"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

süper bi haber bu ya boncummm tebrik ederim bitanem inşallah kan testinde onaylayacak canım benim nasıl sevindim rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım yaaa darısı olmayanlara :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

boncuğum hayırlı olsun tatlım allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin işallah kandada çıkacak

kızlar çatlatma iğnesini vurulduktan kaç gün sonra gebelik belli olur benim bugün 14.günüm çok korkuyorum

selam güzellerr off yine topic bomboş bilmiyorumkismileneyse boncukum yazamadı heralde buraya msnde görüştüm ben kan vermiş ama sonucu yarın alıcakmış sağlık ocağında yaptırmış..inşallah güzel haberlerle gelir..neyse bende acık topicleri dolanam

makbuşşşşşşşşşşşş güzel hatun gezici senibayanssulusmilezemuszemus

selam bacılar nasılsınız bakalımmm

yarın 11 45 e randevum var bakalım ne dicek doktor sultan bayanssulusmile

inşlhhh ii haberler gelirimmmmmmm olumunekankayizsmile

günaydın güzeller...açılış benden :))
derinim istesek eklemezlerdi bizim sıyrıkı kaydirigubbakcemile3neyse kimseler yok bende kaçıyım uyuklarım acık gelirim yine öpüldünüz
evet bitanem yaaa tıntınıtınıtınıtınımmmmmaklinialirimsmileaklinialirimsmile
günaydın kızlar...

nurcum dün gelemedim kusura bakma ya ben uyuya kalmışım hiç sorma.
nasılsınız umarım iyisinizdir.

gün, derin. seval, rich, makber ve diğer tüm arkadaşlara selamlar...
:asigim:
selam canım yoktun epeydir..iyisin inşallah?
evet yaa ama bugün daha iyiyim cnm benim çok sagol gökçemmopuyorumnanaktansen naptın canom iyisin?
sagol fıstıkımbayanssulusmileevet nickler süperrrrrrralsanaalsanasmile
kız riçim seninkide gelmeyecek inşallah cnm yaaa.ALLAHIM sen büyüksün boncukumdan sonra tek tek gelsin bebişler yaaa:Saruboceq:
ah bitanem yaaa canımsın..nolursun üzme kendini..Allahım başka dertler vermesin..gökçemin dedigi gibi eşlerimiz yanımızda bizi çok seviyorlarr..bu bebin için herşeyden önemliidünyanın sonu degil hiçbirşey...ama biliyorum şuanda ne desem boşşsen zaten bunların hepsini biliyorsun iyi yürekli arkadasım benim...bu sıkıntılar hepimizde oluyo..ama çabuk toparlan bitanemŞeniz
aaaa kızlar yoksunuz yine yaprak dökümüde yok gelin hadinn bayanssulusmile

geldimm kıss pc yi anca açabildim hee sinir oldum..
nasılsın canım?gelen giden yok tabii oh ohhhh gelmesin:))

günümmm birebir konuşamaz olduk offf(neyse öyle iyisin madem sorun yok..sen iyiysen bizde iyiyiz cnm..
senam benim hepiniz dualarımdasınız inanki..herşey harika olacak inan buna..Allahım çok büyük..inşallah onun iziniyle aşılamalarınız tutmuştur:Saruboceq:

makbuşşşşşşşşşşşşşş nerdesin anacımmmmm yazmıyonnn msn gelbayanssulusmileaklinialirimsmile

deriin napıyon canım ya bende bakınıyom başaka topiclere eşim gelir birazdan nasıl gidiyo iyisindir umarım msnn açıkmı senin bende kapalı gözüküyo neden?

ay deriin öyle deme bebekte yok olayım artık inan bel ağrısı yapıyo sıkıntı oluyo ben şaştım kaldım yarın 10 gün olacak ömrümde ben böyle olmadım bi film bu kadarmı etkiler ya

ay deriin öyle deme bebekte yok olayım artık inan bel ağrısı yapıyo sıkıntı oluyo ben şaştım kaldım yarın 10 gün olacak ömrümde ben böyle olmadım bi film bu kadarmı etkiler ya

makbuşşşşşşşşşşşşşş nerdesin anacımmmmm yazmıyonnn msn gelbayanssulusmileaklinialirimsmile

derinim hoşgeldin canım yaa işlerim vardı acık yazamadım o yüzden..şimdide çıkıyorum sonra görüşürük öptüm sizi

ay sitede sorun oldu kıslar iki defa gönderimşim makbuşa:)))

nurcum tabiki yani eger bebiş yoksa gelsin tabi ama belki de vardır ben hala umutluyum..geç döllenme olabilir..herşey olabilir...rahim filmi de geciktirmiş olabilir tabi doktorun dedigi gibi..şimdi gelmiyo diye streslenirsen hepten geciktirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…