• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

orası öyle ama ne bileyim ALLAH herkesin bebeğini kendine bağışlasın amiiin
elbet bizimde olur..
güncümün dediği gibi çörekotu bal tarçına başlayacağım inciride pek severim onuda yiyeyim bari eşiminkiler asıl önemli bizim için bakalım onlar ne alemdeçç

nurun esin sperm testi yaptirdi mi hic, adamin onune hergun ceviz findik badem koy tv izlerken yesin ama caktirma, bugunlerde canim cekio boyle seyler diyerekten yedirt :smiley-cool: ay akil veriom ben de yapsam ya bunu :smiley-cool:

gün bence gelmeden bi kaç kez yaptır :)))
şaka bir yana dene bence bellimi olur tutar umarım oohhh bide doğurursun tr ye gelmeden opuyorumnanaktan

sagol günüm inşşş
bersum bende hafta sonları kocişle geç uyanııyom yaa hafta içi 8 den önce uyanıp kahvaltı hazırlıyo m kocişe zor geliyo banada birazdan da ütüm var onları yapmam gerek:(

yaptırdık canım 16 mülyonla 20 milyon arası ama hareketlilik düşük ürolog ilaca gerek yok bekleyin olur dedi ama bak olmadı hala iş bana düştü yine iyi bi dr arıyacam gidecez ..
kız adma yedire yedire şişirdim evlenince çook zayıftı 50 kiloydu şimdi 70 kilo oldu ne bitkisel ilaçlar, ne ballı muzlu sütler, keçi boynuzu pekmezi fındık fıstık ceviz her şeyi yiyo ama tık yok keçiboynuzu kürüne başlamıştım ne güzel o bi kaçkere sevmedim içmicem dedi ben kızdım bıraktım yapmayı..
aslında başlasam yine ne güzel olur ..

ayyy benim canlarımm buradaymışşşş bende geldim kıslarrrrrrr:)))
ama geçmişi hiç okumadan geldim kayınvalidemlerdeyiz.pc kapanabilir heran:(((
nasılsınız kızlar...

bersu seni farketmedim valla kusura bakma canım nasılsın kıss akıntıların umarım hayra delalettir makberden sonra sen hamile kalacan galiba inşş
deriiin hoş geldin nasılsın boş ver geçmişi gel buraya..
evin nasıl oldu temizleyebildinmi..

hoşgeldin derinim canım yaa nasılsın biraz canın sıkkınmış şimdi daha iyisiniinşş
nuruncum bizde sperm hareket yavaşlıgı ve yapısal bozukluk var kullanıyoz da kar etmiyo anca dedigin gibi canlanıyo :)))))

o yapısı bozuk nasıl oluyo acaba bize öyle bişey demediler olsa derlerdi dimi ??
hareketlilik sayı ıyi galiba okuduğuma göre ama hareketi yavaş bizimde ben preseedi alacam inş dr filmed 3 ay sonra gel belki hamile kalabilirsin dedi o yüzden en azında 1 ay geçsin alacam..

sahi bide yarın dr a gidicem adetimin 14.günü yumoşlar ne alemde bi baktırıcam çok merak ediyorum inşallah büyüyüp kocaman olmuşlardır çatlamasıda yakındır

bende ütüden nefret ederim gömlek pantalon hiç sevmem ama mecbur hele bazıları çok kırışıyo.

hosgeldin derin, durun kizlar ben de su findik fistik isine girisem ama burda cok pahali cerezler bildiginiz gb degil iki avuc findik 8 euro bir gunde yenir oyle az yani:((

bersu yarin bende doktora gidiorum ay cok heyacanlayim tup mu diyecek asilama mi derse ne zamana? niyese cok heyacan yaptim bu sefer:))

Back
X