"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar birderdim var bölümünde bi konu var okuyunca kanım dondu .allah kimsenin başına vermesin..

canım prl yüksekken hamile kalınmıyo ama yumurtlama olur yani senin dr da sorun yoktur bence sıkma canını dogru davranmış ilaç vermemesi gerekti oda vermemiş zaten.:)

gökcem senın prolaktın kendı kendınemı düşüyokı düşmesı ıcın ılac vermıyo anlamadım bacım yabilmiyorumkismile
cok soru sordum yanı 22 keyken normalı 32 yazıyodu vermesı gerekmıydı bana dostıneksı

aaa sımdı 22 ıken hamıle kalınmazmı ben doktora gıdım ozaman cnm ya kusrabakma senınde basını sısırdım

cano sınır 24 galiba yaa .oyüzden vermemiştir doktor .bide çok oynayan bişeymiş prl .endişelenme bence ama tekrardan yaptır istersen..

aaa sen prl ilacı mı diyon? kız bende yumurtlama ilacı klomen felan sandım tabiki bana dr um ilaç veriyodu dostinex felan düşerdi bide ben hayıt otuda kullanırdım ek olarak eger sana vermediyse yüksek gibi verse iyi olur kullan canım yani 25 ten yukarı oldugunda verilir benim 27 idi vermişti dr um

sagol ebrarım ya ıyıce delırdım vallah artık bacım hakkımız hayırlısı

sağol gökcem ya burdakı doktorlar tuhaf ya neyaptıklarını kendılerıde bılmıyokı su havalar düzelsın ılk ısım doktora gıtmek olucak cnm

kızlar ben kacıyorum artık yrn erkencıyım kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun

selam güzeller maşallah iyi kaynatmışınız haaa guclubacismileyemekten beridir kendime gelemiyorum acık yemiş olmama rağmen dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi boğazıma kadar doluyum sankii ıyyy...banyoya giricem beyfendinin kardeşi geldi tavla oynuyolar gitmesini bekliyorum o ara bakim dedim..nabersiniz bakalım

gökcem bende kaçıyorum canım ya .başım ağrıyo bide gözlerim yoruldu .sana iyi geceler datlum .öpüyorum seni..

hoşgeldin makbuşum valla epey kaynattık yaa nolsun canım evdeyim bende bi yandan filmebakıyom bi yandan kk idare ediyoz sende gticen öle mi neyse bende kaçarım gidince
ebroşum gidiyon mu cano hımmm neyse hadi kib öptm iyi geceler tatlı rüyalarrr... boshayallersmile

makbuşum hoşgeldin canım.senide öpüyorum .ben kaçıyorum yaa .artık pcye bakmaktan gözlerim görmiycek.iyi geceler..

off neyse gitti ben geç olmadan banyomu edem gelirim yine hemde uykum açılsın biraz öptüm sizi burda olursanız görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…