"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kıslarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummmmm:sm_cool:
nazarboncugumuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
demin mesaj attı bana nete giremiyor teyzesinde şuanda..ayy acaip oldum sevincimden yaaaa...çift çizgi hemen çıkmışş net bi şekildeee yarın kan testine çagırmış doktorr haydeeee halayaaaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

ayyy inanmıyorum bu nekadar güzel birhaber .:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
boncuğum gözün aydın tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .çok mutlu oldum çok şükür yaaa.
derinim sende haber verdin çok saol bitanem..
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar halaya koşun boncuğum hamişşşşşşşşşşş

bende tesadüfen girdim böle güzel bir haber almış oldum çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ay çok güzel 2010 nun en güzel ve ilk hamiş haberi çok güzelllllllll

gökçoşum dükkamdan dolayı gezmedik kız dükakandaıyz anca hafya sonu götüreyim deniz kenarına anamı
nurucm kız dükakng gelcekti geç kaldı merğer yemek yapıyomuş evdeeeeee

kıslarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummmmm:sm_cool:
nazarboncugumuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
demin mesaj attı bana nete giremiyor teyzesinde şuanda..ayy acaip oldum sevincimden yaaaa...çift çizgi hemen çıkmışş net bi şekildeee yarın kan testine çagırmış doktorr haydeeee halayaaaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
ayyy inanmıyorummmm bu ne kadar güzel bir haber Allahımm nasıl mutlu oldum anlatamam..boncukumm Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağınada almayı nasip etsin ohhhh bende giriyim halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito

ayyy ne güzel bi haber arkadaşı her ne kadar tanımıyo olsamda çoook sevindim onun adına ALLAH devamına erdirsin inşaallah..

evvettt kıslarrrr işte böyleee 2010 un ilk haimş haberini de boncukumdan aldık..o haalaa kesin degil diyo ama iyice çıkmış çizgi:)))

inşallah bitanem yaaa...
ay o malum konuya takıldım offf çok üzüldüm yaaa..bi bakam yine dönerim topice:)

nazarcıgım allah analı babalı büyütsün cnm cok şükür sende kavustun melegıne darısı bızlere ınsallah:Saruboceq:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

derınım coktandır ıstıyodu dımı nazarım ay ya cok mutlu oldum vallah darısı hepımıze ınsallah

derınım coktandır ıstıyodu dımı nazarım ay ya cok mutlu oldum vallah darısı hepımıze ınsallah

evet riçim yaa..çok istiyodu o da ama son zamanlarda salmıştı kendini..hiçbi çabası yoktu..kafasından da çıkardı gibiydi..ama bak beklemedigi anda geldi...darısı sana ve tüm isteyenlere fıstıkım:Saruboceq:zemuszemus

derinim temizlige gidiyon datluş kolay gelsin öptm
makbuşum datlu hamiş sen napıyon yaa uyumaya mı gittin fıstık
sevoşum senden naber cano annenle napıyon gezdiniz mi beraber ohh vakit nasıl geçiyo bilmiyosundur bile:)
richim sen napıyon yaa hala kar yagıyomu yaa :(

gökcem neyapım tatlım kar ara ara yagıyo vallah suda kesık hala:1no2:
sen nasılsın ıyımısın fıstıgım

Back
X