"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam güzeller saat yedide yattım 1 2 saat uyur kalkarım diye ama imkanı yok gözümü açamadım bu saat ettim şimdide cin gibiyim uykumu aldım sabahı nasıl edicem onu hiç bilmiyorummmm hepiniz şimdi tatlı tatlı uyuyorsunuzdurrrr rüyalarınızda bebişlerinizi görün inşallahhhhh

hepinizin cuması hayırlara vesile olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallahhh..
bu akşam eve gidicem nasipse arada sırada yoklasada fazla ağrım yok çok şükür..
akşam iyi kaynatmışsınız sadece göz gezdirebildim çenesi düşük karular :))) şimdi çıkmak zorundayım inşallah akşam gelirim öpüyorum sizi

günaydın kızlar dicem ama öğlen oldu nerdeyse 11e kadar uyumuşum sapıttım galiba :)) kimsede yok nedenki sevalcim nerdesin gelmemişsin bişeyin yoktur umarım..
ben gece kaybatıklarınızı okuyayım bari..

anaaa tabi gece oturdunuz şimdi ayılamadınız dimi..
derincim güncüm gece sizi okuyordum benimkinin kıl bir huyu var gece gece yazmama kızar o tv izlerken ben sessizce bakıverdim eğer onun dinlemez yazarsam biliyorum yasaklar (
umarım minnişin tutar güncüm inş senden sonrada ben yaptıracağım..

iyiyim zeyno napayım sen nasılsın baktım kimse yok diğer topiclere bakındım biraz bu gün evde değilimşöyle bi bakınayım çıkarım akşama görüşürüz canım..

hayırlı cumalar hepinize... bebeğimi kaybettikten 45 gün sonra ilk kezz adet gördüm şuan 4.günüm doktorum korunmayın sakın dedi kafam karıştı şimdi:S erken değilmii dedim yumurtalıkların ve rahmin temiz zaten hemen olacak diye bekleme kısmet dedi. sevinmelimiyim acaba:) yeniden kavuşurmuyum meleğimee... bıraktığım yerden devam edebilirmiyim dersinizz?

nuruncum Insallah hepimiz yakinda hamile haberlerini yazariz buraya Insallah sagol canim. seninki dogal gelicek Insallah. gelmis bile olabilir
makbercim cok sevindim Masallah daha iyisin.
kizlar sadece birkc mesaj okuyabildim misafrim gelmek uzere, cikmam lazim. opuyorum hepinizi.

canim cok gecmis olsun sabredebilirsen bir ay ara ver iyice dinlensin rahim. benim de basima geldi ne yazikki ben de beklemedim ama zaten vucudum iki ay sonra ancak normale dondu. sen bilirsin doktorun bekleme dediyse bir bildigi vardir. benim uc ay sonuydu yani basinda beklemeye gerek yok diyorlar.
hic uzulme lutfen saglikli bir bebegin olucak Insallah, hep buna inan.
istedigin zaman gel bizimle sohbet et genelde ise yariyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…