"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

netten düştüm ..
seval baktım ama tam olarak şurada diye yazmıyorki yada ben bulamadım..
hani bazıları diyor ya yumurtalıklarım ağrıyo sızlıyo işte ben o ağrı kasık ağrısıyla birmi onu ayırt edemiyorum neyse ben bi bakınayı yine..

nurcum valalhi kasık ağrııs şiddietl ideğisle kotkma hafif tatlı bir acı olduğu beli oluoy caınm sen yine bka

AA KıMSELER YOK NEYSE..
DERıNCıM, GÜNCÜM, SEVALCıM, MAKBERCıM, EBRARCIM, BERSUCUM, YELLOVCUM, RıCHıCıM,

GÖKÇECıM ZORCUM ve isimleri aklıma gelmeyen güzel arkadaşlarım hepinize sağlık huzur mutluluk bol kazanç dolu yeni bir yıl diliyorum sevdiklerinizle sizi sevenlerele ve tabiiki özlemini umutla duyduğumuz küçük meleklerimizle ..
RABBıM bu yeni yılda tüm muhammed ümmetini insanlık alemini görünrn görünmeyen bütün kötülüklerden bizleri korusun muhafaza etsin...
Yuvalarımıza eşlerimizle aramıza huzur mutluluk versin.
Evi olmayanlara hayırlı ev..
ışi olmayanlara hayırlı işler nasip etsin ..
VE...
kucaklarımızı, yuvamızı sağlıklı hayırlı bebelerle doldursun (amin)
iyiki sizleri tanımışım bu özlem dolu yolda iyiki yanımdasınız..
RABBıM gönül muradınızı versin...

canlarım bitanecik arkadaşlarımmm hepiniz iyiki varsınız Rabbim yeni yılla beraber istediğiniz herşeyi sizlere nasip etsin inşallahhh...ben bu akşam eve gidiyorum şuan ayrıntılı anlatamıyorum ama gelebildiğim en yakın zamanda gelicem öpüyorum sizi

selam kızlar hepinizin yeni yılı hayırlı uğurlu olsun.inşallah seneye hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız makbuşum sen ve diğer hamile arkadaşlarda bebeklerinizi sağlıkla kucağa alırsınız inşallah bu arada benim kırmızılar 2 gün gecikmeli geldi ama ilk defa gelmesine çok sevindim çünkü acaip sinir basmıştı nurcum inş.hamilesindir

2010nun ilk mesajı benden .
yeni yılınız huzurlu,mutluve sağlık dolu olsun .rabbim ençok istediğimiz bebişimizi buyıl kucağımıza almayı nasip etsin (amin)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım bitanecik arkadaşlarımmm hepiniz iyiki varsınız Rabbim yeni yılla beraber istediğiniz herşeyi sizlere nasip etsin inşallahhh...ben bu akşam eve gidiyorum şuan ayrıntılı anlatamıyorum ama gelebildiğim en yakın zamanda gelicem öpüyorum sizi

canım yaa umarım güzel haberlerle dönersin .rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .sende iyki varsın canım arkideşim..

hepinizin yeni yılı kutlu olsun kızlar işallah bu 2010 yılı bize çifter çifter mutluluklar getirir rabbim işallah hepimizin kucağını bebişlerle doldurur isteyipte olmayan her kadına işallah bu mutluluğu tattırır hamile arkadaşlarımızı akrabalarımızıda rabbim işallah bir avazda kurtarır bebişleri sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar işallah işi olmayanlara iş evi olmayanlara ev eşi olmayanlarada hayırlı kısmetler çıkarır işallah allahım sen ne olur bizim yüzümüzü güldür AMıN.........

selam kızlar hepinizin yeni yılı hayırlı uğurlu olsun.inşallah seneye hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız makbuşum sen ve diğer hamile arkadaşlarda bebeklerinizi sağlıkla kucağa alırsınız inşallah bu arada benim kırmızılar 2 gün gecikmeli geldi ama ilk defa gelmesine çok sevindim çünkü acaip sinir basmıştı nurcum inş.hamilesindir

canım üzüldüm yaa neyse hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay minişin seninle olur.seninde yeni yılın kutlu olsun canım .rabbim yeni yılda bebişine kavuşmayı nasip etsin..

prensesim seninde yeni yılın kutlu olsun .rabbim yeni yılda bebişine kavuşmayı ve kucağına almayı nasip etsin..

Back
X