canım benimm ya dr.a gitmekten cok korkuyorum:çok üzgünüm: koçişi arasaydım illede dr.a gidelim diye tutturcaktııı(malum küretajlardan sonra anti fobim oldu dr.lar ve hastanelerr

) bende gitmeyince yine kızcaktı bana.. aramadım bileee gelincede belli etmemeye çalıştım ama anladııı.gece hiç uyumadım benden rahatsız olup uyanmasın uayanırsa götürür die gittim koltuğun üstünde yattımmm sabah cok kızdı bana.işe gitti karşı komşuma tembih etmiş arada kontrol et die biliyo benim söylemeyeceğimi kadıncağız başımda bekliyo iyiyim dedimde zor gönderdimm.dur bakalım biraz daha dwm ederse bana yine hastane yolları gözükecekk offf yaaaa mafoldumben ben şimdi bekliyorum ölee midem ve sol kasığım hafif hafif ağrıyo doğrulamıyorumm akannehir
canım üşüttünmü acaba sıcak tutmaya çalış kendini .kıyamam yaa bende aynı senin gibiyim doktor dendimi psikolojim bozuluyo .rabbim kötü hastalıklar vermesin .inşallah seninde çabuk geçer doktora gerek kalmaz tatlım.çok geçmiş olsun..
saol canım benim ama uzanamıyorumki makbercim kıvrım kıvrım kıvrılıyorumm
derinim aclıktan oluodur die bişilede atıştırdım ama banamısın demidiiii ama şuan biraz iyiyim saol canım tatlımm
akşam halim pek iç acıcı görünmüyodu ama şimdi biraz daha iyiyim tatlım saolll arada giriyo meret:)
kıyamam yaa şimdi iyi olmana sevindim tatlım..
oyy tatlımmm kıyamam ben sanaa
bak sana ne dicem öksürük için birebirrr ama içebilirsen tabi içersen ertesi gün geçti bill canım.soğanı rendele posasını at suyuna 1 çay kaşığı şeker at burnunu sık ve iç:sinifsinif: cok kötü biliyorum ama en iyi antibiyotik inan.ben hamileyken öksürüğe yakalanmıştım ilaçta alamadığımdan dr.um ısrarla yapmamı söylemişti sabah akşam 1 yemek kaşığıı
bide bu var canım buda cok iyi bir yöntem denedim faydasınıda gördüm(ben cok sık hastalanırımda)turbu oy tatlım içine bal koy bir gün beklet sulandığını göreceksin hepsini iç bitirrr
acil şifalar diliyorum canımm:Saruboceq:
aşılaması olan arkadaşlar inşlah güzel hbrlerinizi alcz allahım gönlünüze göre versinn :Saruboceq::Saruboceq: