"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevoşş çıktın mı canım yaa..yazamadım bi türlü telefonda konuşuyodum canım..netten arastır istersen bamyayı loçkam..şimdi güzel olmaz falan benim yaptıgım gibi.gerçi güzel yaparım ama..sen yinede bak netten.

off kıslarr..kociş aradı geliyom şimdi dedi..çok da geç kaldı..ama sesi de keyifsiz geliyodu çok:((( korktum sormaya..hemen moralim bozulmasın diye...eminim olmadııı:(((((

kimse ugramamış..ezel başlamadan bi bakayım dedim..bide haber veriyim dedim..
kociş kaydını sildirmiş..bide son bi taksidi varmış onu atlamışık onu yatırmış...çok sıra oldugu için de çok beklemiş orada..o yüzden de askerlik şubesine yetişememiş..gittiginde mesai bitmiş yani:(
çarşamba kısmetse halledicem dedi..rahatladım biraz.inşallah yaa off.
neyse çay yapmıştım kocişe..bide dizim başlıcak..hem onu seyreder bi yandan da örgümü örerim...:hulya: öptüm hepinizi canlarım.

derincim allan izniyle inşallah tecilini yaptıracak kocişin içini ferah tut tatlım herşey çok güzel olacak bak gör sonra evini değiştirip mis gibi oturucan kocişinle inşallah...

derincim allan izniyle inşallah tecilini yaptıracak kocişin içini ferah tut tatlım herşey çok güzel olacak bak gör sonra evini değiştirip mis gibi oturucan kocişinle inşallah...
ayy sagol canım benim yaaaŞenizagzından bal damlıyo valla inşallah bersum inşallah cnm...
sen naptın tatliş?
kızlar test yaptım negatif:((((((((((((((((((((((((((((

yaaaa:çok üzgünüm: canım hemen bu teste baglama kendini kan testi de yaptır bence rufeydacım.inşallah geç döllenme falan olmuşturda ondan çıkmamıltır yaa..kaç dakika bekledin?

yaa ben geldim ama kimseler yook
derincim ne oldu eşinin durumu hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım..
rufeyda üzülme inş önümüzdeki ay gelir beben.. bende gezineyim bariii. kaydirigubbakcemile4

nurcum dedigim gibi canım..kaydını sildirmiş ama anca onu halledebilmiş .askerlik şubesine yetişemedi yani.çarşamba gidecek yine.

selam integralcim.hoşgeldin canım.

günnn hoşgeldin canım tamda çıkıyodum seni gördüm kapamadım:)nasıl oldun tatlım yaa?başın agrımıyo inşallah.kaşılamadan sonra nasıl hissediyosun kendini cnm benim.

derincim merakla geldim gecmisten sona esinin askerligi icin, carsabaya kalmis meger:)
rufeydacim Insallah yanlis testtir degilse de yeni yilin ilk ayi gelir bebegin Insallah.
ebrarci cok sevindim, cok sukur mis gb dusus troud, Masallah. ay Insallah hamilesindir de ondan gecikmistir.
kizlar nurun regle oldu mu?
makbusum yarin biricigi gorecekmissin Masallah. selam soyle yegenimize.

iyiyim canim daha demin kalkti mis gb uyuusum.
canim sagolsun diye avutuyom kendimi canim.
asilama ani cok kolaymis kizlar basiniza gelirse hic korkmayin ben urkuyordum biraz, ne kadar kizsam da bu doktorun eli cok hafiff ben bittigini hatta yaptigini bile anlamadim.

günüm evet canım ya malesef:((ama iki gün daha bekleyebilirim sanırım:)
sen naptın canım iyi misin?
nurun adeti devam etmedi canım..şuanda regl degil sanırım..inşallah yerleşme kanaması olmuştur diyorum ben..sence:jeyyar:
makbuşumda eşinin babasıyla eşini bekliyodu babalarıyla konuşacaklardı.en son 6 buçukta telefonla görüştüm gelen giden yoktu..bilmiyorum onldu.belkide geldiler.hayırlısı inşallah.

iyiyim canim daha demin kalkti mis gb uyuusum.
canim sagolsun diye avutuyom kendimi canim.
asilama ani cok kolaymis kizlar basiniza gelirse hic korkmayin ben urkuyordum biraz, ne kadar kizsam da bu doktorun eli cok hafiff ben bittigini hatta yaptigini bile anlamadim.

yaaa:)ne güzel ohh agrısız sızısızz..inşallahhh misler gibi de kavuşucan bebişine canım..ben bunu söylerken sana o günler çokk uzak gibi gelsedee emin ol çok yakınn...Şeniz

ayy ben çok ard arda yazıyorum bugünlerde sayfaları işgal ediyomm:)))
tamam günüm çıkıyom şimdilik canım.diziyi izliyim sakin kafayla..seninle görüşememiştik bide makbuşu merak etmiştim.
görüşürüz kızlar..integral nurunn günümm öptüm üçünüzüde.

derun delisi arka arkaya yazionda sayfalarimi isgal edion delirme:))
sen isteyken bu form nasil ozluor seni bilmion galiba.
formun can damarisin sen gulummmmmmm :nazar:

derun delisi arka arkaya yazionda sayfalarimi isgal edion delirme:))
sen isteyken bu form nasil ozluor seni bilmion galiba.
formun can damarisin sen gulummmmmmm :nazar:

oyyy canım arkdasım benim..valla ben herşeye çok mutlu oluyorum..bu sözlerin iblsen nasıl mutlu etti beni çok sagol hayatım..sen de bu topicin demirbaşısın ve tüm kızlar topicimizin birer can damarı..hiçbirimiz gitmeyecegiz burdan mecbur kalmadıkçaaa..beibşlerimizi anlatacagız birbirimizeŞeniz

Back
X