"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oyy exim gelmiş kaçırmışım iyi olmana çok sevindim canımm daha sık gelirsin inşallah..

kızlar yemek yapmaya çalışıyorummola verdim bi bakınıyım dedim.hala ağrım devam ediyor artık ksinlikle eminim böbrek sancısı yine off bi kurtulamadım gitti..ayrıca taş olmasının en büyük sebebide idrar yolları enfeksyonu kızlar bana ilaç veremedi doktor o ndenle bu noktaya geldim aman diyim dikkatli olun..hepinizi öpüyorum kocaman yemekten sonra gelirim

selam kizlar bugun hamilelik testi yaptim ve positiv gosterdi fakat kafam karisik cunku bir haftadir antibiyotik kullaniyorum tabi hamileler icin olandan doktorum ozel hamileler icin vermisti....sizce antibiyotikler hamilelik testini etkilermi hamile olmasamda positiv gosterirmi???

selam kizlar bugun hamilelik testi yaptim ve positiv gosterdi fakat kafam karisik cunku bir haftadir antibiyotik kullaniyorum tabi hamileler icin olandan doktorum ozel hamileler icin vermisti....sizce antibiyotikler hamilelik testini etkilermi hamile olmasamda positiv gosterirmi???
canım tebrikler diyim öncelikle benim bildiğim kadarıyla antibiyotikler testleri etkilemez ki zaten tedbirli olup hamilelere uygun ilaçlar kullanmışsın.sen emin olmak istiyorsan kanda baktır birdeyerimseniben

canım tebrikler diyim öncelikle benim bildiğim kadarıyla antibiyotikler testleri etkilemez ki zaten tedbirli olup hamilelere uygun ilaçlar kullanmışsın.sen emin olmak istiyorsan kanda baktır birdeyerimseniben

yarin doktoruma gidicem canim..onlardada test yaptiricam opuyorumnanaktan...darisi bebek isteyenlerekaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.bu arada slm herkese.ben yine nöbete geldim.bebişlerle uğraşmaya başlayacağım.herkese ii akşamlar

tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bütün isteyenlerin başına :Saruboceq:

selam guzeller aglama hosgeldin yaa yasak da olsa insan bir gelir esim istemior ondan girmiyoru der, walla merak ettik, cok sukur iyimissiniz.
kizlar yaw ben iki gundur unutuyorum yarindan itibaren bizim internetimiz olmayacak.
sizleri ozleyecegim ama bir yandan da iyi olucak cunku gece gunduz bilgisayar basi olmaktan bikmistim ders calismam lazim benim:))
kaynanainkinden hafta bir iki girer bakarim sizlere yoksa ozlerim yaw tamamen kopamam:))
zorr nasilsin?

ya kızlar ya birşey sormak istiyorum ben soğan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl olur sizce?işe yararmı?birde meslekten dolayı nöbetli çalışıyorum hergün taze yapılması gerekiyormuş ama ben vakitten dolayı yapamamkiiiiii bir fikir verin banaaaaaaaa lütfeeennn

neyse ben kaçtım masayı hazırlıyım öptüm sizi gelirim yine

canım merhaba,

sende hamişsin ya acayip sevindim gerçekten darısı başıma artık.ben bebek olayına ara verdiğim için girmiyordum bu topiğe etkilenmiyim diye.şimdi bende aranıza döndüm.başka kimler var hamişşşş olannnn. süppersinizz ya sizz... kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
slm kızlar..
güncüm saol cnm iiyim sen nasılsın ne kadar kaldı güzel hbr almamıza cnm aşılamadan 14 gün sonra falan test yapılıo dimi?

selam kızlar geçmişe fazla bakamadım umarım güzel haberler vardır yeni yılı annemlerle güzel birşekilde geçirdik bol bol gezdik....
herşey çok güzeldi ta ki bugüne kadar nedense yeni yıl hediyemin meleğimin benimle olacağını düşünüyordum -bu aydan öyle ümitliydim ki bal-tarçın-çörek otu yok incir yemeler -klomen yumurtlama günümüde farketmiştim ilk defa ama olmadı ya da rabbim ol demedi .... belkide hayırlısı bu ama şu anda çok umutsuz ve karamsar olduğum için sağlıklı düşünemiyorum en iyisi bir süre bu bebek fikrini aklımdan çıkarmalıyım bunu başarabilecek miyim bilmiyorum ama en azından denicem bu ay artık hiç bi kür uygulamayacağım klomeni de içmicem günlerimide hesaplamıycam ve birazda internetten uzak durmaya çalışıcam ....sürekli başkalarının bebeklerini sevmekten,onlar hakkında konuşmaktan ne zaman bebek yapacaksınız diye soranların sorularından çok sıkıldım...isyan etmiyorum ama bugünlerde neden ben neden biz diye sormaktanda kendimi alamıyorum....herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok biliyorum elimde değil ...yeni yıl yeni umutlar ....umarım bizide yakalarrr.
öğle araları sizlerin güzel haberlerini almak için geleceğim ama akşamları artık neti açmama kaararı aldım bu kararımı uygularsam kafamı rahatlatacağımı düşünüyorum ....hepinizi çok seviyorum biraz zamana ihtiyacım var iyi olacağım beni merak etmeyin kızlarrr hepinizi öpüyorumm

kizlar niye kimse gelmiyor on sayfada yazdim internetim yarindan itibaren olmayacak, hafta bir iki kaynanamdan girerim dedim.
ona gore unutmayin gunu şakkıdı
zorcum test gunum pzartesi ya da pazar saymistim da hangisi karistirdim simdi şakkıdı
yatmassam bu gece gene gelirim opuyorum he^pinizi haftaici geldigimde guuzel haberler olsun Insallah.
bersuucum cok iyi anliyorum dediklerini, biraz uzak dur bakalim belki de iyi gelicektir. 2010 cok farkli gecicek Insallah tum formdaki bayanlar icin.
hamislerimiz doguracak, bizler de hamile kalicaz Allah'in izniyle.

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

yarin doktoruma gidicem canim..onlardada test yaptiricam opuyorumnanaktan...darisi bebek isteyenlerekaydirigubbakcemile5
canım inşallah test dogrudur hamilesindir tebrik ederim ..inşallah herşeyin hayırlısı olur canım.antibiyotigin etkileyecegini bende düşünmüyorum...
selam guzeller aglama hosgeldin yaa yasak da olsa insan bir gelir esim istemior ondan girmiyoru der, walla merak ettik, cok sukur iyimissiniz.
kizlar yaw ben iki gundur unutuyorum yarindan itibaren bizim internetimiz olmayacak.
sizleri ozleyecegim ama bir yandan da iyi olucak cunku gece gunduz bilgisayar basi olmaktan bikmistim ders calismam lazim benim:))
kaynanainkinden hafta bir iki girer bakarim sizlere yoksa ozlerim yaw tamamen kopamam:))
zorr nasilsin?
canım yaa sensiz bi yanımız eksik olacak:(((lütfen çok uzatma arayı günüm yaa..:çok üzgünüm:
canım merhaba,

sende hamişsin ya acayip sevindim gerçekten darısı başıma artık.ben bebek olayına ara verdiğim için girmiyordum bu topiğe etkilenmiyim diye.şimdi bende aranıza döndüm.başka kimler var hamişşşş olannnn. süppersinizz ya sizz... kaydirigubbakcemile2
kısss nerelerdesin sennnŞeniznasılsın tatlım neler yaptın?
selam kızlar geçmişe fazla bakamadım umarım güzel haberler vardır yeni yılı annemlerle güzel birşekilde geçirdik bol bol gezdik....
herşey çok güzeldi ta ki bugüne kadar nedense yeni yıl hediyemin meleğimin benimle olacağını düşünüyordum -bu aydan öyle ümitliydim ki bal-tarçın-çörek otu yok incir yemeler -klomen yumurtlama günümüde farketmiştim ilk defa ama olmadı ya da rabbim ol demedi .... belkide hayırlısı bu ama şu anda çok umutsuz ve karamsar olduğum için sağlıklı düşünemiyorum en iyisi bir süre bu bebek fikrini aklımdan çıkarmalıyım bunu başarabilecek miyim bilmiyorum ama en azından denicem bu ay artık hiç bi kür uygulamayacağım klomeni de içmicem günlerimide hesaplamıycam ve birazda internetten uzak durmaya çalışıcam ....sürekli başkalarının bebeklerini sevmekten,onlar hakkında konuşmaktan ne zaman bebek yapacaksınız diye soranların sorularından çok sıkıldım...isyan etmiyorum ama bugünlerde neden ben neden biz diye sormaktanda kendimi alamıyorum....herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok biliyorum elimde değil ...yeni yıl yeni umutlar ....umarım bizide yakalarrr.
öğle araları sizlerin güzel haberlerini almak için geleceğim ama akşamları artık neti açmama kaararı aldım bu kararımı uygularsam kafamı rahatlatacağımı düşünüyorum ....hepinizi çok seviyorum biraz zamana ihtiyacım var iyi olacağım beni merak etmeyin kızlarrr hepinizi öpüyorumm
oyyy bersumm benimmmŞenizyaa canımm kendini öyle iyi hissedeceksen uzaklaş tabii..ama çok da uzaklaşma özleriz ya:((günde yok şimdi offf...özletmeyin kızlar...
bersum hiç üzülme canım benim..çok iyi anlıyorum seni..bi yere kadar güçlü oluyoruz,sonra duygularımız bi yerden patlak veriyor ve senin düşündüklerini düşünüyoruz hepimiz buna eminim...ama sonra beynimiz kendini yeniliyor yine mutlaka..sürkli aynı karamsarlık içinde olsak yaşayamayız..üzme canını hayatım olacak yakında inşallah..biraz kendi haline bırak madem dedigin gibi...hakkında hayırlısı olsun bersum seni çok seviyorum arkadasımŞeniz
--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

canımm çok sagol Allah razı olsun...ne güzel bizi önemseyip yazmışsın...profilinde bekar yazıyor..inşallah sende vakti geldiginde çokkk iyi kalplii,seni canından çok seven,içinde Allah sevgisi ve korkusu olan,hayırlı bir insanla evlenir mutlu olursun..vee bebişin de hemen olur inşallahhh.çok içten diledim kızzz:))):Saruboceq:

amin canım nişanlıyım tam dediğin gibi bir insanla inş bebem de olur imanlı eee ümmeti çoğaltmalıyız dualarda bulusalım inş

makbuşummm konusurken pc kapandı açamadım bitanem üzgünüm:((kusuruma bakma..koray geldi işten de o düzeltti cnm benim.şimdi de msn açılmaz:(((

amin canım nişanlıyım tam dediğin gibi bir insanla inş bebem de olur imanlı eee ümmeti çoğaltmalıyız dualarda bulusalım inş

canım ya ne tatlısın MAAŞALLAH:nazar:Allahım mutlu mesut etsin bir ömür boyu..bende sana o duayı ederken eşimi anlattım sankikaydirigubbakcemile3Allahım herkese hayırlı kısmetler nasip etsin...bebeginizde sizi bekletmeden gelir inşallah:Saruboceq:

Back
X