"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım yaaa bende iyiyim ne olsun işte..hadi hayırlısı çalışmalara bende yeni başladım:))yaramı dondurdum da iki defa..ilişki yasagı vardı uzun süreler:)
evet makbuşumuz hamile..darısı hepimize inşallah.

oyyyy geldin mi canım benimmmmmŞeniznaptın cano iyi misin?

derinim çok geçmiş olsun hadi bakalım hayırlısı hepimiz için:)))))))canım ya ben ayrı bi konu açmıştım ama sanada sorayım doktorun sana hamilelik öncesi testler falan yaptımı?

slm canlarim makbusum derinim günüm haklisiniz bacilar giremedim ama dedigim gibi aslinda yazmistimda makbusuma haberleri olsun diye neyse idare edin beni kisss kizmayin anacigim canlarim ben sizden uzak kalmak istemiyorum ama ne yapayim iyyim cok sükür sizleride iyi görünce daha ck seviniyorum iyi oluyorum inss

sagol derinim iyiyim yaa kocişten anca kaptım pc yi sen nasılsın fıstık
aglama canım sen nasılsın bebik iyi maşallah cinsiyeti ögrenememişsin ama boşver saglıklı olsun gerisi önemli deil
bersum canım gene olmamış ama ara ver biraz uzak ol bizleride burda yalnız bırakma emi datlım kib inş bu yıl rabbim hepimizin yüzünü güldürür kib
günüm seninde net gitcekmiş off senide özlüyücez yaa delüm benim kib habersiz bırakma sende öptm
sevoşum annen gelmiş oh sevindim güzel şeylerde getirmiş mutlu etmeyi biliyo analarımız yaa:)
askmeskim sen nasılsın canım

ebroşum seninde işler bitmedi galiba datluşm yorulmuşsundur sen kıyamam ama gene konuşamıyıcaz neyse yarın görüşürüz inş

aglama canım sen nasılsın bebik iyi maşallah cinsiyeti ögrenememişsin ama boşver saglıklı olsun gerisi önemli deil
bersum canım gene olmamış ama ara ver biraz uzak ol bizleride burda yalnız bırakma emi datlım kib inş bu yıl rabbim hepimizin yüzünü güldürür kib
günüm seninde net gitcekmiş off senide özlüyücez yaa delüm benim kib habersiz bırakma sende öptm
sevoşum annen gelmiş oh sevindim güzel şeylerde getirmiş mutlu etmeyi biliyo analarımız yaa:)

iyiyyim gökçecim sen nasılsın bakalım?

derinim çok geçmiş olsun hadi bakalım hayırlısı hepimiz için:)))))))canım ya ben ayrı bi konu açmıştım ama sanada sorayım doktorun sana hamilelik öncesi testler falan yaptımı?
canım,doktor bana bi takım hormon testleri yaptırmıştı...prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaçla düşürdü.onun dışında ibşey çıkmadı hormonlarda.senden bişey istedimi?
slm canlarim makbusum derinim günüm haklisiniz bacilar giremedim ama dedigim gibi aslinda yazmistimda makbusuma haberleri olsun diye neyse idare edin beni kisss kizmayin anacigim canlarim ben sizden uzak kalmak istemiyorum ama ne yapayim iyyim cok sükür sizleride iyi görünce daha ck seviniyorum iyi oluyorum inss
aglamacım canım biz sana hiç kızar mıyız kızz..merak ettik de ondan cnm..bide iyi degildin son zamanlarda o yüzden..ama şimdi iyimişsin sorun yok tatlım benim.

he iyi yapmışsın..benimki uyuyo:))
iyiyim be cnm.uyukluyorum biraz ama sizi gördüm bırakamıyorum.
salı günü de izinliyim ohh.aslında yarındı ama kullanamdım..kociş izinli yarın.ilk defa ayrı izin kullanıcaz çok üzgünüm bu yüzden..ama yapacak bişey yok...bian önce askerligi halledeyim diyo..bedne salı temizligimi yaparım rahatla amann dimi ama.

sagol askmeskim nolsun işte vede vakit geçirip duruyoz sen neler yapıyon tedavi felan varmı

canım ben behcet hastasıyım ilaç kullandığım için hamile kalmam yasaktı ilacı bıraktım 2 ay geçti artık çalışmalara başlarız herhalde salı kontrolüm var sorcam doktora:))))

slm canim nasil olayim cok sükür iyyim inss sende iyisin evet haklisin iyi olsunda cinsiyet önemli degil ama dayanamiyorumki inss sizlerde tadarsiniz bacim inss

iyyim canlarim cok sagolun biraz agrilarim oluyo göbek cikiyor artik ama iyyim cok sükür derinim nasilsin canom

canım ben temmuzda gitmiştim doktora sadece smear kan ve idrar yapıldı adetlerimde düzenli sayılır muayene etti herşey normal dedi.başka testler varmı merak ettim tekrar gitsemmi acaba doktora?2 aydır folik asit alıyorum doktor başla demişti 2-3 ay önce bende başladım.

kızlar benim kaçmam gerek kociş uyumaya gitti kib öpüyorum sizi görüşürüz byss
ebroş gelmedi gidiyom bende delüüüü kib öp

iyyim canlarim cok sagolun biraz agrilarim oluyo göbek cikiyor artik ama iyyim cok sükür derinim nasilsin canom
sagol bebiş ya nasıl olayım...çalışıyorum artık bilmiyosun sen:)bebe magazasında hemde:)
off çok belim agrıyo kaç gündür bide ..ev işleri çalışmak vs..ikisi zor oluyo:(
canım ben temmuzda gitmiştim doktora sadece smear kan ve idrar yapıldı adetlerimde düzenli sayılır muayene etti herşey normal dedi.başka testler varmı merak ettim tekrar gitsemmi acaba doktora?2 aydır folik asit alıyorum doktor başla demişti 2-3 ay önce bende başladım.

anladım canım...valla benden daha farklı testler istemedi şimdilik..ama geçen yıl rahim filmi istemişlerdi çektirmedim..bu doktoru yeni buldum.bikaç keredir ona gidiyorum memnunum..
ben zaten uzun süredir tedvi de olmuyordum...eşim askere gidecek diye düşündügüm için hevesim bitmişti..ilerde inşallah diyodum...ama karın agrılarım çok diye doktora gittim öylesine görünmek için..yara çıktı..ondan sonrada birden sonunua kadar ne gerekiyosa yapmaya karar verdim.bide eşim askerligi tecil ettiricem dedi daha rahatladım..böyle işte.şimdi adetimi bekliyorum..yara dondurmadan sonra bi takip yaparız dedi ovulasyon yakibi..heralde çatlama ignesi vurulacagımdır şimdilik.

anaaa aglamacım kaldık başbaşa gitti herkes:((
bende çıkcam aslında uykumda geldi..makbuşumu da merak ettim görüşemedim bugün fazla...inşallah iyidir benim bitanem...

ahh canim derinim inss rabbim kismet eder ordan alirsin bebeginin esyalarini inss cok cok dualar ediyorum rabbim bi an önce hepinizede versin inss makbusum güldürdü yüzümü sira sizlerde inss canim..........

evet biraz okudum makbusumun durumunu ama bisey yazmak istemiyorum umarim hersey makbusumun gönlünce olur rabbim yar ve yardimcisi olsun inss

sagol bebiş ya nasıl olayım...çalışıyorum artık bilmiyosun sen:)bebe magazasında hemde:)
off çok belim agrıyo kaç gündür bide ..ev işleri çalışmak vs..ikisi zor oluyo:(

anladım canım...valla benden daha farklı testler istemedi şimdilik..ama geçen yıl rahim filmi istemişlerdi çektirmedim..bu doktoru yeni buldum.bikaç keredir ona gidiyorum memnunum..
ben zaten uzun süredir tedvi de olmuyordum...eşim askere gidecek diye düşündügüm için hevesim bitmişti..ilerde inşallah diyodum...ama karın agrılarım çok diye doktora gittim öylesine görünmek için..yara çıktı..ondan sonrada birden sonunua kadar ne gerekiyosa yapmaya karar verdim.bide eşim askerligi tecil ettiricem dedi daha rahatladım..böyle işte.şimdi adetimi bekliyorum..yara dondurmadan sonra bi takip yaparız dedi ovulasyon yakibi..heralde çatlama ignesi vurulacagımdır şimdilik.

anladım canım hadi bakalım hayırlısı inşallah bizim bebişler aceleci olur hemen gelirler::)) iyi geceler canım görüşürüzzz öptümmmm opuyorumnanaktan

Back
X