"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyseben kaçtım herkese hayırlı cumalar herşey gönlünüzdeki gibi ve hayırlısı olsun hakkınızda allaha emanet olun bu hayırlı mübarek günde yaptığınız tüm dualarınız kabul ols

neyseben kaçtım herkese hayırlı cumalar herşey gönlünüzdeki gibi ve hayırlısı olsun hakkınızda allaha emanet olun bu hayırlı mübarek günde yaptığınız tüm dualarınız kabul ols

oyy canım allah razı olsun .rabbim senide saplıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin .öptümm bitanem .allaha emanet ol..

hayirli_cumalar.jpg

hayırlı cumalar olsun rabbim gönlümüzdekini hayırlısı ile nasip etsin saglık huzur bereket evimizden eksik olmasın inş amin..
ebroşum hoşbulduk canım yaa kusura bakma elektrik gitti ondan geldim ama gitmişşsin neyse bende kaçayım kib öp byy

boncuuuum tebrik ederim canım benim rabbim sağlıcakla kucağına da aldığın günleri göstersin inşallah darısı bekleyenlerin başına olsun bitanemmmm

canım bende seni öptümm anneciğinede selam .ana kız gezin bakalım..zemuszemus

ebrarcim seni gecirdim aklimdan biraz once o yuzden girdim. nerden aklima geldi bilmiyorum ebrar keske asilama olsa bu ay dedim:)) haydeeeeeeeeee diyorum. oyle gectin icimden, kendimden etkilendim belki de:)) ya da yanima asilama arkadasi ariyor olabilirim:))
nurun hala regle olmadin degil mi sen? hayra ciksin ama biz senin hamile oldgundan hala suphe ediyoruz gidip adam gb kan testi yaptirsan?

günüm ne demke canım evet ya bende çok üzldüm nişallh kendiiğndn gelecek hepiniz güçlü sabırl ıinsanlarsınız
ebroşum senide kaçırıdım canım sen nasılsın kuşum keyfin ansıl iyisin umarım bitaanem sağol canım evet büyümeye başalmış gerisi alalha kalmış ebroşum hayırlıs olsun bitanem sanada iiy gezmelre
gökçoşum senide kaçırdım hemşom sen neler yapıyon ay semoş aklıma geldi haberinizvarmı
ceylom gelmiş kız nasılsın özlaedimseni vlalalh
nazarcım sağıklı 9 ay boyunca sağlıklı gebelik geçirmrn idlerim sapa salim kucağına almaıy nasip atsin rabim

hastayım sevalim yaaa bdemciklerim de şişti boğazım acıyo ağrıyo burnum tıkalı çok sıkıntılıyım çokkk sen nasılsınn canım

ya bu arada boncuuun bebişi kaç haftalıkmış bilen varmı merak ettim

Back
X