canım bildik bilmedik isteyen herkes için hep dua ediyorum Allah sesimizi duysun inşallahopuyorumnanaktancanım hamişlerin duası kabul olur derler bizim için bol bol dua et olurmu :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bildik bilmedik isteyen herkes için hep dua ediyorum Allah sesimizi duysun inşallahopuyorumnanaktancanım hamişlerin duası kabul olur derler bizim için bol bol dua et olurmu :1hug:
tamam canım her zaman bekleriz..kendinden biraz bahsedermisin ne zamandır bebiş istiyorsun bir sorun varmı
canım bildik bilmedik isteyen herkes için hep dua ediyorum Allah sesimizi duysun inşallahopuyorumnanaktan
canım ben 11 aylık hatta artık 12 aylık yani 1 yıllık evli olucam ve 11 aydır bebişim gelmiyo eşimde de bende de hiçbi sorun yok çok şükür ama rabbim vermeyince kısmet etmeyince ne yaparsak yapalım olmuyo işte bu arada 23 yaşındayım adım gül
canım yılın dolucak demek yaa aslında olmamasının tek sebebi stres bak bende tedaviye başlamak için adetimi bekliyordum ama sürpriz oldu..benimde 2. gebeliğim ilki malesef dış gebelikle sonuçlandı şimdiki meleğim tam yılında kardeşini kaybettiğim ay geldi..nasip kısmet işte..inşallah bu ay umudun boşa gitmez ama ne olursa olsun üzülmekte yok tamam mıallah razı olsun canım inşallah canım ya rabbim duyar sesimizi ben bu ay umutlanmak istiyorum ve olmazsa çok üzülücem hatta yıkılıcam
canım yılın dolucak demek yaa aslında olmamasının tek sebebi stres bak bende tedaviye başlamak için adetimi bekliyordum ama sürpriz oldu..benimde 2. gebeliğim ilki malesef dış gebelikle sonuçlandı şimdiki meleğim tam yılında kardeşini kaybettiğim ay geldi..nasip kısmet işte..inşallah bu ay umudun boşa gitmez ama ne olursa olsun üzülmekte yok tamam mı
sağol canım inşallah...evet canım stres ama stres yapmamakta elde değilki.evet bu ay olmazsa bende şubatta yani memleketten dönüşte tekrar gidecez doktora inşallah bu ay benimde meleğim gelmiştir inşallah .canım senin ilk bebeğin içinde çok üzüldüm inşallah bunu sağ salim kucağına alırsın canım .ya aslında alıştım artık hayal kırıklığına ama memlekete gidince hamiş olarak gitmeyi çok istiyorum ve olmazsa bu yüzden yıkılıcam .
gül sakin ol daha yenisin üzülme stres yaparsan oda engeller
diyene bak(
sağol canım inşallah...
şimdi ben nedesem boş bilirim 2 ay öncesine kadar aynı şeyleri yaşıyordum ne sözler teselli ediyordu nede yapılanlar o an herşey bomboş oluyor insanın gözünde.nasıl bu ay umursamıyorum diye başlıyorsun ya ne zamanki adet günün geliyor başlıyor sıkıntı..gerçekten çok zor ama sabırla aşılacak sınav bu inşallah sizlerde sabrınızın mükafatını alıcaksınız
kızlar mrb
gül cnm seni burda buldum geçen seni görmedin bana yazmışsın diğer topikte fazla girmiyorum artık
nasılsın bu arada
bende aynıyım gül bak 4 yıl olacak ama napalım...
olacak elbet birgün..