Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senammmmmm simdi acil cikmaliyim, duydun mu haberi ayni gunlerde asilama oluyoruz beraber bir tanem.
günnn hadi hayırlı olsun canım inşallah tutar bu ay canım dualarım seninle
evet loçkam merak ettim dedim bu kız devretti dükkanı sonrada haber veremeden gittiherkese günaydın vaalhi amamşalalh çok kynatmışsınız oku okuo bitmiyo
loçkam benim dün netim yoktu merakta bırakmışım seni camnım sende doktora gitminşsin her eşy yolundaymış çok şükr yaranda yok artık artık alırız güzel haberlae i bacım nişlaalalh doğumhanaye sende girier beivşin orda alırsın kucağına loçkm
gökçoşum bacım emeleketehavalar ansıl senide tahilin bir kısmı çıkmış iyymi şnişalah dğerleride normal çıka canım sende beni erak etmişi s n kuşum dün net ggigit ndan akaşama uğrayamdım senide öptüm
günm hadi senide gözün aydın inşnşlalh senide yaknıda haiş haberiin alcağız çok sevindm bitanem öptüm
makboşum ay canım yerim ben o miniğin kalp atışlarını gözün aydın bitanem en ykın zamada rabbim kucağına almayı nasip etsin
riçhim canım misafirin gönderde gel aramıza bacım çok yoruldun canım ykaamam san öptm bitanem
ebrşum canım sem nasılsın
nurum sen neler yaptın görüşmeyeli
nurcum selam canım..umarım hamilelik belirtileridir kızz.bak makbuşta beklemiyodu dogru dürüst bişy olmadı diyodu..kader kısmet tatlım.hayırlısı inşallah:Saruboceq:benimde acayip uykum var amma nasıl gözümü açamıyom, sıksık lavaboya çıkıyorum, gazda var karnımda sanki şiş iştahımda yok bide miğdem bulanıyo acaba açlıktanmı ben çok uzun üre bişey yemeyince bulanırda yoksa miğdemimi üşüttüm ondanmı bulanıyo..
bunlar hamilelik belirtisi amma hamilemiyim hayır ndense reglim yaklaşıncamı böyle oluyorum ??? dün nasıl araştırma yaptım bilemzsiniz bal tarçın çörekotu hakkında bu ay kesin başlayacağım ölmezsem..
ceylanım canım benim ara sıra benim topike de uğra çok opt seni..a.s.