumda seval gidiyor ( ben çook üzüldüm ama ısarar etsede eşiyle arası bolur belki o zaman daha kötü olur ay böyle aniden oldu ya... sevaaal kız seni çok özlüyecem valla en yakınımdakiler bana manevi plarak uzakken sen bana şu 3 ayda çoook yakın oldun canım benim umarım şu an olmasada ilerde aramıza yine gelirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn.
bu gün cuma ben birazdan çıkacağım ALLAH dualarınızı kabul eylesin banada duanızda yer verin olurmu..

canlarım hoşgeldiniz ebroşum nurcum
kesin giibi çok karalılar dı ya eğer vazgeçmeseler
ay bende sizi çok özliyecem canlarım ebroşum inşlah ya sizi çok seviyom amam nurum keşke daha fazla kalsaydımda destek olsaydım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nurcum sen ve tüm arkadaşlar herzaman dualarımdasınız .
sevalin gitmesi benide çok üzüyo .kalbi çok güzel arkadaşımız seni çok özliycez..

seval belki vaz geçerler :) belli olmaz bak düğün resmimi koydum daha çok tıfılım 20 yaşıma yeni giemiştim:)

nur bu sizsiniz galiba maşallah yakışmışsınız canım .allah birömür ayırmasın .hayırlı evlatlar versin..

amiin be ebrarım bu aralar aramız cok iyi şükürler olsun canım sizinde ömrünüz güzel bebelerle mutlu geçsin..

seval link attım baktınmı canım .allah sanada bunlardan versin .bukadar çok olmasada .kaydirigubbakcemile3

valla sevalim biraz zor ama bakılır yaa .eskiler peş peşe doğururmuş .benim kaynanam 9 tane doğurmuş hepsinin arası 1 yaş filan .bakmış işte .

aalalh ebroşum sana ve nurumada nasip etsin inşlalh eğer iyne olurda aranıza gelirsem hepinizin kucağında çifter çiftr beişler görrüüm nişalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…