• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gokcecim cok sevindim bence hepsi temiz cikicak. tedbirli olmak iyi tabii iyiki yaptirdiniz ama iyi cikicak tum sonuclar Insallah.

rüfeydacım belki idrarda çıkmamış olabilir bi kaç gün daha bekle tekrar yaptır inş vardır bebegin
derinim üç tüp kan aldılar bi genetik bi kan pıh bide protein ikisi kayseriye gitti araştırma için digeri protein olan gittigim hastanede yapılmıştı çıktı normalmiş onu almıştım cano sende inş başlarsın diger ay çalışmalara devamm

hmm anladım şimdi canım benim.hayırlısı inşallah.
inşallah yaa.sordum doktora bu ayı nasıl geçiricez diye..bu ay yara dondurduk ilaç kullanıcaksın dedi.spontan ovulasyon takibi yaparız dedi bu ay.diger aya bilmiyom bişey demedi.

derincim hamile değilim canım ama inşallah olurum yakında rabbim hepimize nasip etsin zaten bi kalıyım ilk sizlere yazıcam

bu arada sana da çok geçmiş olsun gökçecim hoşbuldum canım iyiiyim sen nasılsın bu arada geçmişi okurken mızmız diye bahsediyodunuz ya o kim eğer söylemenizde sakınca yoksa

sedacım mızmızda ugruyor bize arada.topicten yani.o da hamile kalmak istiyor..biraz heyecanlı bi arkadasımız da.biz onu bu heyecanıyla seviyoruzkaydirigubbakcemile3

ya nedense hamilesin gibi kalmış aklımda ya..belkide Allah söyletti :))inşallah canım.

yaa inşallah geçendede ebrar bebişin belki bu ay süprüz yapar dedi ama maalesef bu ay umut yok çünkü kistim vardı eritmek için doğum kontrol hapı kullandım önümüzdeki aya artık belki bu ay bersudan haber alırız.bu arada makbuşta duymuş pıtpıtları allah tamamına erdirsin

günümmm hatırlar mısın canım,demin kahve içtim de ordan geldi aklıma:))hani biz ceylan sen ben makbuş falan ilk yazışırken sen söylemiştin sanırım ilişki öncesi türk kahvesi iyi oluyormuş diye:))çalışma demiyoduk da kahveyi koyayım diyoduk o sıralarr:))))

heyyyy bütün sayfayı doldurdum yaaa 3 misafir varr.ben diyim onlar ki
1.ebrarrrrrrrrrrrrrrrrr
2.günnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
3.gökçemmmmmmmkaydirigubbakcemile3 geçmişi okyup öyle geliyonuz dimi delü karılarr:))))
kaçtım ben bersumŞeniz

kız delü günahımı almışsın boşunakaydirigubbakcemile3 ben bütün gün memleketteydim ki nasıl girem hem dışardaydım da laelaelaelaelae neyse ama demek ki beni özledin ondan ben sandın:1hug:

yaa inşallah geçendede ebrar bebişin belki bu ay süprüz yapar dedi ama maalesef bu ay umut yok çünkü kistim vardı eritmek için doğum kontrol hapı kullandım önümüzdeki aya artık belki bu ay bersudan haber alırız.bu arada makbuşta duymuş pıtpıtları allah tamamına erdirsin

olsun önümüzdeki ay inşallah olur canım.inşallah bersum diger kızlar hepsi kalsa 1 ay içinde ne güzel olurdu yaa...
evet makbuşumuzda duydu içindeki ikinci minik kalbin sesini:emir_bebek:

günüm sagol canım ya inş digerleri temiz çıkar zaten protein o kadar önemli deil galiba digerlerini merak ediyom bakim ne çıkcak off

iyi geceler bitoş abla sanadaaa
derinim bende yazımm kııı yalnız degilsin ... demek kahve iyi geliyo ilişki öncesi deneyem bakem yumurtlama dönemine girdim bende:)

Back
X