"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın hanımlar güzel ve süprizlerle dolu birgün diliyorum...
benim bugün keyfim yok ikigündür acayip sıkıntı var içimde hayır olur inşallah .kendimi dışarı atıcam .daha sonra görüşürüz.öpüyorum hepinizi..

ebrarcım neyin var kızzz hayrolsun bende senden farksız değilim sitenin öteki topiclerine baktımda valla kadınlar hiç dertleri yokmuş gibi şen şakraklar...
günlük olarak o gün ne giydiklerinin ve kendilerinin resimlerini çekip çekip koymuşlar bize ve özellikle bana baksana dünyanın sonu gelmiş gibi karamsarız üzüntülüyüz niçin bebemiz olmadığı için RABBıM başka dert vermesin...
ay şaştım kaldım nasıl akıl ediyorlar ben öyle bezmişimki saçımı taramaya halim yok kızlar giyinip giyinip resimlerini çekip birbirlerine gösteriyorlar ALLAH ım tez zamanda bilere hayırlı evlatlar nasip etsin ama hayat devam ediyor...
üzme tatlı canını...

nurcugum hayırlısı cnm ya ınsallah allah hepımızın gönlüne göre verır
esın ne testı yaptırıcak cnm allah ugraslarınızı bosa cıkarmaz umarım

ahh canım neyim olduğunu bilsem .bazen geliyolar işte ağır geliyo herşey .beklemek ,özlemek .biliyorum imtihandayız ama şeytan uğraşıyo galiba .kafamdan atamıyorum düşünceleri .allahım dermansız dert vermesin ama çok yoruldum .biliyorum hepimiz aynıyız .insanların lafları çok batıyo .teselli sözleri bile canımı acıtıyo buaralar.heryeni güne başlarken içinde bebek hasretiyle uyanmak mafoldumben
biliyorum kızıcaksınız bana ama iki gündür kötüyüm galiba pes etmek üzereyim .nedüşüneceğimi ne yapacağımı bilemez haldeyim.allahım hepimize sabır ve güç versin.ölüm ve hastalıktan sonraki enbüyük imtihanı veriyoruz .allah yar ve yardımcımız olsun.içimde çok şey var ama yazdıkca kötü oluyorum .herşey bizim için katlanmak zorundayız.

mrb kızlar........gökçecim beni merak etmişsin sağol biratenm benim bugün 10. günüm haftaya salı yaptırmayı düşünüyorum testi inşallah olmazsam...biraz moralim bozuk gerçi hafif hafif karın ağrım ve bel ağrım oluyo sanki olacakmışım gibi hissediyom ödüm kopuyo...dayanamam kızlar negatif çıkarsa yıkılırım...nolur dua edin bana...

kızlar nerdesiniz........:çok üzgünüm:

yeni smileyler eklenmiş gördünüz mü ne güzel.....

senacimmmmmm nasilsin? komsudan kacak internet buldum :smiley-cool:
kiz olumsuz olma deli, benim de karnim acayip agriyor aynen hamile kaldigim ay da normal regle zamaninda da agridigi gb yani o bir isaret degil tatlim olumunekankayizsmile

kizlar nasiliniz? ebrosum canim oyle anliyorumki test yaptirmaya bile halim yok.
canim Allah beterinden saklisin Rabbim kucagimiza alacagaimiz saglikli bebeklere vaktinde hamile kalmamizi nasip etsin Insallah.
kizlar biliyorsunuz internetim yok artik boyle daha iyi olduguna karar verdim ya kacaktan ya kaynanadan gelicem sizleri gormeye ama kkdan uzak durmak iki gunde bile acayip iyi geldi enterasan bir sey iyi gelior ama sizleri ozluyorum iste.
yine de tavsiye ederim en azindan ben cok memnun kaldim esimin interneti iptal ettirmesinden, hep aklimda ve dularimdasiniz guzeller.

senacıgım dualarımız senınle cnm benım morelın yüksek tut ınsallah bebişin senınledır:Saruboceq:
ebrarım yapma bıtanem ya bazen hepımıze gelıyolar cnm ama güçlü olmak zorundayız esımız kendımız ıcın evet ımtıhandayız allahın ıznıyle basarıcaz gecıcez bu sınavı koyverme sakın cnm neolur allahım mukafatlandırıcak bızı bıgün buna ınan cnm yetrkı asamıcagımız engeller dertler vermesına.s.
günüm gelmıs hosgelmıs cnm demek ıyı gelıyo kkdan uzak kalmakaklinialirimsmilebendemı denesem acaba cnm ya cumayada az kaldı umarım sonuc güzel olucak buarada haberı kacırdın sanırım nazar hamıleymıs gecmıse gıdemedın sanırım kendıne ıyı bak günüm özletme kendını

nerdesınız kızlar yaalsanaalsanasmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileohaoldumsmileguclubacismile

ebrar bende aynı ruh halindeyim kendimi o kadar berbat hissediyorumki anlatamam kimseye bişey diyemiyorum bana bi yol gösterin diyemiyorum çünkü bu öyle bir şeyki RABBıM kaderimize yazmış ise ancak gerçekleşir inş yazmıştır ve biz dualarımız ile alnımıza yazılan bebelere kavuşacağız şu an iman sağlık huzur ve bebekten başka bir şey istemiyorum RABBıMıN hazinesi bol inş bizede o hazineden bi melek lutfedecektir... dua edelim başka elimizden ne gelir ..
lütfen ümitsiz olma..

richicim benim eşimde sperm sayısı ve hareketliliği düşük işte o yuzden hamile kalamıyorum gerçi drler bu sayı vve hareketlilikle hamile kalabilirsin dedi ama bak hala yok :mymeka:
işte bi yer tavsiye etmişler orada tedavi önerirlerseki inşaallah bi ilaç yada başka bişey verirler şu sayı ve hareket düzelir...

kızlar mrb
senacım geldim topiginede rastlaşamadık neyse sen şuan olumlu düşün herşey rabbimin takdirinde senin günün ve burdaki herkesin bi an evvel melegine kavuşmasını diliyorum rabbim çok bekletmez inş ve sende ummarım hayırlı bi sonuç alırsın kib dualarım seninle ve günümle....
ebroşum canım yaa seni anlıyorum desem ne kadar anlarım yılların hasreti üzüntüsü stresi var sende ne desem boş kalır teselli edemez biliyorum ama rabbim büüyük daha üzücü dertlerle sınamasın bizler saglıklıyız kocişlerimiz yanımızda onların olmadıgını düşünmek ne kadar acı demi? o yüzdenhemen toparlan ve bi an evvel dr git ben inanıyorum ki rabbim senin yüzünü güldürücek haırlı evlatlar nasip edecek inş sana ve isteyen herkese...
günüm sende gelmişsin görüşemedik umarım seninde sonucun hayırlı olru sende üzme kendini negatifi alsak bile bi şekilde devam etmemiz gerekiyo ama inş pozitif sonuç alırsınız
kızzz BONCUKKK naptın testi kana gittinmi canım yazmamışsın inş minigin seninledir canım hayırlı olsun tekrardan
zeyncim sen nasılsın geçen gelmişsin karşılaşamadık sen neler yapıyon tekrar tüp yaptırıcan mı?

kızlar bende misafirlikteydim geldim yemek yaptım birazdan kaçıcam zate kimse yok gece gelirsem görüşürüz kib öp

slm kızlar nbr?bende bugün tsh baktırdım 3.82 çıktı hap verdi tshı olan varmıydı aranızda kızlarr bide bu çıktı ya offffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…