• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay derincim tekarardan gecmis olsun, buna da sukur ucuz atlattin.
corek otuna bugun basladim ama ilk kez, gazla doktordan gelince :)))))))))

kızlar mızmız birderdim vara konu açmış biraz sıkıntıları var galiba .inşallah hayırlısıyla oda kavuşur bebişine...

valla gün 3 gündür çalışıyoruz:kedi::kedi: bakalımmmmm
bak hayyyla dolanıyo buralardaaa kızz getttttttkaydirigubbakcemile3
ay derincim tekarardan gecmis olsun, buna da sukur ucuz atlattin.
corek otuna bugun basladim ama ilk kez, gazla doktordan gelince :)))))))))

olsun olsun ye anacımmm..ayyyy günn yaa ben hepimiz için çok umutlanıyom kuşum çok ciddiyim ama yaaaaa:Saruboceq:

bersummmm yarasinnnnnnn calismalar :emir_bebek:
ebrar esime dedimki "oh be bu ay ovulasyon calismasi yok, ne rahat senle doktor ugrasin ben rahatim:))))
adam cok bozuldu ama ne yapaiim biktim zoraki ilisskidenkaydirigubbakcemile2

derinim olsun canım kalabalık olunca gözden kaçıyo bazen..önemli değil datlum...
bersummmmmhadi iyi çalışmalar öptüm seni...

bersummmm yarasinnnnnnn calismalar :emir_bebek:
ebrar esime dedimki "oh be bu ay ovulasyon calismasi yok, ne rahat senle doktor ugrasin ben rahatim:))))
adam cok bozuldu ama ne yapaiim biktim zoraki ilisskidenkaydirigubbakcemile2

valla günüm birazda onlar çeksin sıkıntıyı .bende ençok korunmalı ilişkiyi hayal ediyorum kaydirigubbakcemile3
benimkide kızıyo ama yorulduk bee napalım..

merhabalar nasılsınız bakalım...
derincim ya çok üzüldüm hayatım okuyunca..
neyse bununla geçmiş olsun birtanem...

kızlar ben kaçar kociş gelmek üzere .öpüyorum sizi görüşürüz sonra.herşey gönlünüzce olsun datluşlar...

kızlar bende en son sordum doktora.ilişki yine 1 ay mı yasak diye:)))yok dedi 1 ay çok uzun o kadara gerek yok..bi 10 gün falan dedi.bende hayırlısıyla 10 gün sonra başlarım heveslenmeye.malum iki aydır öyle heveslenemedim.

kızlar mrbbbb naber bakim
günüm hayırlı olsun aşılamaya karar vermişsiniz
senacımm canım seninde hayırlı olsun
makbuş naptı yaa geldimi inş herşey yolundadır

derinim ilaca devam buhafta perşembe gidebilirim tahlil için .snrada adeti bekliycez .sorun çıkmazsa tedaviye başlıycam inşallah.valla şuanda anlatıcak bişey olmadığı için anlatmıyorum fıstığım.bide galiba hevesim kaçtı yaa..

merhabalar nasılsınız bakalım...
derincim ya çok üzüldüm hayatım okuyunca..
neyse bununla geçmiş olsun birtanem...
ayy canım yaaa.okudun demek.çok sagol özloşum geçti ama moralimi çok bozdu.
sen naptın canım.igneler falan bitti sanırım.hangi aşamadasın şuanda?özledim seni ya.
kızlar ben kaçar kociş gelmek üzere .öpüyorum sizi görüşürüz sonra.herşey gönlünüzce olsun datluşlar...

yaaaaa offf yaaaa tamam kuşum napalım.bu kadar konuştugumuzda şükür.öptüm seni bitanem görüşürüz.Şeniz

bende 3.tüp bebek tedavimdeyim...
yumoş büyütme aşamasındayım..
inşallah bu sefer gelir meleğim yada meleklerim ....
bana dua ederseniz çok sevinirim...
ALLAHIM HEPıMıZıN DUALARINI KABUL ETSıN ıNŞALLAH...

Back
X