"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mkaberçmi daha fazla geçer inşlah caınm az akltı atlatacan hepsiin
iiy olda canım topiğe geldiğimi lk günden başladım okumaya

makberim valalhi bende iym canım sizleri gördüm daha iyi oldum canım desene bu akşam evde ziyafet var

sorma tatlım hemde ne sürpriz :))) yazık adamıma yaa benimle beraber oda çekiyor ama sağolsun bulaşıkları o yıkıyor ebroşum yormuyo beni çok

makbuş demek dün bebiş inat etti .yandın bacım yaa eğer inatcı olursa .varmı sizde inatcılık ?eşinde yada sende

sevalim ziyafet kocişe valla ben sadece çorba içtiğim için :))) kuru fasulye pilav var yanınada tarhana çorbası..daha ne olsun demi

sorma tatlım hemde ne sürpriz :))) yazık adamıma yaa benimle beraber oda çekiyor ama sağolsun bulaşıkları o yıkıyor ebroşum yormuyo beni çok

maşallah canım allahım daim etsin yaa .yapsın tabi eşlerin yardımcı olması gerekir .hayat müşterek bitanem.sonuçta onun bebişini taşıyosun..

olmamı ebroşummm en büyük zaafımdır inat kocişte çok kızar bu huyuma amannn valla eğer bana benzerse yandık :)))) çekilmez biriyimdirde kaydirigubbakcemile3

oh makb erim daha ne olsun ay kuşum canım benim beişin gelsin bu sefer kocişn sana ziyafet yapar makbermi beiş sana benziyecek vaalh
kılzlar bahr çelik varua geçenlerdeuğtramış hiç selam vermiyomu yoksatopiçim unututu bulamdı

sağol sevalimmmmm yaa bitek bahar değil çoğu kişi uğramıyor artık ben en çok aglamayı merak ediyorum

kızlar yaa kusura bakmayın yemek yapıcam .gitmem gerek .sonra görüşürüz olurmu..
sevalim bilmiyorum canım belkide topici bulamadı ama işleri yoğun olduğu için girmiyomuş kkya..
makbuşum yorma kendini yemekler senden bulaşıklarıda kociş halletsin sende keyfine bak tatlım..
hadi öptüm ikinizide .görüşürüz...

evet ağlamada yok ortalarda .msnde açmıyo galiba .inşallah iyidir...
valla dediğin doğru makbuş okadar çok uğramıyan varki.

evet ya ağalm hiç yok ortada onuda çok özldeim ya iiyide umarım görüşüyonmusuunz ya acaba yeni topiçim bilimyoar diğer arkadaşalr
ağalamcım taam hamşiş sorunları var arada olsaselam veriyo ya diğerleeri

taamm canlarım siize kolay gelsin iknizide kocaman öpütm
kız nurda yok o uğrardı mutlak ityidir inşlalh
gökçoşum da gelmedi

sanmıyorum sevalim yaa herkes biliyordur yeni topicimizi..neyse boşver yaaa sevalim kaçıyorum bende kusuruma bakmazsan acık uzanıyım kociş gelene kadar öpüyorum seni çok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…