"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız sema sen presedlemi hamile kaldın bacım ..
yellov gördüm off ben çok üzüldüm bak bugün 10 günüreglimin bu gün istesem hemen gelirmiki eşim olmadan alamamaki..

iyiyim sevalim martın sonu gibi doğum olucak inşş bu sene memlektte kar yok ya harput a bdahi yağmadı nerde o karmı yağmış şu harputun başına şarkısı ahhh
nurum ben pressedle kalmadım ama aldım 2 tane kullandım sonra sıkıldım kullanmadım

bakarm eğer ben bu ay hamaş kalmasam horman tahili yaptıracam daha gitmiyicem ya oluruna bırakacam

kız sema sen presedlemi hamile kaldın bacım ..
yellov gördüm off ben çok üzüldüm bak bugün 10 günüreglimin bu gün istesem hemen gelirmiki eşim olmadan alamamaki..

geçmiş olsun sevalcimm
nurcum hemen geleceğini sanmıyorum yurtdışından alacaksan heleki bu havada etkiler gelmesini ama gg de de satıyorlarmış tabi fiyat farkı var oldukca
sema hoşgeldin bu arada sende

sama anladım
seval öyle deme ya bak bende bazen esiyom ama sonra yüreğim kalkıyor
yellov haklısın bu ay zaten ben anlamadım kendimi bakalıım kader....

bilmiyom nurcum ben bu sefer kararlıyım gerçekten nurcum siz alın inşalah hamiş kalırsınız

hoşbuldum yellovcum sende hoş geldin
sevalim benim ev harputa yaın değil ama tam merkezdeyim penceremden harput karşımdaaa karşı karşıyayızz

kızlar bendekilerin tarihine bakıyım da geçmemişse eğer yollıyım birinizee işinize yarar bari içerde öylece duruyo ben amerika dan aldım oradan getirttim

yellov bal tarçın çörekotu karışımına başla adetin 2. günü canım çok yerde okudum yumurtalara faydasını..
bende temebelleştim kalksamda işlerimi yapsam hava buz gibi hiç bişet yapasım yok..

nurcum sğukta ne işi kız kendine bak yeni regilin biiti gir yatağına uyu dikkat et kendine ne iş biter ne güç valah

yellov bal tarçın çörekotu karışımına başla adetin 2. günü canım çok yerde okudum yumurtalara faydasını..
bende temebelleştim kalksamda işlerimi yapsam hava buz gibi hiç bişet yapasım yok..

geçti canım ya 4.günü bugün bnm
faydası olur mu bilmiyorum bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…