Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abbowwwwwww bu karı neler yapmışş kaydirigubbakcemile3 o komşu senin bu komşu benim gezeeyon kısss:)))kahveler çaylar havada uçuşuyo desene ohhhh afiyetler olsun ne güzel komşuların var geziyosun sıkılmazsın..yeni saclarını merak ettim bi ara cam açalım da göriim canom güle güle kullan...ya bide bişey geldi aklıma geçen makbuşa da dedim..ben seni unutma beni dizisindeki emineye benzetiyorum gökçem çok tatlı bi kız çok severim onu.sende güzelsin onun gibi:)kızlar naber ya sizler kızmadan ben yazayım neler yaptıgımı bugün sabah 8 de kocişime kahvaltı hazırlamakla günüm aşladıı sonra karşı komşumla çay içtik daha sonra diger komşu kahveye çagırdı oraya gittik geldim saat 12 olmuş kocişe öglen yemegi hazırladım o gidince komşular geldi bişeyler hazırladım yedik sonra biri kuaför saçlarımı kesti diger komşum saçlarımı boyadı onlar gidincede saçlarımı yıkayıp dinlenmeden direk yemek yapmaya başladım derken kociş geldi yemek bulaşık onları hallettim geldim uzandım kiii uyumuşum:) dünün yorgunlugu geçmedi daha yaa neyse durum böle fıstıklar
sevalimcanım yaa hakkınızda hayırlısı yarın inş kib öpüyorum datluş seni bugün yogundum ondan giremedim canım ..
bersuuu online sın ama başka yerdesin gel konuşakkk kızlarrr haydi gelin dizilere bakıyonuz deeellmii
kızzz nerdesin bakiymmmmmŞenizmerhaba güzeller gökçem maşallah kız neler yapmşsın akşama kadar:)))
günüm kaçırdımmı seni yaa ekran açık kalmış kocişe bakıyordum..
sütümü aldım geldim acayip uykum var yine biraz dolanır kaçarım
bende bu filmi çözmeye çalışıyorum ama bir adam çocuklara masal anlatıyor bakıyım belki sonunda çözebilirim :)
rufeyda serra kız ben sana dün ne dedim sabret azcık eğer gelen giden yoksa 5-6 gün sonra tekrar test yaparsın ama sen bu şekilde kafaya takarsan strese girdiğin içinde gelen giden olmaybilir. umarım minik melek vardır içinde ama sakince bekle.