• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bebekler konusunda haklısın valla dün de misafirim o yaramaz çocuktu evi mahvetti valla annesinide çıldırttı çok zor aslında bakımı yetiştirmesi hele erkek çocukları daha da yaramaz oluyo

valla gökcem yanyanayızda çaktırmıyoruz bersumla .kaydirigubbakcemile3
gökcee bunu görünce sen aklıma geliyosun :hulya::hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3

bende bende :kedi:
delü oluyommm yaa delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

aynen kuşum şöle yapasım geliyo hepsiniiikaydirigubbakcemile sonra böleeee:mymeka: sonradaaakötükedihüso ay napsan susmuyolar deli edttiler yaa aç gündür beynim kaldırmıyo artık ev sessiz sakin hele kırk günlük bi bebek var o artık bebekten soguttu beni ya hiç mi susmaz hep aglıyo sanki bizim yatak odasında yatıyo o kadar yanikafamçokkarıştı

bersum valla öyle yaa .yarında başka arkadaşa gidicez hepsinin çocuğu var .yani yine delirme günüm laelaelaelaelae
ya ben zaten kızları severim erkek çocuklarına hep uzağımdır .benim kocişde erkek delüsüü.hep bahsederken oğlum der .bende kızarım..
ahh bi kızım olsaaa:Saruboceq:

valla gökcem yanyanayızda çaktırmıyoruz bersumla .kaydirigubbakcemile3
gökcee bunu görünce sen aklıma geliyosun :hulya::hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3

hadiii canımmmmmnaniknanik yanyanasın demekkaydirigubbakcemile3
ay bana mı benziyo ki dur bakam :hulya: he he dikik şaçları aynı ben gibin-tatlicadiarzu- buda sen:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

aynen kuşum şöle yapasım geliyo hepsiniiikaydirigubbakcemile sonra böleeee:mymeka: sonradaaakötükedihüso ay napsan susmuyolar deli edttiler yaa aç gündür beynim kaldırmıyo artık ev sessiz sakin hele kırk günlük bi bebek var o artık bebekten soguttu beni ya hiç mi susmaz hep aglıyo sanki bizim yatak odasında yatıyo o kadar yanikafamçokkarıştı

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsolülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülügamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ay bizdende böyle bahsetceklermi acep .valla çocuğum olursa gitmiycem biyere .kaydirigubbakcemile3
bide yaramaz olursa kimse istemez bizi..:mymeka:

derinim işe girdi onun adına çok seviniyom ama yüzünü göremez olduk sevalimde dükkanı devrediyo makbuşum da sık sık gelemiyo aslında gelmemesi iyi onun için ve bebiş için ama topiğin eski tadı kalmadı ya di mi kızlar bi hareket lazım bize umarım bu aralar bebiş haberi alırız art arda topiğimiz çoşar

ya kızlar ben en çok kız seviyorum ama burdaki kızlar erkek çocuktan daha beter çogu anasınıfına gidiyo bide hocaları hoptek ögretmiş yaa ögretmez olaydıı zıp zıp artık varyaaa aboooo ben gene bikaç saat görüyom da anaları için zor

hadiii canımmmmmnaniknanik yanyanasın demekkaydirigubbakcemile3
ay bana mı benziyo ki dur bakam :hulya: he he dikik şaçları aynı ben gibin-tatlicadiarzu- buda sen:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

:mymeka::mymeka::mymeka:
beni benzettiğine bak delüüüüü.aşkolsun bula bula bunumu buldun.bak ben buyum :asigim:

vala ebroşum kimseyi kınamayım ama inan ki o kadar yaramaz olunca kafa kaldırmıyo kızıyolar gene de onlar tınlamıyo neyseee biz bebikler olursa gitmeyiz bi yere evimizi kadını çocuklarımızın anası oluruz:CüvCüv:
bersum evet yaa kimseler yok eski muhabbetler yok özledim eski günleri keşke hamiş olsada mutlu olsak

derinim işe girdi onun adına çok seviniyom ama yüzünü göremez olduk sevalimde dükkanı devrediyo makbuşum da sık sık gelemiyo aslında gelmemesi iyi onun için ve bebiş için ama topiğin eski tadı kalmadı ya di mi kızlar bi hareket lazım bize umarım bu aralar bebiş haberi alırız art arda topiğimiz çoşar

çok haklısın canım yaa .hiç tadı yok inan .derinim gelirdi bugün niye gelmedi acaba?
ya artık kendi kendime yazmaktan sıkılıyorum.delüü oldum diyorum bazen.napıyım başka yerlerde tat vermiyo.bizim topic başkada buara herkesin işi başından aşkın..
günümde gelmedi .gece uğrardı

bende allah biliyo ya kızım olsun isterim eşimde kız ister ama kesin benim oğlum olur aman oldu da cinsiyetini düşünmek kaldı sağlıklı olsunda di mi aama

heralde bersum yaa .olsunda sağlıklı sıhhatli kız yada erkek hiç farketmez.yeterki o mis kokusunu içimize çekelim..

Back
X