"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlarrr makbercim benim adetim 16 0cak cnm unuttum söylemeyi yazabilirsen sevinirim cnm

sevalcim sende gitmişsin takibe ne güsel büyolarmış yumurtalar umarım tutar cnm faydası olur sana insan zaten onları büyürken görünce seviniyo psikolojin düzeliyo inşallah iyi olur

ebrar bu bilgisayara atılan format bana atılsaydı var ya :) eşimin yiğenleri bozdu bunu böyle bi türlü düzelmedi..
gün canım küs değilsin demi bana evet olmadım tam 12 gün oldu pazartesi günü gidecem kan verecem ya hiç bi belirti yok hani o uyku falan var dı ya onlarda geçti ama af edersin akıntım var ne bileyim kafama koymuştum verecektim doktorum gecikme olabilir dedi o yuzden vaz grçtim neyse ben bu ay oluruna bakıyom ne diyeyim..

zorcum canım sağol aalh rzı olsun canım benim valalhi evetç ok sevindim bakalım tutacakmı inşalalh hepmz en yakın zamdna anne olma duygusuun tadarız

sevalcim inşallaj tadacaz anneliği merak etme hemde çook yakında...
zayno sen nasıl oldun bu gün biraz iyimisin?

güle güle zeyno tekrar takrar geçmiş olsun canım

saol canımmmmmŞeniz

gündoğmadan üzüldüm tatlım yaaa valla hakkımızda hayırlısı olsunnnn

zeynom sanada geçmiş olsun canımcım

üffffffff kırmızılar gecikdi hepimizin ne oluyo bize böle bilmiyorumkismile

aysencim saol canımm inşlah hepiniz hamişsinizdirrrr:CüvCüv:

zeynom güle güle canım iyi bak kendine yorulma .hadi öptüm canım.allaha emanetsin..

canım benim saol bu gün dikişleri aldırdımmmm offffff akılıma geldikçe bi fena oluyorummmmm ay allahım hatırlamak istemiyorummeyvahedigeldismile

ebrar bu bilgisayara atılan format bana atılsaydı var ya :) eşimin yiğenleri bozdu bunu böyle bi türlü düzelmedi..
gün canım küs değilsin demi bana evet olmadım tam 12 gün oldu pazartesi günü gidecem kan verecem ya hiç bi belirti yok hani o uyku falan var dı ya onlarda geçti ama af edersin akıntım var ne bileyim kafama koymuştum verecektim doktorum gecikme olabilir dedi o yuzden vaz grçtim neyse ben bu ay oluruna bakıyom ne diyeyim..

nurunanycım12 günmü canomm nasıl sabrediyosunn ben olsam şimdiye kacıncı testimi yapmıştım hiç böle olmuşmuydu yani gecikirmiydii ay kız yoksa sen hamişmisinn hadi inşlahhhhh
makbercim iyi dileklerin için cok teşekkür ederim canım iyiyim saoll sen nasılsınnn
derinimmmm canım benim cok saoll ewt tatlım o gece hastaneye gittim vee nanikkkkk:)
gökçeranacımcok saol canım iyiyim şükür kimseler vermesin inşlah böle kötü hbrler hamişlerle dolsun topiciğimizzz
gündoğmadancım aşılamanın tutmamasına cok üzüldüm canım inşalh bidaki denemendee yüzün güler tatlımmm
nazarboncuğuumhayırlı olsunn kıssss bebişinnn sonuna kadar sağlıkla inşlahhhh(allahım nolurr bizde görelim o günleriiiii):Saruboceq:

zeyno yaa duruyom işte bende anlamıyom hiç hevsim yok kıızz dr gecikme olur dedi ya belki ondan rahatım :)

selam kıslarrrropuyorumnanaktan
loçkammm çok sevindim canım yaa inşallah herşey daha da iyi gidecek.günleri boş geçirmeyin sakın hadi inşallah:Saruboceq:

günümm iyi olmana sevindim canım..dedigin gibi alıştık gerçektende ama hiç beklemedigimiz bi anda olacak eminim buna...

nurr sende beklemiyosun bakk bencede sende bişey olabilir tatlım yaa inşallahhhh:Saruboceq:
ceylanım yaa hastasın demek canım benimm..çok geçmiş olsunŞeniz
nazarımız 5 haftalıkmış kese görünmüş:)):nazar:
makbuşummm ayy çok afedersin bitanem yaaa..işim bittiginde çagrı atıcam dedim unuttumbilmiyorumkismilekısmaa nolurrrrrŞeniz

slm kızlar ben sabah adet oldum kızlaraklinialirimsmile
sonra hastaneye gıttım neden gecıktı dıye bakıldı ultrayondan hıc bı sorun yok dedı doktor yılda bıkac kez gecıkır cesıtlı sebeplerden...
güncügüm hayırlısı olsun bıtanem yakalıcaz elbet bırgün bebecıklerı onlar kacmaya dvm etsın bacım allah daha büyük dert vermesın
zeynocugum cok gecmıs olsun cnm allah korumus cnm zamanında gıtmıssınız ıyıkı
derın hanım altta görünüyosun neyapıyosun bakımbayanssulusmile

hosbulduk derınım yalnızım bgn cnm takılıyorum boş boş karnımda bı agrı kafamda bırsürü tilkıaklinialirimsmile

sevalım takıbemı basladın cnm benım hadı hayırlısı cnm umarım gelır melegın buay:Saruboceq:

hosbulduk derınım yalnızım bgn cnm takılıyorum boş boş karnımda bı agrı kafamda bırsürü tilkıaklinialirimsmile

canım benim iyiyim ne olsun..bende işten geldim 8 gibi..yemek bile yapmadım valla hiç halim yok:(
seninkiler gelmiş üzüldüm yinede bi umut vardı içimde..olsun napalım öbür aya inşallah canım fıstıkımmmŞeniz
benim de günüm yarın ama eminim gelmicek gecikip ynie beni şüphelere düşürecek:))

cnm umarım bebıs vardırda gelmez adetın hem yaranıda dondurdun oh gelır ınsalalh buay sende sevınırız opuyorumnanaktan

cnm umarım bebıs vardırda gelmez adetın hem yaranıda dondurdun oh gelır ınsalalh buay sende sevınırız opuyorumnanaktan

ne biliyim riçim herşey olabilir..Allahım büyük inşallah yaa...
eşimde bende bu ay umutluyuz bakalım..heralde yarayı yeni dondurmuş olmanın heyecanı olsa gerek:))sanki hemen kalıcakmışım gibikaydirigubbakcemile3 nerdeeeeee...ama olsun umud etmekde güzel be riçim dimi.

hıc bellı olmaz ben artık soranlara allah verıcekkı olcak dıyorum allahım bılıyor zamanını hıc umudunu kaybetme sakınopuyorumnanaktan

neyse riçim sen oku bitanem bende çorba yapayım bari..pilav var bide yeter sanırım bu günlük de böyle olsun...

Back
X