"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

avatarım nasıl kızlarrr ya bende böyle bi tablo çizmek istiyorum ben kocişim ve meleğimizzz ah ahhh inşallah artık çekirdek aile olmamızın zamanı gelmedi mi???

bersu inş yakındır o zaman..
gün ağzından bal damlıuo sağol bacım ya bugün gezmedede öyle uykum vardıki nerdeyse uyuklucaktım:))
ama değilim keşke olsam benim için dedimya hayal gibi birşey hamile kalmak bu gün çok dua ettim hepinizi tek tek sayamadım kk daki tüm bebek isteyenlerin dileğini gerçekleştir RABBıM dedim napalım elimden sadece dua etmek geliyo..

kızlar mrbb gündüz gelemedim misafirim vardı komşular geldiler onlar gitti acaip yorgunum yaa dün akşm misafir yorgunlugunu atmadan bugün gene bide üstüne çocuklardan biri kahve döktü koltuguma oda krem rengi sil sil geçmek bilmedi bütün koltuklarıda silmek zorunda kaldım bunun rengi açıldı digerleri krili kaldı die kollarım koptu yaa ve haylende kahve lekesi geçmek bilmedi kosla ile sildim tuz ile sildim bi sirke kaldı oda olsa deneyecem de evde yok off neyse sıkmayım daha fazla sizi
bersum ben geldim datluş kocş yokkenbakam dedim ay yesinler avatarını çok tatlı olmuşş

merhaba güzeller eve geldim malesef ne kadarda alışmıştım 2 gün anneme zor gelicek şimdi bana herneyse akşam girebilirsem girerim hepinizi çok öpüyorum

hoşgeldin makbuşum biraz daha iyimişsin canım yaa insan anneye alışınca evde durmak zor geliyo benim anamda geldiginde bende alışmıştım ama napcan işte evdede kociş var hadi kib öp
bende diger topikleri dolanam madem kimse yok geçmişide okudum aboo ne kaynatmışınız delülerrr..

makber nasıl oldun canım???
gökçe canım ya yoruldunmu birde kir çözler oluyo onla dene komşum demişti banada marketten aldım sildim valla çıkardı bi dene bak belki çıkarır..

kız ben burdayım ya bende güzel evim topiğne takılkdım evlere bakımıyordum nasılsın varmı bir gelişme..

bende preseede taktım iyice almayı düşünüyorum çeviri yaptım ama gıcık oldum yapana kadar benimki gelsin almak istiyorum bakalım biliyorum yine kükrere başa sardın bekle dicek ama söyleyeyim yinede(
ebrar sen yoksun nerelerdesin bacım ya gün senda yoksun hadin kızlar geliiiinn.

selam hanımlar ben geldim.nasılsınız?
bersumm merak etmişsin tatlım bugün dışardaydım oyüzden giremedim gecede kociş bırakmadı .öyle yani.sen nasılsın tatlım?
makbuşum daha iyiymişsin sevindim canım .allahım daha iyi etsin minişini ve seni...
günüm hadi bakalım hayırlı olsun az kaldı cano.inşallah ocak başı alıcaz güzel haberi..
sevalim bugündeyok niye acabaÜ?
gökcemm datluşum kahvemi döküldü koltuğuna ay düşünmek bile istemiyorum .kötü olmuş .neyse çocuğu pataklamadın değilmi?
nurcum selam canım sen nasılsın?geçtimi uyku halin

bacım ne geçmesi 11 de kalktım cuma selaları okunuyodu evi şöyle bir topladım hazırlandım evden çıktım ama gittiğim yerdede gözümü açamadım sorma gitsin duş aldımda azcık açıldım benden böyle sen nasılsın..

valla kalbin temizmiş nurcum .hoşbuldum canım nasılsın bakalım?
zeynom sende hoşgeldin tatlım .nabersin?

slm kızlarrrrrrrr valla nurcum bu uykunun sonu bebiş olur inşallah ne güzel olur.banada umut olursun vallaa

valla nurcum hayır olsun sonu yaa .acaba kansızlık filanmı var sende ?ondanda oluyo..
ben napayım biraz gezdim bugün .şimdide annemlerdeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…