"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya aysen koyabillsem test çubuğunu hani ilk yaptım ya o zaman tek çizgi çıkıyo zaten normalde ama ötekinin yanı tek çizgi gibi değil bayağı kırmızı leke kaldı öyle öteki gibi çizgi değil mutlaka test bozuktu eczacı kız o kıpkırmızı lekeyi görmedi diyoki burda tek çizgi var ..
bende biliyom zaten ona bu kırmızılık neden var bozuk olabilirmi dedim hala çubuk öyle duruyo atmadım eşim saklıyo ne yapacaksa
ama başka bi tan daha zorladı yaptım çünkü yapmadan çenesinden kurtlamam onda tek çizgi vardı ilk yaptığım test gibi bu zamana kadar hiç olmadı olsa idim iki testte düzgün çıkardı değilmi??

ya ben anlamadım takmıyorumda belim ağrıyo nedense ben kaçtım sonra görüşürüz kızlar..

riçhim canım vlalhi anneml güzel geçiyoda dükakn var evde bırakıym geliyom pek zoruam gidiyo sonrada arakadman geliyo anacığım sen ne yapıyno sılar kesik kız iş yapılırmı keyfine bka canım kolay gelsin
loçkma gitinim bugün izinlisn sende ev iin temizlersin bacım kolay geslni
bersucum caınm iyi olamn çok sevnidim canım yerin çok belli oluyo canım

nurcum güle güleeeeeeeeeeee

prenses Insallah melegin seninledir. catlatma ignesi bende de ilk gun bas agrisi yaptir betahcg var ya icerde vucut aniden gelince sasiriyor bir bu ne lan ben daha yumurtayi bile catlatmadimki die kaydirigubbakcemile3 Insallah bu ay kirmizilar dokuz ay kadar gecikir.

oh oh bebis kocaman oldu Masallah :nazar: bir de su agrilarin gecse kendine iyi bak makbercim acaba bir uroliga mi gitsen, belki daha kolay cozumu vardir, Insallah en kisa zamanda tastan kurtulursun. :nazar:

derincim cok sevindim hayrili olsun sira bebiste demek :nazar:
kizlar kaynanamdayim daha d asilama topigine bakmam lazim cok duramayacagim.
rich ebrar nurun kizmilar gelmemis kizlar ucunuzde hamile olsaniz surda bir cossak bir cossak opuyorumnanaktan
ben iyiyim kizlar cuma test yaptiracagim asil gunum pazar ama burda haftasonu test yaptirmak icin uzaga gitmem lazim, cuma hayirli gunde halledeyim dedim :hulya:
regle belirtilerim cok muhtemelen olmadi ama asilamaya devam edecegiz bebek kacicak biz kovalayacagiz.
haber vermeye gelirim guzeller. hepinizi optum.
nurunnnnnnnnnnnnn kiz test yap beni deli etmeeeeeeeeeeeee izmire gelirim bak zorla teste gonderirim aman degilsen de degilsin canim buyutmek yok ama test yaptir yuh artik bu kadar da gecikir mi makber kilikli inat ettin, gerci nuruncum bu inatlar iyi oluyor ardindan genelde sipalar gelior Insallahhhhhhhhhh :nazar:
günüm ohh seni burda görmek çok güzel nasılsın bitanem?az kaldı test gününe inşallah pozitifi görüceksin .
buarada bende aynıyım hala gelen giden yok olsa testte çıkardı diyorum ama bakalım.benim herzamanki durumum yaa..
kızla r günaydın
amkbercim gözün aydın çok şkür canım inşşaalh 9 ay boyunca rahat sağlıklı geçer gebeliğin canım diidkat et kendine oyrma kendini sadece beişin ve sen eşin yapsın her şeyi ok öptüm
loçkam seninide göüzn aydın sizin için en hayırlsııs en güzwelü oslun her şey gönlünce olsun işaalh beişin kucağına alırsın eşinde sonra gider öptüm
ebroşum canım nişaaşaşlh hayırdırgecikmen canm ben inanıyom bir ün sana süpriz yapıpa gwelcek
riçhim nişaşşaaşlh gelmeyecek seni kırmızıılar kar yağıoy ne güze ldikkat ek kandine
nurcum sen nasılsın daha tahilil yapamdınmı
günm hoşgeldin canım sen ne zaam test yaptıracan
kızlar bu ay herkesin regili geçikmiş hayırdır inşlalh içimden bir ses topluca hamişsiniz diıye bir his geçiyo inşaalh öğledir
sevalim nasılsın datlum?annenle vakit geçiriyosun negüzel .
inşallah hislerin gerçek olur canım .topluca hamiş oluruz .rabbim duyar bizim sesimizide..
gün seval sormayın dün benimki gece gelirken12 oldu olacak saat test almış yap diye dedimki yapmayacağım vır vır etti kalktım yaptım ama ben anlamadım ilk çizgi çıktı ya ikinci kıpkırmızı kaldı ama öteki gibi değil bayağı orası kıpkırmızı çizgi desem değil ama tam o ikinci çizginin olacağı yer leke gibi kırmızı benimki hopluyo zıplıyo ama dedimki bu bozuk galiba böyle test olmaz ye iki belirgin çizgi olur yada sadece tek çizgi olur ötekiler öyle olmuştu hiç böyle olmamıştı..
beni zorla aldığı eczaneye götürdü orada adamlar vardı onlara utandım oradaki kıza sordum kız dediki bu burda tk çizgi var :(
dedimki o zaman bu bozuk şuradaki kırmızılık ne dedim aptal ben görmüyorum dedi ama vaaarrr tamam hamile olmayabilirim ama neden oradaki kırmızılığı görmezlikten geliyo bi burun kıvırarak konuşuyo ben çıktım hava soğuk arabaya yürüdüm o hala orda kalmış başka test istiyo yolda çok kızıdım biliyom hamile olmayacağımı neden bana zorla yaptırıyon dedim evde yine yakamı bırakmadı bu sefer tek çizgi çıktı testleri başına attım dedim beni bir daha zorlama ...
işte böyle çok uzun oldu değilmi kusura bakmayın bu sabahte kan vermeye gidelim dedi ama istemiyom kandada çıkmayacak o beklemeye heyecana değecekmi zaten test ler yıpratıyo beni adet olmayı beklicem olmassam dr gidecem muayene olmaya..

nurcum seni ümitlendirmek istememde vargibi geliyo yaa .bide ikinci testi birikmiş idrarla yapmadığın için çıkmamış olabilir inşallah vardır tatlım.mücizen seninledir..öptümm
bide şu yengeni filan takma allah nasip ederde sende karnını gere gere gezersin inşallah

iyiyim canım sağol,napım iş güç işte çalışıyoruz maalesef:sinifsinif:
arada okuyorum çıkıyorum sen hala olmadınmı ne sabırlısın ya şimdiye kadar 100 kere yapmıştım ben
sevalcim nbr gözünaydın cnm
derinnnn seninde gözün aydın cnmcım
makbuş kızz seninde gözünaydın anam toplucaa hepinizin gözü aydınkaydirigubbakcemile2
kızlar ya kendimi çok garip hissediyorum he dün eltimin bebeğinin cinsiyetini öğrenmişler akşam hemen bana geldiler kaynanam eltim falan anlatıyorlar bana yok ilk göstermedide çikolatayla kandırdık falan diee :sinifsinif:
çok üzülüyorum yaa bide biz eşimle karar verdik herkese sorun yok dedik eşimin üzülmesini istemediğimden dolayı dün kayınvalide tutturdu kendi dr göstercekmiş tahlil sonuçlarını bende gerek yok dedim geçiştirdim giderkende unttu Allah'tan... :1no2:
canım yaa üzülme lütfen bu insanlar böyle işte insan enyakınlarından böyle şeyler duyunca daha fena oluyo inşallah rabbim biran önce sanada verirde eltinin doğumuna karnında bebişinle gidersin.ah canım bende neler yaşadım anlatsam masal olur .rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah..
selam güzeller nasılsınız diye bi bakayım dedim ben bugün daha iyiyim toparladım kendimi sağlımız yerinde kocişim yanımda ne yapalım bebekte naz yapıyor yapsın bakalım o nazlıysa bende çok inatçıyımmm .....
derincim eşinin tecili olmuş çok sevindim tatlım ...
makbuşum miniğini görmüşsün kocaman olmuş yeğenimiz maşallah ona ve sana...
riçim sanada kolay gelsin tatlımm....
neyse ben kaçar öğle tatilim bitmek üzere
m
canımm ay sevindim seni görnce özledim yaa .iyi olmana sevindim inşallah çok daha iyi olucaksın bitanem..
yok canım hala gelmedi benim kırmıızlar perşembe gidicem bakalım nerde kalmışlar
bende çok üşeniyorum ama mecbur
artık yumurta takibine başlar herhalde regl olduğum zamanda

ayşenim hadi hayırlısı yaa inşallah süprizle karşılaşırsın tatlım.öpüyorum senide..

selam hanımlar bugece hç uyuyamadım sabahda geç kalktım haliyle ama başım çok ağrıyo .
hepiniz iyisinizdir inşallah .herkesler gitmiş galiba..
gökcem uğramamış hayırdır oda benim gibi uyuyakaldı galiba ..
makbuşum daha iyisin inşallah canom..
derinim gece geç gelmişsin cano keşke uykum kaçtığında açsaydım.neyse izinlisin bugün görüşürüz inşallah..

slm kızlar nasılsınız makbuşum çok sevindim meleğinin iyi olmasına işallah taşınıda düşürürsün bebeşe zarar vermeden derinim çok sevindim tatlım demekki hayırlı olan buymuş rich canım işallah gelmeyecek kırmızılar bebiş gelecek canım gökçem ebrarım bersum günüm senam rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah bu ay ben iğneyi vurulalı 13gün oluyo aşırı baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum ya bide uykusuzluk çekiyorum delirecem ama uyuyamıyorum kasıklarımda arada ağrı oluyo ama çok değil bide iştahım çok açılmış sürakli bişeyler yemek istiyorum ama benim hiç umudum yokkkkkkkk yaaaaaa geçen sefer iğnenin 17.günü adet olmuştum bakalım4gün kaldı işallah olmamda bebiş gelir artık

canım amin inşallah.sende inşallah minişine kavuşursun .aslında anlattıkların hamişlik belirtisi inşallah yanılmıyoruzdur.öpüyorum tatlım herşey gönlünce olsun..

ebuşum naber kuşum nasılsın bacıma.s.

canım inşlhh perşembe iyi haberlerle dönerim yaa çok merak ediyorum ne dicek ne önericek
dua edin banada kıslar :1hug:

ayşenim saol datlum iyiyim sen nasılsın?konuşamadık ikigündür..
inşallah hayırlı haberler alırsın tatlım.endişelenme bismillah deyip tedaviye start vericen inşallah

kızlar ben kaçıyorum yaa .işler beni bekliyo geç kalkınca iş bitmiyo .yemeğimde yok .neyse öpüyorum sizi görüşmek üzere..

sevalcim sen kalmışsın bi bende bakamadan duramıyom pcnin olduğu oda soğuk spbayıda getirmek istemiyom ağır çünkü kalın kalın giydim geldim burada güneş var ama hava çok soğuk bi yerlerde kar var galiba sen ne yaptın devretme işi kaldı dağilmi

ebrarcım canım ya inş hepimiz karnınmızı gere geregezecez hp beraber güzel hamile kıyafetleri giyecez ama inanınki hepimizin bi anda hamile kalmasını istiyorum ..
valla gece kaynatıyonuz ben bazen bakıyorum katılamıyorum aranıza :(( ama uyku düzeninizi bozmayın bebe ağlamalarıyla kalkacağınız günler yakındır...

nurum giitim ananme bakmamaya yemek ypıyomuş deim gel nerd kladın
canım kız yok ortalarda gidiş o gidiş kladı

selam kıslar..
nurum yaa seninle konusurken çaya falan bakayım dedim sonra bi baktım net gitmiş.açılmadı bi süre..sonra bende kahvaltıyı hazırlamaya koyuldum cicim..kusura bakma cnm benim.bak bekle belkide çıkar bi dahakine cnm...hem su içip içip yapılmazzz su yogunlugunu alır idrarın olmaz geçerli degil o yani:))
kıslarr öptüm hepinizi çıkıyorum acilen ..kardeşime gidicez temizlikyapıyom .

kızlar mrb
nuruncum bence testini sabah tekrarla ama dedigin gibi test bozukta olabilr bulanık olunca olmuyo yani çizgi olan yere çıkıcak neyse inş hamişsindir canım
günüm sende cumaya yapıcakmışsın hadi hayırlısı bebegin senle inş
bersum daha iyimişsin canım napalım bizimde kısmetimiz bu zorla elde edicez sen üzme dedigin gibi bizde inatçıyız...
ebroşum naber datluş uyuya kaldım 11 de kalktım sonra komşular geldi kahve yaptım 12 de gittiler ondan sorna kociş geldi yemege o gitti sonra yemegimi yaptım vee geldim
geldim ama kimseler yokk neyse bende gidem barim kib öptm akşam görüşürüz

derinim temizlige gidiyon datluş kolay gelsin öptm
makbuşum datlu hamiş sen napıyon yaa uyumaya mı gittin fıstık
sevoşum senden naber cano annenle napıyon gezdiniz mi beraber ohh vakit nasıl geçiyo bilmiyosundur bile:)
richim sen napıyon yaa hala kar yagıyomu yaa :(

deri ne kusuru canım aşk olsun.. cicim ya belkide gece gece testmi yapılırmış hiç :)) ben beklemeye devam ediyorum em çok zor haaa valla peçete ile baka baka yara etiim :kedi: sana iyi gezmeler canım..
seval bacım ananımı kaybettin kız anlamadım evdenmi gelmedi yoksa dışardamıydı ??
gökçecim inş bakacaz iyi günler canım..

Back
X