"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inş cano olcak inşşş aslında tüp bebek olayı moralimi bozdu da hevesim gitti olmaz die düşündüm ama şimdi daha iyiyim inşş hepimizin yakında olucak inşş rabbimin izni ilee inşşşş
haydi kaçtımmmm bende byss öptm

kıslar kaçıyom diye diye bi hal olduk kaçamadık hiçbirimiz:)))
sanada iyi geceler sonbahar...
iyi geceler gökçemmmmmmmmmmmmm see you laterrrrrrrrrrŞeniz

oy delü hamiş makbuşum benim allah sana saglıkla kucaklamayı nasip etsinbizede inşş kız napak konuştuk rastlamıyoruz ne zamandır sen nasılsın
sağol tatlım iyi diyelim iyi olsun işte sürekli yatıyorum uyuyorum monoton bi hayat işte :))))
makbuş hayırlı olsun pıt pıtlar. ne kadar hızlı değil mi ? nerdeyse saniyede 2 kez atıyor pıt pıt
sağol canım evet çok hızlı atıyor sanada geçmiş olsun kanaman olmuş Rabbim korusun meleğini (
ic tabii derin olmaz bir sey hangisi olsa olur.
makbercim masallah ne sans sigaradan tiksinmen aman nazar degmesin.
igne ne ignesi makber progesteron mu?
evet tatlım yaa sigaradan tiksinmem büyük şans annemin duaları işte en çok sigaradan tiksinmemi isterdi yazı kadın ablam hamileyken çok çekmiş yiğenim 7buçuk aylık doğdu sigara yüzünden ((şimdi en ufak rüzgarda hastalanıyor.iğne ne iğnesi bilmiyorum canım açık eczane blamadığım için almadım yarın alırız
makbuşum hoşgeldin canım .nasıldı cano aanlt yaa..
hoşbuldum bitanem yaaa nasıl bişeydi baştan korktum sesi duyulmadı ama görüntü olarak attığı belliydi doktor baya uğraştı gösterdi minişimi bana en sonunda zorlayınca duyuldu sesi çok inatçı olucak şimdiden belli :))) inanın dünyanın en güzel duygusu o an herşey boş geliyor insana Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhhhhhh

aaa herkes kaçıyor demek neyse hepiciğinize iyi geceler Allaha emanet olun bende kaçıyorum uykumuz geldi çok öpüldünüz hepiniz kocaman

he ben çok sabahladım zamanında ama artık çalıştıgım için istesemde kalamıyorum:)
tekrar iyi geceler kızlar.Allaha emanet olun...

evet kacamadik bir turlu:))
makbercim progesterondur o nerdeyse herkese veriyorlar turkiyede burda bana da verecegini soyledi doktor ikinci hamilelikte, progesteron destek amacli veriliyor; 12 hafta gb plesenta uretmeye baslayacakmis progesteronu o zamana kadar tedbir amacli veriliyor.
bilmis gun konustu yine hadi kaciyorum şakkıdı
herkese iyi geceler:)

selam makber topikini yeni gördüm.herkese hayır getirsin.hamilelerle dolup taşsın inşallah.bende umutla bekleyenledenim.dua edin kızlar....

herkese günaydın vaalhi amamşalalh çok kynatmışsınız oku okuo bitmiyo
loçkam benim dün netim yoktu merakta bırakmışım seni camnım sende doktora gitminşsin her eşy yolundaymış çok şükr yaranda yok artık artık alırız güzel haberlae i bacım nişlaalalh doğumhanaye sende girier beivşin orda alırsın kucağına loçkm
gökçoşum bacım emeleketehavalar ansıl senide tahilin bir kısmı çıkmış iyymi şnişalah dğerleride normal çıka canım sende beni erak etmişi s n kuşum dün net ggigit ndan akaşama uğrayamdım senide öptüm
günm hadi senide gözün aydın inşnşlalh senide yaknıda haiş haberiin alcağız çok sevindm bitanem öptüm
makboşum ay canım yerim ben o miniğin kalp atışlarını gözün aydın bitanem en ykın zamada rabbim kucağına almayı nasip etsin
riçhim canım misafirin gönderde gel aramıza bacım çok yoruldun canım ykaamam san öptm bitanem
ebrşum canım sem nasılsın
nurum sen neler yaptın görüşmeyeli

bersucum hoşgledin canımnasılsın inşlah yumuşlar çatlamıştırda bu ay hasm iş kalırsın caınm
bende ultrasoyna gieddğimde çok su içtim ya çok kötü olyo insan idem resmen yok gibyidi şimiştim zor kendimmi vc ye attım kız öğlen arasımı canım evemigeldin

selam sevalcim tıkınıyodum yazdıklarını şimdi gördüm nasılsın tatlım dükkan işinden haber var mı
inşallah canım bu sefer allah emeklerimi boşa çıkarmaz o kadar suyu içip mahvolduğuma yanarım

selam hanımlar hepiniz iyisiniz inşallah .bende işleri bitirdim misafirlerimi bekliyorum.
sevalim selam canım .ben iyiyim sen nasılsın bakalım?
bersum yemeğe gelmişsin afiyet olsun tatlım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…