"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben kaçtım müsadenizle..akşam girmeye çalışıcam..doyamıyom size ama gitmeliyim..çok öptüm kıslarr..ezel bitince gelirim:roflol:
bu arada şaka bi yana yalvarırım dualarınızı esirgemeyin..buraya yazmak zorunda degilsiniz hep ediyosunuz onu da biliyorum ama..şimdi bile içinizden geçirsenizz tecil olsun diye o bana yeter..biliyorum ki canım arkadaslarımın temiz duaları kabul olur Allahımın izinyle..öptümŞenizŞeniz:Saruboceq:
canım allahım gönlünüze göre versin tecil işiniz olur inşallah canom.dualarım herzaman seninle ve tüm arkadaşlkarımla.
canım benimm ya dr.a gitmekten cok korkuyorum:çok üzgünüm: koçişi arasaydım illede dr.a gidelim diye tutturcaktııı(malum küretajlardan sonra anti fobim oldu dr.lar ve hastanelerr:() bende gitmeyince yine kızcaktı bana.. aramadım bileee gelincede belli etmemeye çalıştım ama anladııı.gece hiç uyumadım benden rahatsız olup uyanmasın uayanırsa götürür die gittim koltuğun üstünde yattımmm sabah cok kızdı bana.işe gitti karşı komşuma tembih etmiş arada kontrol et die biliyo benim söylemeyeceğimi kadıncağız başımda bekliyo iyiyim dedimde zor gönderdimm.dur bakalım biraz daha dwm ederse bana yine hastane yolları gözükecekk offf yaaaa mafoldumben ben şimdi bekliyorum ölee midem ve sol kasığım hafif hafif ağrıyo doğrulamıyorumm akannehir

canım üşüttünmü acaba sıcak tutmaya çalış kendini .kıyamam yaa bende aynı senin gibiyim doktor dendimi psikolojim bozuluyo .rabbim kötü hastalıklar vermesin .inşallah seninde çabuk geçer doktora gerek kalmaz tatlım.çok geçmiş olsun..

saol canım benim ama uzanamıyorumki makbercim kıvrım kıvrım kıvrılıyorumm

derinim aclıktan oluodur die bişilede atıştırdım ama banamısın demidiiii ama şuan biraz iyiyim saol canım tatlımm

akşam halim pek iç acıcı görünmüyodu ama şimdi biraz daha iyiyim tatlım saolll arada giriyo meret:)

kıyamam yaa şimdi iyi olmana sevindim tatlım..

oyy tatlımmm kıyamam ben sanaa
bak sana ne dicem öksürük için birebirrr ama içebilirsen tabi içersen ertesi gün geçti bill canım.soğanı rendele posasını at suyuna 1 çay kaşığı şeker at burnunu sık ve iç:sinifsinif: cok kötü biliyorum ama en iyi antibiyotik inan.ben hamileyken öksürüğe yakalanmıştım ilaçta alamadığımdan dr.um ısrarla yapmamı söylemişti sabah akşam 1 yemek kaşığıı
bide bu var canım buda cok iyi bir yöntem denedim faydasınıda gördüm(ben cok sık hastalanırımda)turbu oy tatlım içine bal koy bir gün beklet sulandığını göreceksin hepsini iç bitirrr
acil şifalar diliyorum canımm:Saruboceq:
aşılaması olan arkadaşlar inşlah güzel hbrlerinizi alcz allahım gönlünüze göre versinn :Saruboceq::Saruboceq:
cano yaa valla süpersin doğal tedavi herşeyden iyi tabiki ama yapabilene .ben şuanda zencefil filan deniyorum ama bunlarda yapılabilir .tavsiyen için çok teşekkürler bitanem..öptümm seni...
ebroşum boğazın iyileşmiş inşallah öksürüğüde atlatırsın bol bol ballı ıhlamur iç canım benim bu arada inşallah tahlil sonucun yüzünü güldürür tedavine başlarsın biran evvelll çok öptüm tatlım hiç karşılaşamaz olduk bende eskisi kadar sık giremiyorum kociş surat yapıyo resmen sizleri kk yı kıskanıyo şimdi evde yok o gelene kadar buralardayım bakalım inşallah rastlaşırız
fıstığım öncelikle çok özledim seni ah bu kocişler niye böyle benimkide aynı çok takıldımmı hemen kapris yapıyo.aman idare etmek lazım napalım..
buarada çok şükür ayağa kalktım .öksürük içinde doğal şeyler yapmaya çalışıyorum.
sen nasılsın?gitmedinmi öğrencine bugün?
kizlar yukaridaki mesaji asilama topigine yazmistim size de direk kopyaladim.
olay budur hanimlar doktoruma cok iyi cok cok iyi diyordum ya salakmisim bunu derken ya da nazar etmisim:))
ama morelim fena degil sadece cok uykusuzum.
esim dun gece uyuyamadi stres oldu:)) onu avuttum ve uyuttum:)) derken uykum kacti:))
ya bu asilama eslere daha cok stres sanirim.
gecmisi sonra okuyacagim Insallah herkes iyidir.
süprizzzzz
canım hadi hayırlı olsun .yine takdın demi doktora .bu işler hiç belli olmaz cano yumoşun çatlamıştır ve döllenip göbüşüne düşecektir inşallah.biraz olumlu düşün bee günüm .bizi hep olumlu düşünmeye yöneltiyosun sen baştan olumsuz düşünüyosun kızıyorum sana .inşallah tutucak pozitif olalım..
günüm cnm hayırlsıı olsun allah büyük olacagı varsa 16mm ılede olur hıc canını sıkmgüzel allahım nelere kadır eger doktorun sırf tatıl ıcın yaptıysada oda onun vıcdanına kalmıs ama ıcını ferah tut olurmu:1hug:
zeynom sana neoldu cnm benım gecmıse fazla gıdemedım cok gecmıs olsun
ebroşum sanada gecmıs olsun cnm dıkkatedın kendınıze

richim saol bitanem dikkat ediyorum ama yinede hasta oldum işte neyse çabuk atlattık çok şükür.
sen nasılsın buarada ?nezaman dönüyosun aramıza?

etmez olurmuyum canım benim herzaman valla..inşallahhhhh olacak canım.Allahım olursada sonuna kadar gitmek nasip etsin.AMıNNN.

iyi akşamlar kızlae nasılsınız ben bugün teyzeme gittim yeni geldim anlıcanız gezmelerdeydim...
güncüm seni merak ettim aşılama oldumu umarım senin ve senanın aşısı tutar bu akşamda giremem galiba yarın görüşmek üzere..

geçmişi okuyamadım ama dua istemişsiniz birbirinizden ALLAH hepinizin duasını kabul etsin benimde şu an çok ihtiyacım var banada edin RABBıM tüm hacetlerimizi gisersin amiiiiiiiiiiiiiin..

arkadaşlar herkese selam .
doktora gittim tiroit düşmüş .istenilen değere .yanlız ben daha adet olmadım biliyosunuz hep geçer .aslında bugün olmam gerekti olmadım.artık bekliycez nezaman gelirse.buarada yine kistte olabilir eğer öyle olursa yine tedavi iptal zaten ben kistsiz hiç durmuyorumki neyse hayırlısı diyim.tiroit sorununu yok ettik çok şükür..
buarada nur uğramamış galiba geçmişi çok okuyamadım ama hayırdır inşallah neden gelmediki.inşallah sorun yoktur.

ben şimdilik çıkıyorum canlar annemlerdeyim .gece girmeye çalışıcam..
gökcemm sende yoksun ortalarda yinemi komşular var yoksa kaydirigubbakcemile3
sevalcim senide öpüyorum hayırlı işler tatlım..

derinim sende burdasın tatlışkom senide öptüm .kusura bakmayın çıkmam gerek .annemlerdeyim ve anneannem filan burda epeydir görmemiştim onunla vakit geçireyim.görüşürüz canım öptümmm

nur nerde dedim sen geldin.
geçende sen beni sormuştun üstüne ben geldim.
herkesde diycekki bunlar aynı yerdemi .kalplerimiz birmiş valla...

ay kızla r doktoru aradım munesine çağırdı randövü alıp gitmem gerekmi şeşimde çok pahlaı bir tahil için gerek oyk diyo ya kafam çok karış tı bir daha kiayamı kalcak

canım ebuşumm hadi gözünaydın canım düşmüş tiroid...inşallah dedigin gibi olmaz yaa hemen kist falan düşünme öyle ama...gecikme nedeni belkide bu defa bebiştir herşey olur canım benim..inşallah senden de en yakın zamanda alıcazz güzel haber canım arkadasım..
nurcum hoşgeldin canım..kızz ediyorumm sanada hepimize..Allahım büyük.inşallah herşey güzel olacak hepimiz için..

ay kızla r doktoru aradım munesine çağırdı randövü alıp gitmem gerekmi şeşimde çok pahlaı bir tahil için gerek oyk diyo ya kafam çok karış tı bir daha kiayamı kalcak

canım yaa sonuçta hep muayenehanesine gitmiyosun ki..bi kerelik olsun eşine söyle ikna et..gidemezsen tahlillerin kalacagını söylee..inşallah gidersin canım.

nuruayn sağol birtanem..allah senide gönlüne göre versin...
ebrarım titoidinin düşmesine sevindim tatlım hayırlısı olur inşallah...

ebroşum canım hiç moralini bozma bendede hiç kist bitmez canım
inşlaalh oluşmamıştır kis bu kist ilça almdan geçmezmi ya offo of
nurcum hoşgeldin
loçkam oh iyi etmişsin burdad çok kötü yağmur yağdı inşllah güzel haberlerle gelecek

makbuşumm bitanemm aşkummmm hoşgeldin canımm.

ya sevoş bilmiyomda umudum yok benim nedense yaa.inşallah tecili olur ama ne bilimm.

eşimde sen biliyosun diyo gidersem zaten jinelkolok muayane olaamm sadece ultrasyonla kistime bakar ah loçkam biim b u çilemiz ne zaman bitecek

canım yaa üzülmee..Allah beterlerinden korusun hepimizi..geçecek inşallah..evlatlarımızı kucagımıza aldıgımız gün herşey güzel olacak..sabırr....

Back
X