sağol tatlım iyi diyelim iyi olsun işte sürekli yatıyorum uyuyorum monoton bi hayat işte :))))oy delü hamiş makbuşum benim allah sana saglıkla kucaklamayı nasip etsinbizede inşş kız napak konuştuk rastlamıyoruz ne zamandır sen nasılsın
sağol canım evet çok hızlı atıyor sanada geçmiş olsun kanaman olmuş Rabbim korusun meleğinimakbuş hayırlı olsun pıt pıtlar. ne kadar hızlı değil mi ? nerdeyse saniyede 2 kez atıyor pıt pıt
evet tatlım yaa sigaradan tiksinmem büyük şans annemin duaları işte en çok sigaradan tiksinmemi isterdi yazı kadın ablam hamileyken çok çekmiş yiğenim 7buçuk aylık doğdu sigara yüzündenic tabii derin olmaz bir sey hangisi olsa olur.
makbercim masallah ne sans sigaradan tiksinmen aman nazar degmesin.
igne ne ignesi makber progesteron mu?
hoşbuldum bitanem yaaa nasıl bişeydi baştan korktum sesi duyulmadı ama görüntü olarak attığı belliydi doktor baya uğraştı gösterdi minişimi bana en sonunda zorlayınca duyuldu sesi çok inatçı olucak şimdiden belli :))) inanın dünyanın en güzel duygusu o an herşey boş geliyor insana Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhhhhhhmakbuşum hoşgeldin canım .nasıldı cano aanlt yaa..
Allah bir an önce bebişine kavuştursunnn amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?