Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yo utanma bende bu kadar derin bi konu olacağını anlamamıştım neyse sayfa çabuk ilerler çok okuyan olmaz utanma..
işte ben onu yapama eşimde sperm sayısı düşük işte o yuzden yumurtlama günlerine saklıyorum (pek değerliide) kaydirigubbakcemile5
tabii sağol belki bizler için bir vesile olacak sen kaç yıllık evlisin bebeğin hemen oldumu yoksa beklettimi sizi...
canımm hoşgeldin aramıza Rabbim bebişine uzun sağlıklı huzurlu ve mutlu ömürler versin...Slm kızlar ben meleğime çok şükür kavuştum..Dilerim en kısa zamanda Allahım sizede meleklerinizi gönderir.Bu zorlu süreçte sizlerle yasadıklarımı paylasmak sormak istediklerinizi cevaplamak isterim.En azından dua ederim sizin için.hamilelik belirtileri hakkında sormak istedikleriniz varsa ben hep buralarda olucam..
canım sende hoşgeldinslm kızlar
canımm hoşgeldin aramıza Rabbim bebişine uzun sağlıklı huzurlu ve mutlu ömürler versin...
canım sende hoşgeldin
inşallah canım beniminşallah listen uğurlu gelir makber :Saruboceq:
tabiki eklerim canım ama sürekli buraya gelmenide beklerim yanlış anlama çoğu kişi adını listeye ekletip bir daha uğramıyor bizde merakta kalıyoruzyerimseniben
inşallah canım benim