kıslarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummmmm:sm_cool:
nazarboncugumuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
demin mesaj attı bana nete giremiyor teyzesinde şuanda..ayy acaip oldum sevincimden yaaaa...çift çizgi hemen çıkmışş net bi şekildeee yarın kan testine çagırmış doktorr haydeeee halayaaaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
evet bitanem yaaa tıntınıtınıtınıtınımmmmmaklinialirimsmileaklinialirimsmilegünaydın güzeller...açılış benden :))
derinim istesek eklemezlerdi bizim sıyrıkı kaydirigubbakcemile3neyse kimseler yok bende kaçıyım uyuklarım acık gelirim yine öpüldünüz
selam canım yoktun epeydir..iyisin inşallah?günaydın kızlar...
nurcum dün gelemedim kusura bakma ya ben uyuya kalmışım hiç sorma.
nasılsınız umarım iyisinizdir.
gün, derin. seval, rich, makber ve diğer tüm arkadaşlara selamlar... :asigim:
evet yaa ama bugün daha iyiyim cnm benim çok sagol gökçemmopuyorumnanaktansen naptın canom iyisin?kızlar günaydınnnn gününüz çokkk güzel geçer inşallahhhhhhhhh...
nuruncum bence filmden o kadar gecikme yapmaz ama aklına kötü şeylerde getirme belki bünyen degişime ugradı yda bebik yolda :)
derinm karşılasamadık canım yaa heryerinde agrıyomuş geçmiş olsun fıstıkım
sevalim sana ve derinime kolay gelsin allah siftahınızı artırsın inşş
neyse az gezem topikte bakam neler var:)bilmiyorumkismile
sagol fıstıkımbayanssulusmileevet nickler süperrrrrrralsanaalsanasmilegünaydın kızlar nasılsınız nurum senın doktor bısıy yapmamıstır kız meraketme bebiş erken gelsın dıye bısıyler koymustur hem ne bılıyomus hamılesın belkımde ınsallah cnm sabah ıdrarıyla yapsaydın bı test bİ test dahaolumunekankayizsmile
sonbahr ıyıyz cnm sız nasılsınız bebişle
derınım gecmıs olsun kız senındemı heryerın agrıyo bıze uygun nikte gelmıs habayanssulusmile
nurum benımkı gelmek üzere hem cok bı gecıkme degıl gelsede kurtulsam bacım ya buay stresten ölüyordum ya ondan gecıktı kesın bılıyorum yanıohaoldumsmile
ah bitanem yaaa canımsın..nolursun üzme kendini..Allahım başka dertler vermesin..gökçemin dedigi gibi eşlerimiz yanımızda bizi çok seviyorlarr..bu bebin için herşeyden önemliidünyanın sonu degil hiçbirşey...ama biliyorum şuanda ne desem boşşsen zaten bunların hepsini biliyorsun iyi yürekli arkadasım benim...bu sıkıntılar hepimizde oluyo..ama çabuk toparlan bitanemŞenizgünaydın hanımlar güzel ve süprizlerle dolu birgün diliyorum...
benim bugün keyfim yok ikigündür acayip sıkıntı var içimde hayır olur inşallah .kendimi dışarı atıcam .daha sonra görüşürüz.öpüyorum hepinizi..
aaaa kızlar yoksunuz yine yaprak dökümüde yok gelin hadinn bayanssulusmile
deriin napıyon canım ya bende bakınıyom başaka topiclere eşim gelir birazdan nasıl gidiyo iyisindir umarım msnn açıkmı senin bende kapalı gözüküyo neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?