Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar az önce test yaptım tek çizgi
adetim 1 gün geçti
olsa kesin çıkarmıydı sizce
kızlar az önce test yaptım tek çizgi
adetim 1 gün geçti
olsa kesin çıkarmıydı sizce
rüfeydacım belki idrarda çıkmamış olabilir bi kaç gün daha bekle tekrar yaptır inş vardır bebegin
derinim üç tüp kan aldılar bi genetik bi kan pıh bide protein ikisi kayseriye gitti araştırma için digeri protein olan gittigim hastanede yapılmıştı çıktı normalmiş onu almıştım cano sende inş başlarsın diger ay çalışmalara devamm
canım nasipte ne varsa yaşıcaz artık.inşallah seninde son denemen olur bitanem:Saruboceq:
derincim hamile değilim canım ama inşallah olurum yakında rabbim hepimize nasip etsin zaten bi kalıyım ilk sizlere yazıcam
ya nedense hamilesin gibi kalmış aklımda ya..belkide Allah söyletti :))inşallah canım.
heyyyy bütün sayfayı doldurdum yaaa 3 misafir varr.ben diyim onlar ki
1.ebrarrrrrrrrrrrrrrrrr
2.günnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
3.gökçemmmmmmmkaydirigubbakcemile3 geçmişi okyup öyle geliyonuz dimi delü karılarr:))))
kaçtım ben bersumŞeniz
yaa inşallah geçendede ebrar bebişin belki bu ay süprüz yapar dedi ama maalesef bu ay umut yok çünkü kistim vardı eritmek için doğum kontrol hapı kullandım önümüzdeki aya artık belki bu ay bersudan haber alırız.bu arada makbuşta duymuş pıtpıtları allah tamamına erdirsin
kız delü günahımı almışsın boşunakaydirigubbakcemile3 ben bütün gün memleketteydim ki nasıl girem hem dışardaydım da laelaelaelaelae neyse ama demek ki beni özledin ondan ben sandın:1hug:
iyi geceler kizlaropuyorumnanaktan