"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ceylancım selam canım bencede herkes en az üç ay denemeli hepsi doğal şeyler zararıda olmaz fazla abartmadan yersek denemekte yarar var

ceylancim burda misin? gribin nasil oldu? kizlar bu ay domuz gribi asisi olacagiz biz esimle? bitsin artik bu korkma cilesi die:))

adetin 2.günü başladım 12.gününe kadar yedim arada unuttuğumda oldu 2 kere falan

güncüm benim eşim 1 hafta önce aşı oldu hiç bi komplikasyon yaşamadı çok şükür korkulacak bişey yok yani ben grip geçirdim diye olmucam

daha iyiyim günüm ayaklandım yarın okula başlayacam tekrar 5 gün evden sonra okulda zor geliyo valla akşamdan beri kara kara düşünüyorum

ya kızlar sevilden haber alabilen varmı nasıl acaba bebeği de kocaman olmuştur artık onun hiç uğramadı doğumdan sonra

harbiden sevile ulasmanin yolunu nasil bulacagiz, bayiliyor kaybolsun ortadan :bbo: gerci iyi olsunlar da gerisi onemli degil ama bir iyiyiz neden yazmadi anlamis degilim

yaa kizlar sevil ikinci kez girmis 12.12de saat 20 civarlarinda, ben iyice huylandim simdi nie yazmazki girerse????????????? Allah korusun kotu bir sey yok Insallah. kizlar sevile ulasmanin bir yolunu bulsak???????????

yaww nie kimse yok!!!
tup bebek bolumune takiliyorum bende kizlar, on hazirlik yapiyorum.
yarin doktor gidecegim tup mu asilama mi bir karar cikicak; heyacan yaptim. bugece itibariyle gonlumden tup bebek geciyor.
esim tedavide interneti iptal ettirecegim ogrenme die dedi ama ben zaten her seyi ogrendimki simdiden :smiley-cool:

iyi akşamlar kısslar nerlerdesiniz yahu hadin gelin bu akşam geç saate kadar oturabilirim .))
düncüm ALLAH hakkında ne hayırlıysa sana nasip etsin canım bende o kürü denemek istedim ama hep tembellik ettim canım çok şükür tüplerim açık hormonlarım ve yumurtalarım iyi ama bunu denemekte yarar var bu ay umarım adet olmam ama olursam hem küre hem yumurta takibine başlayacağım canım
biz çabalıyoruz RABBıM nasip etsin hayırlı evlatlar bizlere..

kızlarrr fıstıklarrr nabersinizz
bugün giremedim gene saat 12 de kalktık sonra kahvaltı derken karşı komşum çagırdı bizi onlarla oturduk yemek vs derken şimdi meyve getirdim kocişle anneme onlar yiyolarken bakayım dedim ama kimceler yok neyse gelirsiniz belkim bende geziniyim azcık..

ya kızlar nerdesiniz :))
ben sıkıldım aşşağılara bakındım bacılarım ameliyat olmuşlar burunlarını yaptırmışlar bi avuçta para dökmüşler yazık ya bide birisi nefes alamıyorum diye ağlamış ( bacım biz ya hiçmi derdiniz yok kendinize dert aruyosunuz ben bi film çekildim ağlayarak gezdim 2 gün ağrıdan bunlar ne pek canlılar :) tabii bi dediğim yok isteyen olur estetik allah sağlık versin..
ordan başka yere geçtim kızlar birbirine parfümlerini sıralıyolar ben bihterin parfümünü anlatıyolar laf arsında :)
ben buraya takılmışım bebekte bebek bak bacılarım nasılda hayatın tadını çıkarıyolar dimi ama:))

nurun cok guldurdun beni:)) ben kkda oyle bolumler oldugunun bile farkinda degilim) ne guzel hanimlarin dertleri buirun ve parfum, bizim de yillarimiz acilarla geciyor( buna da sukur saglimiz yerinde ne yapalim cekilcek derdimiz buymus Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…