• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya kızlar bana nedense herkes senin kızın olucak diyo evlendigim den beri ama benbekarken bile hep benim ikizlerim olucak diye düşünürdüm ama bilmiyorum yaa olsunda bi tane olsun
bersum kız olsun erkek olsun off offf

valla banada hep ikizin olcak derlerdi .ne olcak bilmiyorum .ama isterim bi kız bi erkek .sanki siparişle oluyoda..
bide kızlar ilk evlendiğimde düşünüyodum hemen olmasında biraz tadını çıkarıyım .hatta hapla korundum 3 ay kadar .sonrada baktıkki korunmaya gerek yokmuş zaten olmuyo mafoldumben
tuhaf bişey allahım dediki al sen hemen istemedinmi bende vermiyim..

kızlae avatarım nasıl kocişle bizim 50 yıl sonraki halimiz yüce mevlam ömür verirsen işte böyle tatlı ihtiyarcıklar olucaz inşallah
allah hepimize uzun ömürler versin kocişlerimizi de başımızdan eksik etmesin

bersumm ben izledim onuyaa .dvd sini .bizimde d smartda sinema kanallarımız kapandı .eşim çıldırıyo .kaç sefer aradı sinyallerde problem var diyolar .gıcık oluyoruz artık aramaya..
ama çok kanlı gerçektende .ben pek sevmiyorum çok kanlı filmleri..

ya ebroş nie öle diyon ben hiç korunmadım hap felan ama genede olmadı yaa o kader canım günü gelmesi gerek bebegimizin canım sen kendini suçlamam

esensedacım hoşgeldin nasılsın
bersum çok tatlısınızı kocişle rabbim bi ömür mutlu saglıklı böyle tatlı olmanızı nasip eder inş canım bizede tabiki

kızlae avatarım nasıl kocişle bizim 50 yıl sonraki halimiz yüce mevlam ömür verirsen işte böyle tatlı ihtiyarcıklar olucaz inşallah
allah hepimize uzun ömürler versin kocişlerimizi de başımızdan eksik etmesin
canım avatar çok hoş yaa .sanki ben bunun hareketlisini görmüştüm ..
inşallah hayırlısıyla beraber yaşlanmak nasip olur canım .ben bayılırım böyle tonton yaşlılara .bazen el ele tutuşurlar hatta eşimede gösteririm bizde böyle oluruz inşallah diye..
iyi geceler kızlar nasılsınız

sedacım hoşgeldin canım .ben iyiyim sen nasılsın?

ebroş bizimde 1 senelik fuul paketimiz vardı bugün son günü yenilemicezde o yüzden son bi film izleyelimdedik evet çok kanlı sinema kanalları aslında iyi oluyo baya yeni ve güzel filmler izledik

bersum gerçekten güzel filmler oluyo yaa .bizde onlardan fırsat bulup dvd izliyemedik .gerçi geçen gün metrodan kaçışı izledik süperdi .john travoltanın .tavsiye ederim .çok süğrükleyici ...
tamam gökcemmm burdayız biz..

ben testereyi izlemedim..hiçbirini ama otel diye bir film var .acayip yaa ben okadar kanlı bir film hiç görmedim inanki..

bide reklam olmadığı için çok iyi oluyo film izlemesi diğer kanallarda 2 de bir reklam oluyo izlediğinden bişey anlamıyosun

Back
X