Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi arkadaşımın önerisi üzerine leyla hanıma başladım kadını çok sevdim başka birine gitmek istemedim herhalde alışınca öle oluyo bi de malum konular insan her doktorda rahat edemiyo
aslında bende zeynepkamile gidim diyorum maddi yönden ucuz olur die ordada aşılam felan yapıyolarmış herhalde ama fazla bilgi sahibi değilim bu konularda
sen özeline gidiyosun ama tahlillerini felan hastnede yaptırıyosun demi
aslında öleside daha iii
ıy akşamlar umarım bana cap yazacak bırılerı vardr ben 2gun once rahım fılmı cektirdım gebe kalamdıgım ıcın doktora gttk eişmle ve test yapık eşim spermlernde hareketszlık varmiş bende rahım fılmı cektrdm acaba bu durumda olup gebe kaln varmı herkez rahım fılmınden sora gebe kalınıyo dıolar ama ne kdar dogru bımıyorum bılgısı olan lütfen paylaşsın moralım sıfır artık gebe kalamycagımı duşnmeye başladımmafoldumben
oy kıyamam sana yaa üzülme lütfen bak ben varım önünüzde örnek hem yaş gidiyo hemde 9 yıllık evliyim ve sorunlar var .nebiliyim yaşın genç inşallah olucak aşılama ,tüp artıuk nasıl olursa..
cano nabersin yaa kı özlemişim seni haaa ay bide dünde yogundum gene önce kocişle dışarda yemege gittik sonra cinemaya yahşi batıyı izlemeye sonra eve geldik abimler gelmişti yengem felan oturduk hep beraber bugünde evime döndüm önce dışarda epeyce gezdik sonra geldik ya canım yılbaşında bebek yoktu küçük çocukta yoktu evdeselam hanımlar cumanız mübarek olsun..
derinim ohh negüzel eğlenmişsin canım allah mutluluğunuzu daim etsin .bir ömür ayırmasın sevdiklerinden..buarada kanaman olmuş korkma bence daha yeni olduğu için ama devam ederse gidersin tekrardan .moralini bozma canom...
makbuşum evindesin ohh çok sevindim yaa .endoğru kararı sen verirsin umarım bütün sorunlarınızı atlatırsınız canım .allah herşeyi gönlüne göre versin bitanem..
gökcem sende keyifli birakşam geçirmişsin negüzel mutluluğunuz huzurunuz birömür bozulmasın .ben bugece uyuyamadım yine cano öksürük gece azıyo eşimde bende çıldırma noktasındayız gündüz bişey yok gece offf .adamıda uykusuz bırakıyorum yaa.oyüzden sabah geç kalktım .
günüm adet filan deme olmuycan inşallah minişin sana tutundu inanıyorum .seninde gecen güzel geçmiş bütün biryıl böyle güzel geçer inşallah canım..
richh aslında ikramiye bana çıktıda çaktırmayım diye girdim kaydirigubbakcemile3şaka biyana bilet bile almadım okadar para çıksa naparım yaa .hiç işim olmaz ben böyle mutluyum..
buarada geçmiş olsun tatlım .nasıl kestin ayağını yaa .görünmez kaza işte neyse bütün biryılın öyle geçmez korkma cano..
buarada kızlar 2010 yılına kucağımda oyuncak bebekle girdim dün gökcemle konuşmuştuk bilmem oyaptımı ama ben yaptım kaydirigubbakcemile3
ya işin şakası buuu öyle şeylere inanmıyorumda inşallah 2011 e girerken kucağımızda bebişimiz olur..
ayşencim sen nasılsın canım?gelen giden yok değilmi?
sagl datlum çok şükür iyiyim keyfim yerinde rabbim inş herşeyin hayırlısı ile bizleri karşılaştırır inş canım sende hep mutlu olursun inşcanlarım günaydcın 2010 inşlallh geçirdiğininz en güzel yıl olur allah hepinize sağlık mutluluk ananeo lma duygusunu tadırsın
loçkam canım hadi gözün aydın bize müjdeli güzel haberlerin veririsn canım yaran aknamış normaldir canını sıkma zaten doktorunda önermiş raahhat tutu içinni inşllaalh beişin by yılda kucağın alaırsın
ebroşum bende oyuncak beb k aldım kaynaanmla bacısı ilahim la kucağıan 12 omadan dışarı çıktık kayaanm beeiş almış kucağın al deid tut bende dedimk i sen tut bennasıl tutayım baaba var dedim beibiş kaynam tututu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama alalhtan sitedim ben inanıoym biraz vaalh bu işe inşalalh beişnle giresin birdaha 2011 e canım
makbeirm evine yuvan dönmüşsşün ne güzel inşlalah daha huzurunuz bozulmaz aam çok iiy düşünseydin bir dha seni üzmesine izn verme bitanem
riçhim oy cano ayağını kız çokmu kestin alalh korusun bacım inşlalh acı yerine mutluluk yaşarsın canım bebişink ucağıana almyı nasi petsin
gökçoşum sen nasılsın canım yeni yıl sanada şans mutltluk bebişinle olamıt nasip etsin
canım naber çok geçmiş olsun ayagın şimdi daha iyidir inş kib öptm fıstıgım dikkat et kendinehoşbulduk sevalım sımdı dahada ıyı yalnız kımıldadıkca gerılce yanıyo cnm
sen nasılsın bakalım
ayy canım çok üzüldüm yaa neyse ama bundan sonra üzülmek yok olucak rabbimin izni ile ..kıslar malesef yokmuş mafoldumben
işallah gökçecim işallah