"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalim bulursun bi yolunu sen artık en azından arada bi uğramaya çalışırsın arada güzel haberlerle inşallah ya komşularınızda falan yokmu onlardan çeksenizz

nur evet ya inşallah başlamam tekrar zaten bırakmayı istiyodum uzun zamandır artık hayırlısı

derinim sende yara dondurtucakmışsın canım inşallah bu sefer son olur bitanem ya bi daha da tekrarlamaz özledim kuşum seni ya hiç görüşemiyoruz

mşalalh canım aalalh siiz daima mutlu mesut etsin canım
gelirim ben bir yolunu bulurum nonouzu alayım sizi araım ben

kızlar ben kaçtım sevalim umarım akşam burda olursun canım mecbur olmasam çıkmam ama mecburum hadi öptüm sizleri...

işte ne zaman gelirlerse analaşcağız bir hafata en fazla burda olurum eğeğr vazgeçmeseler veya 2 gün işte nları bekliyoz

neyse bitanem ben çıkıyorum sende kendine iyi bak seni özliycez yaa inşallah geldiğinde güzel haberlerle karşılaşırız tatlım kendine iyi bak öptüm seni çok

taaam nurum işne bak canım görüşürz burdayım
ceylanım okuldamısın yarın tatil ok keyfini çıkarısrın bitanem

ay ceylanım bitanem inşallah beni duygulandırdınız ya sizin giib insanlaral günlerlinimi paylaştığımi çin çok şanslyımışım ya ceylwnım eğer olurda görüşemesek hahkın helelal et baıcm bensde çok seviyom öptüm

sevalcim gitmemişsin iyi kıss valla geldim üzerimi çıkarmadan topiği açtım burdamısın diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…