"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

masalcım selam canım .hayırlısı yaa belli olmazki belki hamişliktendir canım..
derinim ozaman tutmayım seni .bende ytıcaktım aslında seni görünce açtım..

inşallah dediğiniz gibi olur.neyse siz yatacaksınız galiba iyi uykular canlarım size.

kızz hem ne şişmekkk..demin de baktım dokunamıyom resmen yaa.
iştahım acaip bi şekilde açık valla...dünyanın şeyini götürdüm bugünbilmiyorumkismile
valla bilmiyom ebrarım ama ben hala umutluyum sanki bişeyler var gibi inşallah..yoksada saglık olsun olcak nasılsa Allahım büyük.
evet testte silik ikinci çizgi var kocişede gösterdim ama geçersiz çünkü hemen çıkmadı.kaynanamdan gelince baktım:)))

evet canım nöbetteyim yarın tekrra geleceğim geceye maalesef yoruldum artık yaaaaa nöbetlerden

derinim hadi hayırlısı yaa senin ümitli düşünmen bile beni çok mutlu ediyo .bizamanlar çok karamsardın.ohh benim derinim böyle düşünmeli.inşallah minişin dölleniyordur .çok yakında güzel haberini alıcaz inşallah.hadi cano yatalım saat geç olmuş sende işe gideceksin..
masalcım hakkında hayırlısı neyse o olsun.öpüyorum senide iyi nöbetler..

canım sen kesin hamilesin yaaa kan testi yaptırsana derinim

valla bugün o da aklıma gelmdi degil.ama bekliyim biraz daha masalım ya..benim çok gecikir böyle...ama en son söktürücüsüz oldugu halde 9 güncük geçmişti.bu sefer fazla geçti..hayırlısı bakalım...bi kaç kere daha normal test yapıp heyecanlanayım da:)))

evet canım benim öyleyim cidden..bu kendimi mutlu etmeye çalışma çabası falan da degil asla..hep umutluyum ve heran hamile kalacakmışım gibi düşünüyorum..Allahım büyük..sadece kendimden degil hepiniz için öyleyim.
yatalım canom iş var dedigin gibi.öptüm ikinizide.opuyorumnanaktan

derin canim hemen ümitsizlige düsmelmaz: iyi düsün iyi olsun bende cok test yapiyorum hic cift cizgi olmuyor silikte olsa insallah rabbim gönlüne göre versin cok istiyorum hepinizin hamile kalmasini herseyin hayirlisi olsunolumunekankayizsmile:1hug:

günaydıııın
hmmm derin kan ver cicim ya bellimi olur belki bebek vardır..
karmı ayyyy ne güzel siz karda oynayın güzel güzel biz soğuğunu çekelim bizim buralara hiç yağmaz taaa kaç sene önce yağmıştı
ebrar sende daha olmadın değilmi hadi bakalım prensesete sende müjdeli haber verin...

günaydınnn haber vermek için geldim güzeller..doktordan erken çıktım önce ultrasonda ölçüm yaptı annem yanımdaydı onada baktırdı..sadece kalbini gördüm çok hızlı atıyodu :))) ama doktor uyuyor dedi hareketsizdi..sonra ayağa kalkınca görüntü istedim dedi keşke bakarken deseydin neyse yat tekrar bakalım dedi bu sefer baktım benim sıpacık uyanmış ayakları havada hareket ediyor resminide aldım pcye yükleyebilirsem teyzelerine göstericem :))) kanda verdim sonuçlarım haftaya salı yada çarşamba çıkıcakmış.içim çok rahatladı kızlar valla meleğimi her gördüğümde şükürler ediyorum dualar ediyorum Allahım sizlerede yaşatsın diyea.sneyse şimdi çıkıyorum acık uzanıcam uykusuzum çünkü gelirim sonra yine kocaman öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teyzeleri onun yanacıklarını poposunu yesin maşallah makber senin adına çok sevindim ALLAH sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip eylesin canım...

herkese günaydın
makbercim gözün aydın ay ne güzel uyumuşta maşaaşlhh canım rabibim kucağına alamyıda nasip etsinoh ne ügzel öptüm
nurcum se nansılsın dün bir soru sordun ben çıkmışım bence her ihtimlae karşı içmesin
sen nlelr ypaıoynnnnnn

ay müge anlıya bakıyorumda kadın kocasının kayınbabasının parasını almış gitmiş yazık ya çok üzüldüm kocasıda pek bi zavallı gariban allah korusun ya neler var kadın çocuğuda almış kaçmış biz yuvamız şenlensin diye evlat istiyoz bu kadınlar kudurmuşlar yuvalarını nasıl dağıtıyorlar..
seval nasılsın hayırlı işler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…