• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız günnn naber ya aşı olcaz yamışsın tam olarak araştırdınız mı bugün haberlerde diyodu virüs degişmiş iyice etkisi azalmış ignenin ama genede a tipi için yaptırın diyolardı

iyiyim canım napayım eşim evde değil bende geziniyorum işte..
gün he valla bacılarımın derdi yok napsınlar hemde okdar estetikli varki sitede birbirlerine teselli veriyolar benimde şişti,mordu geçer gibi ha kınamıyorum ama komiğime gitti :))
derdimiz aslında büyük ama napalım sabredecez bide hasta ömür boyu hasta bi evladımız olsa naparız biz biyere kadar bakarız ama biz ölünce o ne olur RABBıM nerde varsa sağlıklı evlat nasip etsin hastalarada şifa versin...

oyle nurun cok dogru diyorsun hayirlisi sagliklisi olsun Insallah.
yaa gokce degismis mi virus?
aman ben yine de olacagim burda kimseye bir sey olmuyor cunku herkes asilaniyor.

gökçe sana imreniyom kıss ne güzel komşuların var gidip geliyon kafan dağılır benim öyle komşularım yok arkadaşlar var ama hepsi bebekli gitmek istemiyom o yüzden sık sık bebeklerine bişey olur nazar ettiğimi düşünrler diye :(8
yanlış bi düşünce ama ben böyle takıntılıyımdır..

nurun delirme kiz git bebisleri sevmek ugurlu gelir belki, hem arkadaslarin anlar kim nasil bakior bebege, dusunme oyle tuhaf seyler.

benim yengemde sarılık varmış aileden taşıyıcıymış dr ona vurul mutlaka demiş oda istemesede vuruldu aşı bilmiyorum sizin oradaki aşılar nasıldır amma bu gün tv de gene tartışılıyordu bu aşı konusu..
allaha emanet olun inş bişey çıkmaz..
bu arada sizinde aşılama yada tüp bebeğiniz tutar güncüm fazla yıpranmadan evladına kavuşursun umarum..

günüm ne bileyim gerçi öyle şey düşünecek arkadaşlarım yoktur benim ama ben dayanamam ağlarım hemen huyum kurusuun sulu gözlüyümdür çok gitsemde az otururum bebeğe hediye alır giderim severim ama mesafeli :((

günüm bugün haberlerde dinledim canım olucaksan bi araştır ona göre
nuruncum burda komşuluk iyi yaa çok şükür tek kalmıyorum kaç gündür akşam sabah çagırıyolar daha çagırmak isteyen var ama annem yarın gidiyo kaldı o yüzden sende geziyon hee kız napıcan işte burun yapıyolar dertleri yok belki ondan:)

trde tüp bebekği sgk 3 e kadar karşılarken ve özelle anlaşmalarda yüzde.... kadarını miktarı tam olarak bilmiyorum karşılarken şimdi o denem2 ye düşmüş, özelle anlaşmalar karşılanmıyormuş vede ilaçlardasgk ödemiyormuş sizin orada ücretler ne kadar ??

ayy nurum nie üzülüyon ki bebekleri seviyoz nie nazar edicez demi bizim olmayacak die bişey yok rabbim bilir orasını sende aglama olurmu canım

hadi ALLAH kavuştursun gökçecim..
sıkıldım gezindim aşşağıları bakındım aslında keyfi olarak çok günah ...
aman banane benim derdim bana yeter allah başka dert vermesin..

hoşgeldin bersum naber ayy canım alıştım yaa aslında yakın mesafe ama nede olsa evliyiz kafa esince gidilmiyo gelinilmiyo ama görmek iyi geldi bana sen nelr yaptın bakim tatilde bitti:(

walla bilmiyorum nurun bizde de bulunan bir sorun yok normalde olmayinca nie tuple olsun die dusunmuyo degilim yani sorun yok diorlar die diyorum bunu. bir kez hamile kaldim beklesem belki yine kendiliginden olurdu off ne biliim artik doktor ne derse o, oyle dua ettim Allahim hangisi hayirlisysa doktor desin ben de onu yapayim die:((

saol gökçemmmm valla hiç sevmiyom pazar günlerini okul stresi sarıyoooo tüm hafta sonu 12 lere kadar uyudum bakalım yarın nasıl uyanıcam

burda ucretsiz nuruncum cok sukurki ondan istiyorum birazda belki birkac yila turkiyeye doneriz donersek de ancak bir kere yaptirma parasi ayarlayabilirim. hazir burda ucretsiz yaptirayim denyeyim sansimi istiyorum biraz da. illa olcak die degil buyuk umutlar baglamiyorum, hayirlisi.

Back
X