"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol ebrarım seninde yeni yılın kutlu olsun rabbim sanada bir değil iki tane birden versin işallah

iyi seneler kızlar...
rabbim hepimizin hakkında hayırlı ve tüm güzel duaların kabul olduğu huzurlu,mutlu,sağlıklı bir yıl etsin...

selam 2010un anne adaylari, Insallahhhhhhhh 2010da anne olmayi nasip eder Rabbim hepimize.
aksam kari koca arkadasimiz geldi sohbet muhabbet 12ye dogru da disari ciktik yuruduk biraz. cok hos bir geceydi. Turk bir ciftti iyi anlastik.bir ogullari vardi Allah bagislasin, pek eylendik kucuk adamla iki bucuk yasindaydi, buyumuste kuculmus:)) 2010a kucuk cocukla girdim:)
sizlerde hos bir gece gecirmissinizdir umarim.uyanin da sohbet edelim:))

yaw kizlar yeni yil yeni umutlar iyi hos da ben de 10 gun oncesinde regle belirtileri basladi:)) usuyorum regle olmadn bir hafta once baslardi erkenden basladi bu ay; karnimda agriyor ara ara, goguslerim hassaslasti gerci goguslerim bebekten sonra yumurtlama gunu basliyor hassaslasmaya regleye kadar onu takmadim zaten progesteron verdi doktor o da yaparmis goguste haassiyet, bunu da esim dedi internetten bakmis, adami da kaybettik:))))))))):smiley-cool:

günümmm sabah sabah ne güldürdün beni delüm benimmmmmŞenizinşallahhhh bebiş geliyodur bitanemmm tüm gönlümle diliyorum bunu:Saruboceq:

canlarımmmm dün gece yeni yılınızı kutlamak için giremedim,çok özür dilerim.
ama hiç vaktim olmadı inanın...tüm yazdıklarınızı okudum çok duygulandım:çok üzgünüm:
riçimm ne güzel yazmışsın kız aglayacaktım valla canım benim...
tümmm canımın canı can yoldaşlarımmm hepinizi çokkkk seviyorum ve 2010 yılının,
2009 dan çok daha güzel ve mutlu geçmesini diliyorum...
Allahım gönlünüzdeki herşeyi hayatınıza sunsun:Saruboceq:
2010 da hiç beklemeden teket teker hepiniz hamiş olursunuz inşallah:Saruboceq:

bende dün işten direk kayınvalideme gittim kocişi bekledim orada...
misafirlerimiz de geldi güldük eglendik muhabbet ettik...
eşim geldi yemegini yedi görümcemin pastasını kestik dogumgününü kutladık:)))
sonra kardeşime geçtikkk orada da çok sevdigim insanlar vardı.
dayımın oglu tatlı sevgilisiyle,3 aylık bebişi olan arkadasımız eşiyle,dayımın kızı biricik ecemim canım kardeşimm ohh oturdum 1 buçuk saat kadar da orada...tuanamı sevdimm..neler yapıyo görseniz...:emir_bebek:Allahım tuanam kadar tatlı mı tatlı akıllı evlatlar nasip etsin herbirimize...MAAŞALLAH diyim canıma:nazar: :nazar: :nazar:
sonra 12 yi 15 geçe falan evimize geldik başbaşa oturduk...:asigim:
kızlarr çok özele girdigim için afedersiniz ama dün yarayı dondurdugumun 11inci günydü...
doktor bu defa çok beklemnize gerek yok demişti.1 hafta yada 10 gün yeterli dedi...
bizde ona istinaden dün:kedi:ama niye söyledigime gelicem...çok korktum şimdi kanamam oldu.yara olan bölge yanıyomafoldumbenofff inşallah kötü bişey olmamıştır yaaa:((((

kocişi de işe yolladım demin..bende 12 de açıcam.ama önce anneme kahvaltıya gidicem.o yüzden şimdi çıkıyorum...yeni yılımızın bu ilk günü ve tüm yıl boyunca mutluluk kapınızdan gitmesin..ard arda birsürü güzellikler yaşayın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

günnn azıcık ayıldım iyice okudum yazdıklarını ne regli kız delüüüüü olmayan inşallah canım benim...Allahım melegini inşallah yollamıştır bile.AMıNNNNN.

kızlar bu arada CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...Allahım tüm dualarınızı makbul eylesin.amin.

günaydın kızlar ıkramıye cıkanlar artık ugramazlar burayakaydirigubbakcemile3
bende ayagımı kestım sabaha kadr uyuyamadım acısından yanı bütün yıl acıyla gecıcek anlasılanmafoldumben
ebrosum derınım günüm makkbusum ceylanım prensesım gökcem bersum sevalım nurcum ve dıger kızlar umarım 2010 hepınıze her ıstedıgınızı verır
günüm kız hamıleleık belırtılerıdır ınsallah hadı hayırlısı

cumanız mübarek olsun buaarada kızlar allahım bütün dularınızı kabul etsın ınsallah:Saruboceq:

günaydın kızlar ıkramıye cıkanlar artık ugramazlar burayakaydirigubbakcemile3
bende ayagımı kestım sabaha kadr uyuyamadım acısından yanı bütün yıl acıyla gecıcek anlasılanmafoldumben
ebrosum derınım günüm makkbusum ceylanım prensesım gökcem bersum sevalım nurcum ve dıger kızlar umarım 2010 hepınıze her ıstedıgınızı verır
günüm kız hamıleleık belırtılerıdır ınsallah hadı hayırlısı

aaaaaaaaa bak simdi farketttim loto oynamayi unuttum :umursamaz:

derincim yaradan kanamistir sanirim daha hassas demekki orasi. doktorunu ara devam ederse. oy canin acisi gecer Insallah hemen.
rich sen ne yaptin? bir sey konusmustuk gecen hafta onu bana ozelden yaza misin?

yeni yıla hayırlı bi gün ile girdik rabbim CUMAMIZI mubarek kılsın inş güzel günler görmeyi nasip etsin duaları kabul eylesin saglık sıhhat ve huzuru eksik etmesin yuvamızı şenlendirsin hayırlı evlatlar katından bizlerede göndersin amin....
günüm bence hiç belirti düşünme ilaçtan olabiliyor benimde acaip şeyler olurdu ama alakası olmuy sen canını heme sıkma fıstıgım
derinim canım sagol ay kanaman da olmuş kız peki çok etkili mi acaba üzüldüm şimdi canım inş kötü bişey yoktur kib öp
makbuşum eve gitcekmişsin hayır olsun inş canım gelirsen anlat merak ettim?

harbiden makberin gelismeleri ben de cok merak ediyorum gokcecim.
sen nasilsin?
yaa tatlim belirti aramak degil de sirtima yorgan alitnda sicak odada karlar yagiyor sanki neyseki gecior. bende regle oncesi hep olur hamile kaldigim ay bile olmustu yani regle ve hamilelik belirtisi ayni olur farkindayim.10 gun once baslayinca sasirdim. gerci bacim bebek yoksa en guzeli erken olmak, oh mis gb umutla bekleyip fos cikmasindansa ditttttt olup onumuze bakmak daha iyi a.s

selam güzeller hepinize yeni bir yıldan merhaba...merak etmişsiniz beni ancak gelebiliyorum.akşam geldim eve tabi ondan önce saat 6 gibi aldı beni yemeğe götürdü konuştuk falan tabi ilk sorduğu bebeğim nasıl oldu tam anneme bırakırkende özür diledi :)) akşamda konuştuk işte şimdide cumaya gitti.şimdilik anlaşmış gibiyiz hayırlısı diyim..
bu arada hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh

makbercim cok sevindim. senin gonlun aklin yattiysa iyice sevindim:)) cok mutlu olman gereken gunlerde seni uzgun gormek uzuyor bizi cunku. Masallah canim. yeni yil bebisin ve sana cok sans ve once saglik getirsin.

harbiden makberin gelismeleri ben de cok merak ediyorum gokcecim.
sen nasilsin?
yaa tatlim belirti aramak degil de sirtima yorgan alitnda sicak odada karlar yagiyor sanki neyseki gecior. bende regle oncesi hep olur hamile kaldigim ay bile olmustu yani regle ve hamilelik belirtisi ayni olur farkindayim.10 gun once baslayinca sasirdim. gerci bacim bebek yoksa en guzeli erken olmak, oh mis gb umutla bekleyip fos cikmasindansa ditttttt olup onumuze bakmak daha iyi a.s
canım dgru diyosun inş belirtiler bebege alamettir ama olmasa da erkenden olup umutla bekleyp sonradan yıkılmaman dır bencede hayırlısı bacım yen yılda inş herşey güzel olur
selam güzeller hepinize yeni bir yıldan merhaba...merak etmişsiniz beni ancak gelebiliyorum.akşam geldim eve tabi ondan önce saat 6 gibi aldı beni yemeğe götürdü konuştuk falan tabi ilk sorduğu bebeğim nasıl oldu tam anneme bırakırkende özür diledi :)) akşamda konuştuk işte şimdide cumaya gitti.şimdilik anlaşmış gibiyiz hayırlısı diyim..
bu arada hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh

sagol canım seninde yeni yılın kutlu v ecuman mubarek olsun inş anlaşmmış olmanzada çok sevindim ama hemen koyverme haa birazda agırdan al hatasını anlasın emi datlım benim inş çokmutlu olursun:)
kızlar bende annemlerdeyim abim geldi yegenim geldi gece çok güzeldi yani şimdide kaçmam gerek akşama gelirim inş kib öptm:)
ebroşşş bi sen uyanmadın haaa halen uyuyonmu delüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Back
X