Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol ebrarım seninde yeni yılın kutlu olsun rabbim sanada bir değil iki tane birden versin işallah
günaydın kızlar ıkramıye cıkanlar artık ugramazlar burayakaydirigubbakcemile3
bende ayagımı kestım sabaha kadr uyuyamadım acısından yanı bütün yıl acıyla gecıcek anlasılanmafoldumben
ebrosum derınım günüm makkbusum ceylanım prensesım gökcem bersum sevalım nurcum ve dıger kızlar umarım 2010 hepınıze her ıstedıgınızı verır
günüm kız hamıleleık belırtılerıdır ınsallah hadı hayırlısı
canım dgru diyosun inş belirtiler bebege alamettir ama olmasa da erkenden olup umutla bekleyp sonradan yıkılmaman dır bencede hayırlısı bacım yen yılda inş herşey güzel olurharbiden makberin gelismeleri ben de cok merak ediyorum gokcecim.
sen nasilsin?
yaa tatlim belirti aramak degil de sirtima yorgan alitnda sicak odada karlar yagiyor sanki neyseki gecior. bende regle oncesi hep olur hamile kaldigim ay bile olmustu yani regle ve hamilelik belirtisi ayni olur farkindayim.10 gun once baslayinca sasirdim. gerci bacim bebek yoksa en guzeli erken olmak, oh mis gb umutla bekleyip fos cikmasindansa ditttttt olup onumuze bakmak daha iyi a.s
selam güzeller hepinize yeni bir yıldan merhaba...merak etmişsiniz beni ancak gelebiliyorum.akşam geldim eve tabi ondan önce saat 6 gibi aldı beni yemeğe götürdü konuştuk falan tabi ilk sorduğu bebeğim nasıl oldu tam anneme bırakırkende özür diledi :)) akşamda konuştuk işte şimdide cumaya gitti.şimdilik anlaşmış gibiyiz hayırlısı diyim..
bu arada hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh