"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben geldimm
ayyyyyyyyyyyyy boncugummmmm hamileeeeee çok sevindim yaaa inş kandada belli olur yarın rabbim saglıkla kucaklamasını nasip eder hayırlısı ile inş bizlerde ardından hamiş oluruz inşşşşşş:teytey::teytey::hooray::teytey::teytey::nazar::nazar:

oy kankim gelmiş olumunekankayizsmile
valla eklemişler pörtlek göz ben oluyodum demi olumunekankayizsmile
naber datlum iyisin demi?

hoşbulduk cano
aaa evet pörtlek gözlğ olan sen sıkıştıranda bennnalsanaalsanasmile bundada kırmızı çantalı ben olam mavili sen aklinialirimsmile

tamam cano kabul mavi çantalı ben ikiside eşit vuruyo zaten..alsanaalsanasmileaklinialirimsmile

ya ama bak mavili olan dişlerini sıkıyo vururken ben o yüzden o olcamkaydirigubbakcemile3
sen naptın datluşum

bağırmıyom looo sana bağırırmıyım hiçç .aslında bugün nedense çok sinirliyim alsanaalsanasmile

uyy kıyamam sen merak etme ben burdayım sinirini alırım ben seninolumunekankayizsmile sıkma canını

ya ama bak mavili olan dişlerini sıkıyo vururken ben o yüzden o olcamkaydirigubbakcemile3
sen naptın datluşum

hayır mavili ben olucam aklinialirimsmile
napıyım yedik içtik kociş film izliyo bende burda dolanıyorum .tadı tuzu yok topicin .ah gidi eski günler..boshayallersmile

ya galiba ondada pko vardı tamda bilemiyorum ama çok sevindim yaa .allahım bizede nasip etsin..

he yaa şendik eskiden ama yeniden öle oluruz inş kızlar hep gelip gitmiş yaaaa
ayy düşünürmüşdeeeee :)

Back
X