"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet canım özele gidiyorum ama tahlilleri zeynepkamilde yaptırıyorum .artık özele gitmekten gına geldi .sadece hormon tahlilleri 150 civarı tutuyo .napıyım bende böyle yaptım.gerçi doktorum doğum doktoru aşılama filan yapmıyoda .tahlilleri yaptırmamda yetiyo.zaten şimdi iğneyle yumurta çoğaltıp normal yolla hamilelik deniycez .olmazsa aşılama için zeynepkamile başvurcam bende .

ıy akşamlar umarım bana cap yazacak bırılerı vardr ben 2gun once rahım fılmı cektirdım gebe kalamdıgım ıcın doktora gttk eişmle ve test yapık eşim spermlernde hareketszlık varmiş bende rahım fılmı cektrdm acaba bu durumda olup gebe kaln varmı herkez rahım fılmınden sora gebe kalınıyo dıolar ama ne kdar dogru bımıyorum bılgısı olan lütfen paylaşsın moralım sıfır artık gebe kalamycagımı duşnmeye başladımmafoldumben

spermde hareket az mi hic mi yok? azsa asilama yapiyorlar cunku asilamada spermler tuplere yakin yere birakiliyor boylece spermin ulasma sansi artiyor.
uzulme sakin spermde yumurta da varsa artik her seyin cozumu var. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.

canimmmmmm bak bebisle girmissin yeni yila 2010 bebegini getirecek Insallah hemen start ver tedaviye asilama mesala:)) Allah'im duyacak Insallah dualarimizi bu yil.

aysencim walla uzulme desek de insan cok uzuluyor ama birkac gune iyi hiddeseceksin Insallah.

slm kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk tedavim olmadı sanki öyle hissediyorum ya size bişey soracam çatlatma iğnesi olanlar daha iyi bilirler iğneyi vurulunca iki gün aşırı ağrı olurmuş buda yumurta çatladı demekmiş ben hiç ağrı çekmedim sadece vurulduğum gün biraz oldu okadar bu durumda benim yumurtalar çatlamadımı offffffffffffff offfffffffffffffff geçen iğnenin 17.günü adet oldum bugün iğneyi vurulalı 10 gün oldu çok umutsuzum çokkkkkkkkkkkkk

slm kızlar ben geldimmmm
prensesim ben çatlatmada yaptım biliyon aşılamada tüpte hepsindede kullandım o igneyi ama hiç birisinde benim agrım olmadı yani kendini boşuna üzme herkes çatladıgını hissedemez canım inş tutmuştur bebegin senledir

prenses bende 45 saat sonra falan bir sizi hissettim sadece oyle cok bir agri deil ama agrimadan da catlarki normalde hissetmiyorsan yine hissetmezsin. hic takma kafana kesin catlamistir.

cano nabersin yaa kı özlemişim seni haaa ay bide dünde yogundum gene önce kocişle dışarda yemege gittik sonra cinemaya yahşi batıyı izlemeye sonra eve geldik abimler gelmişti yengem felan oturduk hep beraber bugünde evime döndüm önce dışarda epeyce gezdik sonra geldik ya canım yılbaşında bebek yoktu küçük çocukta yoktu evde malesef konuştugumuz gibi yapamadım ama sen yapmışsın detaylı konuruz artık inş seneye bebeginle kutlarsın canom
sagl datlum çok şükür iyiyim keyfim yerinde rabbim inş herşeyin hayırlısı ile bizleri karşılaştırır inş canım sende hep mutlu olursun inş

hoşbulduk sevalım sımdı dahada ıyı yalnız kımıldadıkca gerılce yanıyo cnm
sen nasılsın bakalım
canım naber çok geçmiş olsun ayagın şimdi daha iyidir inş kib öptm fıstıgım dikkat et kendine
kıslar malesef yokmuş mafoldumben
ayy canım çok üzüldüm yaa neyse ama bundan sonra üzülmek yok olucak rabbimin izni ile ..
işallah gökçecim işallah

hayırlısı canım...
makbuşum dr a tekrar gitcekmişsin ama inş sorun çıkmaz datluş kib öp
derinim canom seninde güzel geçmiş günün ama kanama inş tekrar olmamıştır ya dedigin gibi erken davranmışınız yaa ondan olmuştur sıkma canını
günüm sen nasılsın nasıl gidiyo senam naptı topiğine bakamadım inş oda iyidir..
neyse ben dolanam topikleri kimse yokkenopuyorumnanaktan

kimse kaale almıyor ne iş anlamadım yanii
bi burası vardı rahatladığım oda gitti
Herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…