"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuş yemek yapabiliyomusun?insanın ençok soğan kavrulurken midesi bulanıyo.bide benim pirinç pilavını kavururken bulanırdı.tahammül edemezdim kokusuna..

amin bitanem yaa .rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sende sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına alırsın inşallah.hep dua ediyorum inan .topicimizin bitanesi olucak oo ...

makbuşum bende kaçıyorum canım yaa .benimki hadi diyor .sonra görüşürüz olurmu.zaten sende yorgunsun dinlen tatlım .bebişde yorulmuştur .neyse hadi iyi uykular .öptümmm

ayy en hassas noktama değindin canom ne yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum dediğin gibi özellikle soğan kokusu iğreniyorummm...
Rabbim dualarınızı kabul etsin canım Allah razı olsun inşallah tez zamanda meleklerinize kavuşun emiii..bende kaçıyorum artık canım sanada iyi geceler kocaman öpüyorum seni canım

selam hanımlar nasılsınız?güzel bir pazar diliyorum..
makbuşum gece biz kapattık şimdide biz açtık topici .kimsecikler yok yine...
sen nasılsın canım yorgunluğunu attınmı?

kızlar bal tarçın çörek otundan mı ya da her akşam yediğim incirden mi nedense acayip akıntım var adetin 12.günündeyim heralde yumurtluyorum şaşırdım valla umarım işe yarar

bersum bak o akıntı çok önemli bebek olması için akıntı spermlerin hareket etmelerini yani yüzmelerini kolaylaştırıyo yani aynı zamanda ömürlerini de uzatıyor akıntı uzuyorsa ve şeffafsa bilki yumurtluyosun yumurtlama bittikten sonra akıntın yine kesilecek o zaman emin olursun yumurtladığından

bizim drlar çok önem vermiyo bu akıntı olayına ama çok önemli kızlar bersu bak gökçe de demiş tüpten sonraki ay çok akıntım oldu neden çünkü yumurtalıklar iyice uyarılmıştı önceki aydan ve ilaçların etkisi devam ediyordu o nedenle akıntıda daha fazla oldu

benim tahminimce akıntının o kıvamda olması hamile kalmak için önemli etkenlerden biri ben çok araştırdım bunu özellikle yurtdışındaki sitelerde ve insallar illa da egg white cervical mucus diyorlar yani yumurta akı kıvamında akıntı cnm

ceylan demişti dersiniz bende bal tarçın yaptığım aylarda görüyorum o akıntıyı ama bu ay yapmadım 3 4 aydır deniyodum 2 3 ay ara vereyim dedim ama yapacam yine

çörekotunun sitesinde de de zaten küre 8 9 ay devam edin diyor başlayanlar bırakmasın bence devam etsin birinden biri tutacak inşallah öpüyorum sizi kendinize iyi bakın

derinim sende moralini bozma bitanem nolur yaa olsun canınıza gelmesin tatlım yaa(

makbuşum sende inşallah yarın hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duyacaksın tatlım ay ne heyecan verici bişiydir o kimbilir yaaa:)

kızlar nasılsınız....öyle bi bakayım dedim ama kimse yok galiba....ceylanım seninle denk gelemiyoruz bi türlü msn dede göremiyorum inşallah yolundadır herşey.....neyse kızlar uğrarım tekrar görüşürüz....öpüyorum hepinizi....

selam güzeller uyuşuk uyuşuk oturmaya devam ediyorum işler dağ gibi oldu ama hiç canım istemiyo bende bol bol tembellik yapıyorum canlarım
ceylanım haklısın akıntı çok önemli bende eğer bu ay olmazsa yine bal tarçın çörek otuna devam edicem tavsiye ederim kızlar benki tarçından nefret ederim ama şifa niyetine katlanıyorummm

bettycim cnm evet ya karşılaşamıyoruz hiç aslında msni hergün açıyorum ama denk gelemiyoruz demekki bende seni merak ediyodum nasılsın cnm

bersu cnm bende çok zorlanıyorum yerken ama çörekotunun tozunu aldım ben çiğnemek zorunda kalmıyorum bide böle hani hap içerken çok bekletmeyiz ya ağzımızda suyla yutarız öyle yapıyorum ben o zaman tadı pek anlamıyosun tarçından kokusundan rahatsız oluyosan üzerine bikaç dakika first sakızlar varya onlardan çiğne tadı kalmaz o zaman tatlımm

kizlar selam corektouyla ilgili bir deneyimimi yazmak istedim :smiley-cool: bence acayip etkili bir sey abartili da yemeyin o yuzden. ben gunde bir kez yedim ve o ay progesteron baktirdim normalin ustu cikti hani yumurtlama icin bakiyorlar ya muhtemelen cok iyi yumurtladim yarin doktora gidince sorucam o sonuc neydi. bir de corek otu yedigim ay akintim iki gun once basladi yani gunleri kacirmayin diye yaziyorum akinti varken o ay o hafta yani iliskiyi 12,14;16 yada hatta 12;14;15 deneyin bence.
nurun bu karisimi sen de denesene, derin heleki sen duzenli her ay yemelisin. bence formda bayanlr en az iki ay denemeleyiz. ama abartmayin yumurta cok buyurse kist yapar gercekten cok etkili, yumurtladigina emin olan gunde bir kez pko olan bence iki kez yesin.

güncümmm selam bende fazla abartmamak için sadece sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim heleki akşamda yeseydim akıntım nasıl olurdu hiç bilmiyorum aslında her akşamda incir yedim o da etkili olabilir incirde yumurtalıkları çalıştırıyomuş

gün ben derine kaç kere dedim bunu ama dinlemiyoki çok etkili gerçekten yanındada ateş ölçerek tespit etsin yumurtlama gününü er yada geç büyüyo bak ben mesela engeç 40 günde filan oldum yaptığım zamanlarda sadece 1 ay daha geç yumurtladığım için geç adet oldum

o kürü yapmasam ben iki ayda ancak yumurtlardım herhalde sena ya da dedim ben yap diye ama yapmadı o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…